New
Οι «Lukumades» σε νέες, αλμυρές εκδοχές

Οι «Lukumades» σε νέες, αλμυρές εκδοχές

17/10/2017 Το δημοφιλές λουκουματζίδικο της Αιόλου βάζει στο μενού του τέσσερις ξεχωριστές, αλμυρές προτάσεις.

Καφές
Καφές στα μέτρα μας...

Καφές στα μέτρα μας...

17/10/2017 Τίποτα πιο απολαυστικό από το να έχεις κάθε μέρα ακριβώς τον καφέ που επιθυμείς σε αρώματα, γεύση και στυλ. Στα Starbucks τα customised ροφήματα καφέ αποτελούν βασική αρχή και καθημερινή προτεραιότητα.

Καφές
Explorations 2: σπάνιοι καφέδες σε limited edition

Explorations 2: σπάνιοι καφέδες σε limited edition

09/10/2017 H σειρά Explorations της Nespresso έχει θέμα τους σπάνιους καφέδες από ιδαίτερα terroirs, που δεν μοιάζουν με αυτούς που ξέρουμε…

Θέμα
Πέντε διαφορετικοί τρόποι εκχύλισης καφέ

Πέντε διαφορετικοί τρόποι εκχύλισης καφέ

04/10/2017 Γνωρίστε πως η κάθε μια ξεχωριστά αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ με μοναδικό τρόπο...

Καφές
H σημασία της γεωγραφικής προέλευσης και η τέχνη καβουρδίσματος των καφέδων

H σημασία της γεωγραφικής προέλευσης και η τέχνη καβουρδίσματος των καφέδων

18/09/2017 Μια από τις καθημερινές απολαυστικές συνήθειες, ο καφές, αναβαθμίζεται συνέχεια. Καθοριστικό ρόλο στην ποιοτική εξέλιξη παίζουν οι διαφορετικές γεωγραφικές προελεύσεις και η τέχνη του καβουρδίσματος. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ειδικοί των Starbucks βάζουν στο μικροσκόπιο τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών περιοχών, τελειοποιούν τη διαδικασία του καβουρδίσματος και σερβίρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ.

Γλυκό
Εντυπωσιακά γλυκά -μικρογραφίες της καθημερινότητας

Εντυπωσιακά γλυκά -μικρογραφίες της καθημερινότητας

13/09/2017 Ένας Ιταλός ζαχαροπλάστης δημιουργεί γλυκά που παραπέμπουν στα ταξίδια του Γκιούλιβερ…

New
Και εγένετο… ρόζ σοκολάτα

Και εγένετο… ρόζ σοκολάτα

12/09/2017 Η γνωστή σοκολατοβιομηχανία Barry Callebaut μόλις λάνσαρε μια νέα σοκολάτα με ροζ χρώμα, από τους κόκκινους κόκκους κακάο Ruby cocoa…

Event
To Nespresso Atelier για πρώτη φορά στην Αθήνα

To Nespresso Atelier για πρώτη φορά στην Αθήνα

04/09/2017 Το παγκόσμιο project της Nespresso, ένα δημιουργικό πεδίο συνάντησης της υψηλής γαστρονομίας και του ποιοτικού καφέ, σταθμεύει στην πόλη το διήμερο 6-7/10 και διακεκριμένοι Ελλήνες σεφ και ζαχαροπλάστες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια δυνατή γευστική εμπειρία.

Γλυκό
Η λευκή μελιτζάνα σαν γλυκό

Η λευκή μελιτζάνα σαν γλυκό

19/08/2017 Σπουδαίο λαχανικό η μελιτζάνα και ακόμα σπουδαιότερη η άσπρη μελιτζάνα, που στη χώρα μας καταχωρείται αποκλειστικά ως ποικιλία που καλλιεργείται στη Σαντορίνη…

Προϊόν
Κρητικά κουλουράκια: παράδοση και εξέλιξη

Κρητικά κουλουράκια: παράδοση και εξέλιξη

01/08/2017 Aνηφορίζοντας την Ηροδότου στο Κολωνάκι, πέφτεις σε μια βιτρίνα που μάλλον δεν περιμένεις εκεί. Πολύ περισσότερο, δεν φαντάζεσαι τι υπονοεί η ονομασία Eat Crete...

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Γλυκό στο Αρχείο Θεμάτων
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος