Αγορά
Επόμενη γευστική στάση: Αμπελόκηποι

Επόμενη γευστική στάση: Αμπελόκηποι

17/11/2015 Οι Αμπελόκηποι, από τις πιο παλιές συνοκίες της πόλης, είναι μεγάλη σε έκταση και πυκνοκατοικημένη περιοχή, που δεν της λείπουν οι γευστικοί πειρασμοί. Από τοπικά deli με κρητικά προϊόντα, μέχρι street food κλασικό αλλά και έθνικ, ασιατικό take out και φαλάφελ. Οι θαμώνες της βραδυνής  Πανόρμου ίσως γνωρίζουν μόνο τα σουβλατζίδικα, η περιοχή όμως κρύβει πολλούς γαστρονομικούς θησαυρούς, αν ξέρει κανείς πού να κοιτάξει…

Γεύση
Τα ζυμαρικά της Σοφίας από την Ξάνθη

Τα ζυμαρικά της Σοφίας από την Ξάνθη

10/11/2015 Σε αναζήτηση του αυθεντικού -πάντα- πέσαμε πάνω στη Σοφία Σεβαστού και τα πολύ καλά ζυμαρικά που φτιάχνει στην Ξάνθη.

Θέμα
Παπασπύρου: όπως λέμε γλυκό

Παπασπύρου: όπως λέμε γλυκό

23/10/2015 Ρωτήστε κάποιον συγγενή σας που θυμάται τη δεκαετία του '60 ή του '70 τι σημαίνει γι' αυτόν το όνομα Παπασπύρου. Απλά, είναι ένα όνομα συνυφασμένο με το καλύτερο παγωτό εργαστηρίου της εποχής και γλυκά αξέχαστης γεύσης. Παπασπύρου τότε, αλλά και σήμερα, στην τρίτη γενιά. 

Check It!
Στο Δρόμο του Τσαγιού

Στο Δρόμο του Τσαγιού

12/10/2015 Ταξίδι σε απρόσμενες γεύσεις, εκπληκτικά αρώματα, εντυπωσιακά κόκκινα κουτιά. Ο Δρόμος του Τσαγιού αντιπροσωπεύει μία πύλη στο μαγικό σύμπαν του τσαγιού… 

Αγορά
Ταξίδι στα σουκ της κεντρικής Αγοράς

Ταξίδι στα σουκ της κεντρικής Αγοράς

01/10/2015 Τελικά, όλοι μάθαμε πού βρίσκεις καλό παστουρμά, βολιώτικα αμύγδαλα, καπνιστή πάπρικα Αριδαίας και φρέσκο πρωινό μαριδάκι. Είπαμε να ψάξουμε γι' άλλα.

Αγορά
Βγήκαμε στο Χαλάνδρι

Βγήκαμε στο Χαλάνδρι

24/09/2015 Ένα μεγάλο δίκτυο πεζοδρόμων, αρκετό πράσινο, όμορφα μαγαζιά αλλά και ποδηλατόδρομοι συνυπάρχουν αρμονικά με τις ψηλές πολυκατοικίες αλλά και τα όμορφα παλιά χαμηλά σπίτια. Ενδεχομένως, κάποια από αυτά, μετρούν αρκετές δεκαετίες ζωής, από την εποχή που το Χαλάνδρι ήταν ακόμη χωριό...

Δοκιμάσαμε
Το κρητικό αβοκάντο έγινε ντιπ

Το κρητικό αβοκάντο έγινε ντιπ

21/09/2015 Χρειάστηκαν τρία χρόνια έρευνας στον Μανώλη Λεράκη για να δημιουργήσει την Avoél και ένα καινοτόμο προϊόν: φρέσκο, παστεριωμένο πολτό αβοκάντο, από τη δική του φυτεία, στην Κρήτη.

Άφιξη
Ψώνια στο Gusto di Grecia

Ψώνια στο Gusto di Grecia

30/08/2015 Μια ματιά σε ό,τι φαίνεται από τη βιτρίνα της Πινδάρου λέει πολλά, αν ασχολείσαι με το είδος. Ενημερωμένες επιλογές, ποιότητα, κλασικές αξίες. Ξεχωριστά μέλια, γλυκά και σάλτσες, εκλεκτά ζυμαρικά και ονόματα εγγύηση σε όλα τα προϊόντα. Λίγα και καλά. Εδώ, όλα δείχνουν να έχουν επιλεγεί με γνώση και πρόσφατη αναζήτηση στην αγορά. Μπαίνουμε, λοιπόν.

Θέμα
Το Διαμάντι των βιολογικών κηπευτικών

Το Διαμάντι των βιολογικών κηπευτικών

27/08/2015 Η αγάπη για τη γη, ο οικολογικός τρόπος σκέψης και η διεισδυτική ματιά ήταν  τα βασικά στοιχεία ώστε, χρόνια πριν, να ξεκινήσει η καλλιέργεια προϊόντων με βιολογικές μεθόδους. Κύτταρο ανάπτυξης το αγρόκτημα Διαμάντι, δίπλα στην παραλία του Μαραθώνα, αποδείχθηκε ικανό να συμπαρασύρει πολλούς ακόμη παραγωγούς…

Ιωάννινα
Μια κάβα στολίδι στα Ιωάννινα

Μια κάβα στολίδι στα Ιωάννινα

25/08/2015 Ένα ταξίδι στην οινική Ελλάδα και στο αλκοολούχα του κόσμου υπόσχεται η νέα Cava Oinos, που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην όμορφη και νεανική πλατεία Πάργης.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Αγορά στο Αρχείο Θεμάτων
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος