UmamiPedia: Αρσενικό Νάξου


Ένα είδος κίτρινου σκληρού τυριού, που θυμίζει έντονα το κεφαλοτύρι είναι και το Αρσενικό της Νάξου, που φτιάχνεται από πρόβειο, κατσικίσιο κι αγελαδινό γάλα και ξεχωρίζει από την τοπική γραβιέρα από την χαρακτηριστικά πιο αψιά του γεύση. Το αρσενικό όμως προτείνεται και συντηρημένο στο ελαιόλαδο ως αρσενικό στο λάδι.

UmamiPedia – η εγκυκλοπαίδεια της απόλαυσης
A
B
C
D
E
F
G
L
M
N
P
Q
R
S
T
U
V
Α
Ά
Α
Ά
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Έ
Ε
Έ
Ζ
Η
Ή
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Ό
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Φ
Χ
Ψ