Φεστιβάλ
Οινοξένεια 2018: η γιορτή της Αιγιάλειας τιμά τη σταφίδα

Οινοξένεια 2018: η γιορτή της Αιγιάλειας τιμά τη σταφίδα

Από 16 ως 26 Αυγούστου η Αιγιάλεια γιορτάζει ακόμα μια φορά, με τον επιτυχημένο θεσμό των Οινοξενείων, που αγκαλιάζει τον οίνο, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό με φόντο το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της…

Contest
Ποιοι είναι οι Coca Cola experts 2018;

Ποιοι είναι οι Coca Cola experts 2018;

Πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε ο πρωτότυπος διαγωνισμός bartending της Coca Cola με δυο μεγάλους νικητές, για το καλύτερο mocktail και για το καλύτερο cocktail…

Συνταγές
25 σπιτικά σνακ της παραλίας

25 σπιτικά σνακ της παραλίας

Θάλασσα και αμμουδιά φτιάχνουν το καλύτερο σκηνικό για τσιμπολόγημα. Χωρίς να μετακινηθούμε καθόλου από την ψάθα μας ας γευτούμε ένα λαχταριστό πικ νικ δίπλα στο κύμα…

Θέμα
'Ολα στα κάρβουνα!

'Ολα στα κάρβουνα!

Κάλεσμα σε barbeque. Ομολογήστε ότι είναι η πιο καλοδεχούμενη πρόσκληση, αυτή που δεν υπόσχεται απλά ένα τραπέζι, αλλά μια εξ ορισμού χαρούμενη βράδια "έξω καρδιά"!

Βιβλίο
Όλα για τα «Φρούτα» από τον Cedric Grolet

Όλα για τα «Φρούτα» από τον Cedric Grolet

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου του καλύτερου ζαχαροπλάστη στον κόσμο για το 2018 προπωλείται…

Κρασί
Ένα ελληνικό Μοσχάτο στα 10 καλύτερα του κόσμου

Ένα ελληνικό Μοσχάτο στα 10 καλύτερα του κόσμου

Μια πολύ σημαντική διάκριση για ένα ελληνικό κρασί, όταν μάλιστα έχει να ανταγωνιστεί 25 μεγάλες οινοπαραγωγικές χώρες…

Συνταγές
Πανηγυριώτικα φαγητά του Αιγαίου

Πανηγυριώτικα φαγητά του Αιγαίου

Τα ελληνικά πανηγύρια συνδυάζουν μοναδικά το θρησκευτικό συναίσθημα, το γλέντι και την προσφορά φαγητού σε όλους τους  πανηγυριστές, που ετοιμάζεται με την εθελοντική  συμμετοχή των κατοίκων...

R.I.P.
Joël Robuchon: έφυγε ένας θρύλος της μαγειρικής

Joël Robuchon: έφυγε ένας θρύλος της μαγειρικής

“Όσο πιο απλό είναι ένα φαγητό, τόσο πιο εξαιρετικό μπορεί να γίνει”, είχε πει σε μια συνέντευξή του ο διάσημος chef, που άφησε πίσω του μια σειρά εστιατορίων ανά την υφήλιο, αλλά και μια φιλοσοφία μαγειρικής που άλλαξε τα δεδομένα…

Μπίρα
Noblemen: artisanal μπίρες για νέες περιπέτειες

Noblemen: artisanal μπίρες για νέες περιπέτειες

Για τη μικροζυθοποιία Noblemen, η μπίρα είναι μια γοητευτική περιπέτεια. Οι τέσσερις μπίρες που έχουν δημιουργήσει, είναι ακριβώς αυτό. Μια απρόσμενη γευστική ανακάλυψη, που θέλεις να τη ζήσεις ξανά και ξανά…

In season
Summer Cocktails: η θριαμβευτική επιστροφή των bitters και των βερμούτ

Summer Cocktails: η θριαμβευτική επιστροφή των bitters και των βερμούτ

Είστε έτοιμοι για μια καλοκαιρινή βουτιά στα κλασικά cocktails, που ανεβάζουν τους summer τόνους; Παίρνουμε δροσερή ανάσα με τη βοήθεια της brand Ambassador του Campari, Διονυσίας Σακελλαρίου…

Επικαιρότητα
Τι γίνεται με το ελαιόλαδο μιας χρήσης στα εστιατόρια;

Τι γίνεται με το ελαιόλαδο μιας χρήσης στα εστιατόρια;

Έκλεισαν ήδη επτά μήνες ισχύος της νομοθεσίας, που απαιτεί να σερβίρεται το ελαιόλαδο σε σφραγισμένη, μη επαναγεμιζόμενη συσκευασία στους χώρους εστίασης. Το έχετε συναντήσει πολλές φορές;

Κρασί
Granduca: άνθισε ένα νέο ροζέ κρασί

Granduca: άνθισε ένα νέο ροζέ κρασί

Η Υλιάνα Στέγγου, η ψυχή του κτήματος Πόρτο Καρράς, μας σύστησε το νέο κρασί, που εμπνεύστηκαν από το πανέμορφο λουλούδι του Ιονίου, με συγκίνηση…

Θέμα
Το αλάτι και οι μαγικές του ιδιότητες

Το αλάτι και οι μαγικές του ιδιότητες

Όπως κάθε τρόφιμο, που έχει καθορίσει την ύπαρξή μας, το αλάτι έχει δημιουργήσει τον δικό του μεγάλο κύκλο από μύθους, κανόνες και αντικρουόμενες απόψεις…

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή