Βιβλίο
Piece of cake!

Piece of cake!

«Η βίβλος των κέικ», όπως την αποκαλεί ο γνωστός σεφ είναι μία προσεγμένη έκδοση με αναλυτικό περιεχόμενο συνταγών και ωραία εικονογράφηση…

Contest
Ελληνικά μακαρόν για βραβείο!

Ελληνικά μακαρόν για βραβείο!

Αν έχετε γερές βάσεις ζαχαροπλαστικής -κατά τη γνώμη σας-, υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό για το “Καλύτερο Ελληνικό Μακαρόν”, που διοργανώνει η γαλλική Πρεσβεία…

In Memoriam
Paul Bocuse: ο δημιουργός της Nouvelle Cuisine

Paul Bocuse: ο δημιουργός της Nouvelle Cuisine

Ο Paul Bocuse, μυθικό όνομα της γαστρονομίας ήδη ενώ ζούσε, έφυγε πλήρης ημερών στα 91 του, στον τόπο όπου γεννήθηκε, το Collonges-au-Mont-d'Or, κοντά στη Λυών…

Contest
#ftiaxecutty! Εσύ θα φτιάξεις Cutty;

#ftiaxecutty! Εσύ θα φτιάξεις Cutty;

Για δεύτερη χρονιά, το εμβληματικό ουίσκι ανεβάζει την πρόκληση και καλεί τους bartenders στο #ftiaxecutty, να δείξουν τη δημιουργικότητα τους με πρωτότυπες συνταγές και εμάς να επιλέξουμε ένα μυστικό συστατικό…

Τυρί
Bliss point: γραβιέρα σε… σημείο ευδαιμονίας

Bliss point: γραβιέρα σε… σημείο ευδαιμονίας

Πρόκειται για μια κρητική παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς, με γεύση μεστή και σύνθετη, πλούσια υφή και μια απολαυστική επίγευση…

Cocktails
Φυσαλίδες στα cocktails, η δυνατή τάση

Φυσαλίδες στα cocktails, η δυνατή τάση

Τρεις κορυφαίοι bartenders επιστρατεύουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους κι ετοιμάζουν τις πιο παιχνιδιάρικες συνταγές, με Perrier…

Κρασί
Monograph με την υπογραφή της Γαία Οινοποιητική

Monograph με την υπογραφή της Γαία Οινοποιητική

Πέρα από το προχωρημένο εικαστικό, το Monograph Multi και το Monograph Αγιωργήτικο Syrah, ανεβάζουν τη διάθεση.

Φεστιβάλ
Έρχεται το Peloponnese Wine festival 2018

Έρχεται το Peloponnese Wine festival 2018

Βάλτε στο πρόγραμμα σας μια επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτου για να δοκιμάσουμε όλα τα κρασιά από την Πελοπόννησο και την Κεφαλλονιά…

Σπουδές
Chef d’ Oeuvre: η σχολή για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας

Chef d’ Oeuvre: η σχολή για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας

Η Σχολή που εξειδικεύεται στις επαγγελματικές σπουδές γαστρονομίας ξεκινά σύντομα κύκλο για επαγγελματίες bartenders - baristas…

Άφιξη
To Soleto έγινε και Dolce!

To Soleto έγινε και Dolce!

Ξεναγηθήκαμε στο ολοκαίνουριο boutique ζαχαροπλαστείο με τα φινετσάτα γλυκά, που φέρουν την υπογραφή του γνωστού chef patissier Κωνσταντίνου Χολέβα.

Premium
Το συναρπαστικό Metaxa Private Reserve

Το συναρπαστικό Metaxa Private Reserve

Ένα από τα πιο γενναιόδωρα spirits, το Metaxa Private Reserve, κλείστηκε σε μια υπέρκομψη λιτή φιάλη με ξύλινο πώμα, για να ανοιχτεί και να ταξιδέψει όλες τις αισθήσεις μας…

Deli
Thesauri, το ελληνικό μαύρο χαβιάρι

Thesauri, το ελληνικό μαύρο χαβιάρι

Το πιο πολύτιμο έδεσμα στον κόσμο παράγεται πλέον και στην Ελλάδα, σε ανταγωνιστική premium ποιότητα με εκείνα των παραδοσιακών χωρών παραγωγής. Η Thesauri της Άρτας εκτρέφει τον πολύτιμο οξύρρυγχο, παράγει με high standards το χαβιάρι του και ήδη είναι γνωστή στο εξωτερικό…

Κρασί
Η Μικρή Κιβωτός της Νεμέας

Η Μικρή Κιβωτός της Νεμέας

Με τον τίτλο Μικρή Κιβωτός το κτήμα Λαντίδη κυκλοφορεί ένα λευκό, ένα ερυθρό και ένα ροζέ κρασί, από σημαντικές ελληνικές ποικιλίες, που εκπαιδεύουν τον ουρανίσκο μας…

Pairing
Ρούμι και σοκολάτα σε λαχταριστά ζευγαρώματα

Ρούμι και σοκολάτα σε λαχταριστά ζευγαρώματα

Εκλεκτά ρούμια και premium dark σοκολάτες... Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο, για ένα φαντασμαγορικό φινάλε ενός λουκούλλειου εορταστικού δείπνου;

Ρούμι
Brugal 1888: το super premium ρούμι, που το θέλεις σκέτο

Brugal 1888: το super premium ρούμι, που το θέλεις σκέτο

Το ρούμι είναι από τα spirits, που μας βγάζουν το πνεύμα των γιορτών. Για να ανεβάσουμε τις στροφές της απόλαυσης και το christmas mood, δοκιμάζουμε μια super premium εκδοχή, το Brugal 1888…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή