Check it out
Στο “Emmanuel” για γαλλική ζαχαροπλαστική

Στο “Emmanuel” για γαλλική ζαχαροπλαστική

Δοκιμάσαμε φινετσάτα γλυκά με καλή πρώτη ύλη από ένα boutique ζαχαροπλαστείο στο Μαρούσι...

Christmas
Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα

Θα χρειαστεί να ξεκινήσετε τη συνταγή 10-15 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αλλά πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο.

Δοκιμή
Νάουσα, σε κάθετη δοκιμή

Νάουσα, σε κάθετη δοκιμή

Το Ξινόμαυρο είναι πάντα επίκαιρο θέμα. Η μια εκ των τεσσάρων ποικιλιών κρασιού- πρεσβευτών μας αποτελεί συχνά αγαπημένο αντικείμενο συζήτησης των οινόφιλων και όχι μόνο…

Street food
3o Athens Food Market the Christmas edition

3o Athens Food Market the Christmas edition

Αυτές τις γιορτές οι πιο gourmet καντίνες συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης...

Επέτειος
80 χρόνια τυροκομείο Κωσταρέλου

80 χρόνια τυροκομείο Κωσταρέλου

Με μακρά παράδοση στην τυροκόμηση από το 1937, η οικογένεια Κωσταρέλου διαθέτει πλέον σε επτά καταστήματα τα τυροκομικά της και επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς…

Αφιέρωμα
36 συνταγές για το γιορτινό τραπέζι

36 συνταγές για το γιορτινό τραπέζι

Γαλοπούλα, όσο κλασική ή πρωτότυπη την θέλετε, πουλερικά που δεν τρώμε κάθε μέρα και θα δώσουν γιορτινό τόνο στο τραπέζι, κυνήγι -αν έχετε καλό και σίγουρο. Όλα παίζουν στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

New
Kiss the earth με βούτυρα ξηρών καρπών!

Kiss the earth με βούτυρα ξηρών καρπών!

Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά από “βούτυρα” ξηρών καρπών από τη Χίο, απόλυτα φυσικά και υγιεινά, αφού δεν περιέχουν πρόσθετα ή συντηρητικά…

Seminar
Γίνε επαγγελματίας bartender-barista στην CHEF D’OEUVRE

Γίνε επαγγελματίας bartender-barista στην CHEF D’OEUVRE

Η γνωστή Σχολή ξεκινά τον Ιανουάριο τρίμηνο πρόγραμμα επαγγελματικών σπουδών, που αφορούν στην τέχνη του μπαρ και στις τεχνικές του καφέ…

Παρουσίαση
De Gustibus: στο σπίτι της αφρόκρεμας των deli

De Gustibus: στο σπίτι της αφρόκρεμας των deli

Χαβιάρι, φουαγκρά, καπνιστός σολομός, jamon de Bellota… Πίσω από το πολύτιμο, σπάνιο, έως και μυθικό τρόφιμο, που έρχεται στο πιάτο μας, υπάρχει, στις περισσότερες περιπτώσεις, το όνομα De Gustibus, la fete gastronomique…

Deli
Το νέο deli-στολίδι της κάβας ΟΑΚ

Το νέο deli-στολίδι της κάβας ΟΑΚ

Και ξαφνικά, μέσα στην κάβα ΟΑΚ γεννήθηκε ένα πανέμορφο delicatessen, που τιμά σε όλα του αυτό το είδος…

Festive
Ένα φλιτζάνι καφές… σαν γλυκό

Ένα φλιτζάνι καφές… σαν γλυκό

Οι τρεις limited καφέδες της γιορτινής σειράς Confetto της Nespresso μας πάνε πίσω, με νοσταλγικά σχέδια και μυρωδιές, που θυμίζουν γλυφιτζούρια και ζαχαρωτά…

Θέμα
Όλα για το μανταρίνι!

Όλα για το μανταρίνι!

Tips, μυστικά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το αρωματικό φρούτο της εποχής…

Contest
O Αλέξανδρος Δοντάς νικητής του ελληνικού Beefeater MixLdn

O Αλέξανδρος Δοντάς νικητής του ελληνικού Beefeater MixLdn

Το Beefeater MixLdn παντρεύει την ζωντάνια του Λονδίνου με την Ελληνική ευρηματικότητα και στέλνει στο παγκόσμιο τελικό τον Αλέξανδρο Δοντά…

Βιβλίο
Πίτες από το χέρι του Κωστή Κωστάκη

Πίτες από το χέρι του Κωστή Κωστάκη

Τα ζυμάρια, τα φύλλα, τοπικές συνταγές και σύγχρονες εκδοχές, από την κολοκυθόπιτα ως το πεϊνιρλί, την κρεατότουρτα και τα ραφιόλια, αποκαλύπτουν τα μυστικά τους εδώ…

Interview
Ο άνθρωπος που φτιάχνει το θρυλικό Jack Daniels

Ο άνθρωπος που φτιάχνει το θρυλικό Jack Daniels

Με αφορμή το Athens Bar Show, o Crhis Fletcher, master distiller σε ένα από τα πιο δυνατά brand ουίσκι, βρέθηκε στην Αθήνα και εμείς θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για τη δουλειά του...

Κρασί
3 ελληνικά Syrah που πρέπει να δοκιμάσετε

3 ελληνικά Syrah που πρέπει να δοκιμάσετε

Πρωτότυπα ή κλασικά, τα ελληνικά Syrah τιμούν την ποικιλία και έχουν δυνατό λόγο, ειδικά αυτή την εποχή, στο τραπέζι μας…

Συνταγή
Φτιάχνουμε κουραμπιέδες!

Φτιάχνουμε κουραμπιέδες!

Οι μοσχομυριστοί κουραμπιέδες είναι ένα σχετικά εύκολο και γρήγορο γλύκισμα, που θα τιμήσουν δεόντως όλοι αυτό το διάστημα.

Αφιέρωμα
25 ιδέες για το νόστιμο χοιρινό

25 ιδέες για το νόστιμο χοιρινό

Χοιρινό οικείο, καθημερινό και γιορτινό, παραδοσιακό και μοντέρνο. Αργοψημένο στον φούρνο χοιρινό μπουτάκι με ξεροψημένη πετσούλα και αμαρτωλές παντσέτες ή σιγομαγειρεμένη στην κατσαρόλα σπάλα με σέλινο ή κυδώνια;

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή