Θέμα
Homemade παγωτό χωρίς μηχανή

Homemade παγωτό χωρίς μηχανή

10/07/2018 Υπάρχουν κατηγορίες παγωτών, που δεν χρειάζονται παγωτομηχανή για να παρασκευαστούν. Παγωτά πλούσια, με κρεμώδη υφή, σε όποια γεύση θέλουμε, ιδανικά για επιδόρπιο. Είναι θέμα τεχνικής και συνταγής…

Διαγωνισμός
Γλυκός διαγωνισμός από το «Dolce Soleto»!

Γλυκός διαγωνισμός από το «Dolce Soleto»!

28/06/2018 Μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τις 16 δωροεπιταγές, για να απολαύσετε τους πιο ακαταμάχητους πειρασμούς του νέου ζαχαροπλαστείου boutique της Γλυφάδας…

Θέμα
Τα ακαταμάχητα γλυκά του κουταλιού

Τα ακαταμάχητα γλυκά του κουταλιού

27/06/2018 Λαμπερό, αρωματικό, διαφανές, το καλοφτιαγμένο γλυκό του κουταλιού διατηρεί όλο τον χρόνο τον ιδιαίτερο παλμό της φύσης σε κάθε εποχή, είναι υγιεινό και είναι θερμιδικά ασήμαντο, αφού εθιμικά, προσφέρεται και καταναλώνεται σε τόσο μικρή ποσότητα, όση χωράει ένα κουταλάκι, εξ' ου και το όνομά του…

Ice cream
To νέο Sea Breeze και οι βραβευμένες γεύσεις Kayak απογειώνουν το καλοκαίρι μας!

To νέο Sea Breeze και οι βραβευμένες γεύσεις Kayak απογειώνουν το καλοκαίρι μας!

25/06/2018 Η απόλυτη γεύση του φετινού καλοκαιριού είναι το Sea Breeze of Caramel & Almonds, ενώ συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα βραβευμένα παγωτά της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας όπως το Lemongrass, το Chocolate Sorbet Valrhona, το Μαστίχα – Ροζ Πιπέρι, το Sorbet Cassis και το Belgian Choco Chips.

Ice cream
6 τζελατερίες για καλό παγωτό στην Αθήνα

6 τζελατερίες για καλό παγωτό στην Αθήνα

04/06/2018 Δύο νέα και τέσσερα εγγυημένα spots για απολαυστικό παγωτό που ξεχωρίζει τόσο σε ποιότητα, όσο και σε γεύση…

Αφιέρωμα
Με τη γλύκα των κερασιών

Με τη γλύκα των κερασιών

22/05/2018 Βαθυκόκκινα Βοδενών, έντονο κερασί Πιερίας, φωτεινά κροκί πετροκέρασα... Βάλτε ένα μπολ μπροστά σας, καθώς θα διαβάζετε δυο λόγια γι' αυτό το φρούτο, που συνεχίζει να υπακούει στη φυσική του πορεία ωρίμανσης και να μας κάνει παρέα μόνο για λίγον καιρό τον χρόνο…

Βιβλίο
Βραβείο κοινού στο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» του Χρήστου Βέργαδου

Βραβείο κοινού στο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» του Χρήστου Βέργαδου

18/05/2018 Το βιβλίο του γνωστού pastry chef και καθηγητή ζαχαροπλαστικής, που πήρε το βραβείο κοινού στην κατηγορία ΕΥ ΖΗΝ των Public Book Awards 2018, θα μας αποδείξει ότι, τελικά, τα γλυκά είναι εύκολα…

Αφιέρωμα
25 συνταγές με άρωμα φράουλας

25 συνταγές με άρωμα φράουλας

25/04/2018 Έχει εμπνεύσει μοναδικά γλυκίσματα, σαν την Πάβλοβα ή τη fraisalia, ταιριάζει και με κρέμες και με σοκολάτα, αγαπάει όπως πιστεύουν πολλοί τη σαμπάνια, αλλά είναι και ταπεινή, αφού της αρκεί λίγη σαντιγί για να μαγέψει τον ουρανίσκο μας...

Δοκιμή
8 διάσημα γλυκά σε... μονομαχία!

8 διάσημα γλυκά σε... μονομαχία!

17/04/2018 Βάλαμε στο τραπέζι των Umami δοκιμών αγαπημένα γλυκά όπως το γαλακτομπούρεκο και το μιλφέιγ από δύο διάσημους εκπροσώπους τους κάθε φορά και διακρίναμε τα σημεία που ξεχωρίζει ο καθένας…

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Γλυκό στο Αρχείο Θεμάτων
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος