Δοκιμή
Οι ηπειρώτικες πίτες της Αθηνάς Χίττα

Οι ηπειρώτικες πίτες της Αθηνάς Χίττα

Βέρα μετσοβίτισσα, η Αθηνά Χίττα που μαγειρεύει για το Κατώγι Αβέρωφ μας δίνει τις συνταγές για τις πίτες της...

Healthy
Κινόα, αμάρανθος και φαγόπυρο, τα ψευτο-δημητριακά

Κινόα, αμάρανθος και φαγόπυρο, τα ψευτο-δημητριακά

Θέλεις χάρη στο φουντουκένιο άρωμα που αναδύεται από την κατσαρόλα την ώρα που βράζουν, θέλεις χάρη στη φήμη τους ως υπερτροφές, η κινόα, το φαγόπυρο και ο αμάρανθος έγιναν πια μέρος της διατροφικής μας πραγματικότητας...

Αφιέρωμα
16 υπέροχες χειμωνιάτικες σούπες

16 υπέροχες χειμωνιάτικες σούπες

Οι σούπες όχι μόνο είναι η νοστιμότερη λύση για ένα χειμωνιάτικο ελαφρύ γεύμα, αλλά γίνονται και πολύ εύκολα και δεν στοιχίζουν. Με το υλικό που σας αρέσει, όσο "υγιεινές" τις προτιμάτε, χωράνε πολλή φαντασία και αυτοσχεδιασμό.

Tasting
Μια συναρπαστική γευσιγνωσία με την υπογραφή των ΒορΟινών

Μια συναρπαστική γευσιγνωσία με την υπογραφή των ΒορΟινών

Σε αυτή τη γευσιγνωσία, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές από τις καλύτερες σοδειές και να γνωρίσουμε την ιστορία τους…

Σεμινάριο
Workshop διατροφής με την Αστερία Σταματάκη

Workshop διατροφής με την Αστερία Σταματάκη

H γνωστή διαιτολόγος – διατροφολόγος μας βοηθά να ξεκινήσουμε τη χρονιά με νέες συνήθειες, βελτιώνοντας τη διατροφή μας...

Spirit
Έξοδος με Μ Dry

Έξοδος με Μ Dry

Κάνουμε επίσκεψη σε τέσσερα μπαρ και οι head bartenders λένε τις εντυπώσεις τους για τη νέα M Dry Mastiha, καθώς δοκιμάζουμε τη signature συνταγή τους…

New
Μια μοναδική συλλογή ηδύποτων μεγαλώνει

Μια μοναδική συλλογή ηδύποτων μεγαλώνει

Η οικογένεια Πολυκαλά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, εδώ και πολλά χρόνια τα λικέρ της απογειώνουν τη συγκεκριμένη κατηγορία…

Προϊόν
Νέα σειρά μονοποικιλιακών ζυμαρικών

Νέα σειρά μονοποικιλιακών ζυμαρικών

Η νέα Χρυσή Σειρά ζυμαρικών που λανσάρισε πρόσφατα στην αγορά η Misko γίνεται αποκλειστικά από την εκλεκτή ποικιλία σκληρού σίτου Σβέβο…

Brunch
Πρόσκληση σε brunch

Πρόσκληση σε brunch

Για ένα τέτοιο γιορτινό brunch, μπορούμε να ορίσουμε ως ώρα άφιξης τις 11:00, για να μας έρθει η πρώτη φουρνιά όσων κοιμήθηκαν νωρίς ή όσων έρχονται κατευθείαν από το ξενύχτι...

Cooking
Το λάχανο, είδη και συνταγές

Το λάχανο, είδη και συνταγές

Το λάχανο είναι το υλικό της εποχής! Λαχανικό με πολλά είδη και άπειρες δυνατότητες, ωμό, μαγειρεμένο, συνδυασμένο με χίλια δυο...

Άφιξη
Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Θέμα
Μαύρο σκόρδο: όλα για τη νέα υπερτροφή

Μαύρο σκόρδο: όλα για τη νέα υπερτροφή

Τελευταία, το συναντάμε όλο και περισσότερο σε εστιατόρια, παντοπωλεία, ακόμη και σε φαρμακεία. Τι είναι λοιπόν αυτό το μαύρο σκόρδο και γιατί πρέπει να το βάλουμε στο τραπέζι μας;

Προϊόν
Γλυκές εκπλήξεις από το "Φίλεμα της Λέλας"

Γλυκές εκπλήξεις από το "Φίλεμα της Λέλας"

Δοκιμάσαμε μαρμελάδες και τσάτνεϊ πολύ πετυχημένα, με σωστές συνταγές και ισορροπία στη γεύση, προϊόντα που χαίρεσαι να έχεις στο τραπέζι σου...

Check it
Chartreuse, ένα ελιξίριο της φύσης

Chartreuse, ένα ελιξίριο της φύσης

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα λικέρ που κυκλοφορούν είναι αδιαμφισβήτητα η Chartreuse. To ιστορικό γαλλικό λικέρ είναι πάντα επίκαιρο…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή