Άφιξη
Ψώνια στο Gusto di Grecia

Ψώνια στο Gusto di Grecia

30/08/2015 Μια ματιά σε ό,τι φαίνεται από τη βιτρίνα της Πινδάρου λέει πολλά, αν ασχολείσαι με το είδος. Ενημερωμένες επιλογές, ποιότητα, κλασικές αξίες. Ξεχωριστά μέλια, γλυκά και σάλτσες, εκλεκτά ζυμαρικά και ονόματα εγγύηση σε όλα τα προϊόντα. Λίγα και καλά. Εδώ, όλα δείχνουν να έχουν επιλεγεί με γνώση και πρόσφατη αναζήτηση στην αγορά. Μπαίνουμε, λοιπόν.

Το Διαμάντι των βιολογικών κηπευτικών

Το Διαμάντι των βιολογικών κηπευτικών

27/08/2015 Η αγάπη για τη γη, ο οικολογικός τρόπος σκέψης και η διεισδυτική ματιά ήταν  τα βασικά στοιχεία ώστε, χρόνια πριν, να ξεκινήσει η καλλιέργεια προϊόντων με βιολογικές μεθόδους. Κύτταρο ανάπτυξης το αγρόκτημα Διαμάντι, δίπλα στην παραλία του Μαραθώνα, αποδείχθηκε ικανό να συμπαρασύρει πολλούς ακόμη παραγωγούς…

Ιωάννινα
Μια κάβα στολίδι στα Ιωάννινα

Μια κάβα στολίδι στα Ιωάννινα

25/08/2015 Ένα ταξίδι στην οινική Ελλάδα και στο αλκοολούχα του κόσμου υπόσχεται η νέα Cava Oinos, που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην όμορφη και νεανική πλατεία Πάργης.

Drink it!
Κοκτέιλ φρούτων στο μπουκάλι

Κοκτέιλ φρούτων στο μπουκάλι

17/08/2015 Τους  ανακαλύψαμε στο ψυγείο μιας "ψαγμένης" γωνιάς κυκλαδίτικου νησιού, κι από τότε μας έγιναν καθημερινή συνήθεια.

Healthy
Τι ξέρεις για τα έξτρα παρθένα σπορέλαια;

Τι ξέρεις για τα έξτρα παρθένα σπορέλαια;

26/06/2015 Πέρα από το ελαιόλαδο, υπάρχει το κολοκυθέλαιο, το σησαμέλαιο, το λινέλαιο και άλλα έλαια που εξάγονται από σπόρους. Όλο το μυστικό κρύβεται στη διαδικασία που ακολουθείται και, φυσικά, στην ποιότητα του σπόρου.

New Taste
Με το touch της καπνιστής πιπεριάς

Με το touch της καπνιστής πιπεριάς

08/06/2015 Πικάντικο, με αρώματα καπνιστά, σωστά ωριμασμένο, στεγνό, νόστιμο: το σαλάμι αέρος με καπνιστή πιπεριά, πρόσφατη κυκλοφορία από την αλλαντοποιία Στρεμμένου, μας κέρδισε με την πρώτη δαγκωματιά.

Δοκιμάσαμε
Elaias Topos, ελαιόλαδο Καλαμάτας

Elaias Topos, ελαιόλαδο Καλαμάτας

10/06/2015 Τα ελαιόδενδρα βρίσκονται στις πλαγιές του Ταϋγέτου, στην πλευρά της μεσσηνιακής Μάνης, ένα terroir που δίνει έντονη γεύση και άρωμα στον καρπό.

Minoan Fruits, όχι μόνο φρούτα!

Minoan Fruits, όχι μόνο φρούτα!

27/05/2015 Το αρχανιώτικο μεράκι, η πείρα τριών γενεών αλλά και πάνω απ` όλα, η αγάπη για τη γη και τους καρπούς της, ήταν αυτά που έκαναν τον Νίκο Γιαννιδάκη να ασχοληθεί ενεργά με καλλιέργειες και την τυποποίηση εμβληματικών ελληνικών προϊόντων. «Σε μια κατεξοχήν αμπελουργική περιοχή και μέσα στους ιδιόκτητους αμπελώνες μας, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας για τα προϊόντα που παράγουμε εμείς και η επιλεγμένη ομάδα παραγωγών της εταιρείας μας, συνεχίζοντας μια μακρόχρονη παράδοση», θα μας πει ο ιδρυτής της Minoan Fruits.

Μελένιες Nature bars "0% όλα"

Μελένιες Nature bars "0% όλα"

19/05/2015 Μια γερή δαγκωματιά στη nature bar της Corn' n Roll είναι η αρχή του τέλους της, το οποίο επέρχεται σε δευτερόλεπτα. Ξεπεράστε την απλή συσκευασία της, που δεν σου γεμίζει το μάτι αρχικά, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά". Οι μπάρες είναι πραγματικά υπέροχες, δεν τους αντιστέκεσαι.

Βραβεία Καινοτομίας και Συσκευασίας του Φεστιβάλ

Βραβεία Καινοτομίας και Συσκευασίας του Φεστιβάλ

12/05/2015 Γι άλλη μια φορά επιτροπές ειδικών βράβευσαν την Καινοτομία και τη Συσκευασία των προϊόντων που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις άνοιξη 2015 που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη. Διαπιστώθηκε ότι ούτε οι ιδέες ούτε η καλαισθησία λείπει από τη σύγχρονη ελληνική παραγωγή, στοιχεία απαραίτητα για την προώθηση των προϊόντων μας όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην εγχώρια αγορά.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Αγορά στο Αρχείο Θεμάτων
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος