Αφιέρωμα
20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Άφιξη
Μeerkat bar: εξωτισμός και γαλλικός αέρας στο Κουκάκι

Μeerkat bar: εξωτισμός και γαλλικός αέρας στο Κουκάκι

Πριν από λίγον καιρό, η ήδη ανερχόμενη πιάτσα στο Κουκάκι ενισχύθηκε από ένα πανέμορφο μινιμαλιστικό bar, που εμπνέεται από τον κόσμο των ζώων…

Θέμα
Η Λαγάνα και η Καθαρή Δευτέρα

Η Λαγάνα και η Καθαρή Δευτέρα

Η λαγάνα πρωταγωνιστεί στα εδέσματα της Καθαρής Δευτέρας, που σημαίνει την έναρξη της νηστείας της Τεσσαρακοστής και, εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι τρώμε αυτές τις ημέρες, ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός…

Tip
Γιατί ζαχαρώνει το μέλι;

Γιατί ζαχαρώνει το μέλι;

Πρόκειται για μια από τις πιο συνηθισμένες απορίες των καταναλωτών για ένα προϊόν που θεωρείται superfood.

News
Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Είστε whiskey lover, θέλετε να ανακαλύψετε τροπικές νότες ρουμιού ή να ζήσετε μια μεξικανική εμπειρία με πολλή τεκίλα; Ο Φεβρουάριος στην «Αμπάριζα» έχει πολλές δόσεις από όλα αυτά…

Δοκιμή
Ραντεβού με τα ροζέ αφρώδη κρασιά

Ραντεβού με τα ροζέ αφρώδη κρασιά

Ροζέ, τριανταφυλλί, σομόν αποχρώσεις, παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και αρώματα κόκκινων φρούτων αρκούν για να δημιουργηθεί το πιο ρομαντικό σκηνικό…

Φεστιβάλ
10+1 λόγοι να πάμε στο Peloponnese Wine Festival 2018

10+1 λόγοι να πάμε στο Peloponnese Wine Festival 2018

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφτείτε το φετινό Peloponnese Wine Festival, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Διαβάστε τους δέκα πιο σημαντικούς…

Άφιξη
Katamaya sweet and savory στο Ψυχικό

Katamaya sweet and savory στο Ψυχικό

Το αρτοζαχαροπλαστείο αξιώσεων του Γέρακα απέκτησε αδερφάκι στα βόρεια προάστια.

Αφιέρωμα
Είστε για tapas party;

Είστε για tapas party;

Η εποχή προσφέρεται για πάρτι και χαλαρές συγκεντρώσεις, που εστιάζουν περισσότερο στη διασκέδαση παρά στο φαγητό. Το ποτό, όμως, απαιτεί κάποια συνοδεία…

Premium
Greek Luxury Products: η πολυτέλεια του premium deli

Greek Luxury Products: η πολυτέλεια του premium deli

Ιδιαίτερα μέλια, ελληνικό χαβιάρι και αβγοτάραχο, “ηθικό” φουαγκρά, αλλά και τα πιο ονομαστά μακαρόν στον κόσμο είναι μερικοί από τους γευστικούς θησαυρούς που συγκεντρώθηκαν εδώ…

Event
Γευστικό ταίριασμα φαγητού και κρασιού στην Καλαμάτα

Γευστικό ταίριασμα φαγητού και κρασιού στην Καλαμάτα

Μια νόστιμη ιστορία γευστικού ταιριάσματος εκτυλίχθηκε στην Καλαμάτα πριν λίγες μέρες με πρωταγωνιστές το νεοαφιχθέν εστιατόριο Platea και το οινοποιείο Semeli wines από τη Νεμέα.

Tasting
3 κρασιά με άρωμα Βοροινών

3 κρασιά με άρωμα Βοροινών

Οι καλύτερες προτάσεις για Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα...

Προϊόν
Ανεπεξέργαστο μέλι Ταϋγέτου

Ανεπεξέργαστο μέλι Ταϋγέτου

Γνωριμία με τη μελισσοκομική οικογένεια Φωτόπουλου και τα αγνά, βιολογικά προϊόντα της...

Story
Στα χνάρια του Perrier

Στα χνάρια του Perrier

Ποιo είναι το φυσικό ανθρακούχο νερό που σας έρχεται πρώτο στο μυαλό; Αν σκεφτήκατε το εμβληματικό πράσινο μπουκάλι σε σχήμα σταγόνας, τότε οι συστάσεις είναι περιττές…

Pairing
Προτάσεις για ένα τραπέζι “μόνο τσίπουρο”

Προτάσεις για ένα τραπέζι “μόνο τσίπουρο”

Πώς θα σας φαινόταν ένα δείπνο με φίλους να συνοδεύεται από την αρχή μέχρι το φινάλε με τσίπουρο; Είναι σίγουρα πρωτότυπο και αξίζει να το δοκιμάσετε! Ιδού οι ιδέες...

Άφιξη
Montelobos, ένα Mezcal με έντονη προσωπικότητα

Montelobos, ένα Mezcal με έντονη προσωπικότητα

Καπνιστά αρώματα και επίγευση από οργανική αγαύη συνδυάζονται τέλεια στο ποτήρι σου.

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή