Βιβλίο
Όλα για τα «Φρούτα» από τον Cedric Grolet

Όλα για τα «Φρούτα» από τον Cedric Grolet

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου του καλύτερου ζαχαροπλάστη στον κόσμο για το 2018 προπωλείται…

Contest
Ποιοι είναι οι Coca Cola experts 2018;

Ποιοι είναι οι Coca Cola experts 2018;

Πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε ο πρωτότυπος διαγωνισμός bartending της Coca Cola με δυο μεγάλους νικητές, για το καλύτερο mocktail και για το καλύτερο cocktail…

In season
Summer Cocktails: η θριαμβευτική επιστροφή των bitters και των βερμούτ

Summer Cocktails: η θριαμβευτική επιστροφή των bitters και των βερμούτ

Είστε έτοιμοι για μια καλοκαιρινή βουτιά στα κλασικά cocktails, που ανεβάζουν τους summer τόνους; Παίρνουμε δροσερή ανάσα με τη βοήθεια της brand Ambassador του Campari, Διονυσίας Σακελλαρίου…

R.I.P.
Joël Robuchon: έφυγε ένας θρύλος της μαγειρικής

Joël Robuchon: έφυγε ένας θρύλος της μαγειρικής

“Όσο πιο απλό είναι ένα φαγητό, τόσο πιο εξαιρετικό μπορεί να γίνει”, είχε πει σε μια συνέντευξή του ο διάσημος chef, που άφησε πίσω του μια σειρά εστιατορίων ανά την υφήλιο, αλλά και μια φιλοσοφία μαγειρικής που άλλαξε τα δεδομένα…

Κρασί
Ένα ελληνικό Μοσχάτο στα 10 καλύτερα του κόσμου

Ένα ελληνικό Μοσχάτο στα 10 καλύτερα του κόσμου

Μια πολύ σημαντική διάκριση για ένα ελληνικό κρασί, όταν μάλιστα έχει να ανταγωνιστεί 25 μεγάλες οινοπαραγωγικές χώρες…

Θέμα
'Ολα στα κάρβουνα!

'Ολα στα κάρβουνα!

Κάλεσμα σε barbeque. Ομολογήστε ότι είναι η πιο καλοδεχούμενη πρόσκληση, αυτή που δεν υπόσχεται απλά ένα τραπέζι, αλλά μια εξ ορισμού χαρούμενη βράδια "έξω καρδιά"!

Επικαιρότητα
Τι γίνεται με το ελαιόλαδο μιας χρήσης στα εστιατόρια;

Τι γίνεται με το ελαιόλαδο μιας χρήσης στα εστιατόρια;

Έκλεισαν ήδη επτά μήνες ισχύος της νομοθεσίας, που απαιτεί να σερβίρεται το ελαιόλαδο σε σφραγισμένη, μη επαναγεμιζόμενη συσκευασία στους χώρους εστίασης. Το έχετε συναντήσει πολλές φορές;

Μπίρα
Noblemen: artisanal μπίρες για νέες περιπέτειες

Noblemen: artisanal μπίρες για νέες περιπέτειες

Για τη μικροζυθοποιία Noblemen, η μπίρα είναι μια γοητευτική περιπέτεια. Οι τέσσερις μπίρες που έχουν δημιουργήσει, είναι ακριβώς αυτό. Μια απρόσμενη γευστική ανακάλυψη, που θέλεις να τη ζήσεις ξανά και ξανά…

Θέμα
Το αλάτι και οι μαγικές του ιδιότητες

Το αλάτι και οι μαγικές του ιδιότητες

Όπως κάθε τρόφιμο, που έχει καθορίσει την ύπαρξή μας, το αλάτι έχει δημιουργήσει τον δικό του μεγάλο κύκλο από μύθους, κανόνες και αντικρουόμενες απόψεις…

Ρεπορτάζ
Το όραμα του ούζου

Το όραμα του ούζου

Μια επίσκεψη στο χώρο που παράγεται το ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης και μια γοητευτική ξενάγηση δια στόματος του δημιουργού του.

Κρασί
Granduca: άνθισε ένα νέο ροζέ κρασί

Granduca: άνθισε ένα νέο ροζέ κρασί

Η Υλιάνα Στέγγου, η ψυχή του κτήματος Πόρτο Καρράς, μας σύστησε το νέο κρασί, που εμπνεύστηκαν από το πανέμορφο λουλούδι του Ιονίου, με συγκίνηση…

Summer
Τα γλυκά των διακοπών μας

Τα γλυκά των διακοπών μας

Πες μου σε ποιο νησί θα πας διακοπές να σου πω τι γλυκό να φέρεις! Ένας οδηγός για τα τοπικά γλυκά για τα οποία φημίζονται τα πιο δημοφιλή νησιά μας…

Βιβλίο
“Άθως και Οίνος”, η αμπελοοινική ιστορία του Αγίου Όρους

“Άθως και Οίνος”, η αμπελοοινική ιστορία του Αγίου Όρους

Από τη θέση του οίνου στη χριστιανική θρησκεία ως την ιδαίτερη οινική ιστορία κάθε Μονής, αυτό το βιβλίο κάνει κατανοητή τη μεγάλη σημασία που έδιναν ανέκαθεν οι Μοναχοί στην αμπελουργία…

Summer
G- Vine: ένα gin μας ταξιδεύει στις γαλλικές ακτές

G- Vine: ένα gin μας ταξιδεύει στις γαλλικές ακτές

Το G- Vine δεν είναι ένα συνηθισμένο spirit, κάθε άλλο, είναι ένα προκλητικό, ανατρεπτικό, premium απόσταγμα, που αυτό το καλοκαίρι ενεργοποιεί το concept “La Cote”…

Ρεπορτάζ
10 πράγματα που δεν ήξερα για τα Lidl

10 πράγματα που δεν ήξερα για τα Lidl

Επιστρέφοντας από ένα press trip στη Θεσσαλονίκη, με οικοδεσπότη το Τμήμα Αγορών της Lidl Ελλάς, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό για τα προϊόντα της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ…

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή