Ταξίδι Γεύσης
Τραπέζι στη Φολεγάνδρο

Τραπέζι στη Φολεγάνδρο

Οι θεμωνιές της Άνω Μεριάς, αντικατοπτρίζουν την αυθεντική και συνάμα ηχηρή παράδοση του άγονου αυτού τόπου. Τα καταπράσινα κηπάρια του νησιού, ενδυναμώνουν την γαστρονομική απόλαυση. Μόλις φτάσαμε στην ευωδιαστή Φολέγανδρο.

Alcohol Tasting
Τεκίλα reloaded

Τεκίλα reloaded

Το όνομα τεκίλα το ξέρουν όλοι. Είναι όμως μάλλον λίγοι αυτοί που μπορούν να ισχυριστούν ότι γνωρίζουν πραγματικά το εθνικό αλκοόλ του Μεξικού. Ειδικά για τους περισσότερους στη χώρα μας, η τεκίλα είναι ένα απλό ποτό που έχουν ταυτίσει με το γρήγορο σφηνάκι, το γνωστό τεκίλα λάιμ, αλάτι είτε με τη διάσημη margarita.H τεκίλα, όμως, είναι πολλά παραπάνω.

Ρεπορτάζ
Βόλτα στο Μαρούσι της γεύσης

Βόλτα στο Μαρούσι της γεύσης

Το Μαρούσι δύσκολα το λες μια γειτονιά, είναι πολλές μαζί -και όχι μόνο λόγω της έκτασής του. Είναι η μεγάλη γειτονιά των αντιθέσεων. Δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις το πρώην ιστορικό χωριό, που μετασχηματίστηκε σε πόλη σταδιακά, εδώ και πολλές δεκαετίες...

Wine Bar
Ραντεβού στο Τζιτζίκι

Ραντεβού στο Τζιτζίκι

To Τζιτζίκι, το μοναδικό wine και cocktail bar στη Xώρα της Αμοργού, ανανεώνεται, κάνει νέα μιξαρίσματα στη μπάρα, σχεδιάζει υπέροχα live και ανεβάζει στροφές για το καλοκαίρι...

Έξοδος
Underdog...Το outsider γίνεται φαβορί

Underdog...Το outsider γίνεται φαβορί

Ένας multi χώρος για να πιεις επιλεγμένο φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, να απολαύσεις ένα house cocktail εμπνευσμένο από διάσημους... outsiders και να γνωρίσεις πολλές ψαγμένες μπίρες.

Απολαμβάνοντας το ούζο

Απολαμβάνοντας το ούζο

Ενα ούζο με μεζέ! Στην ίδια παραγγελία ενάμισυ αιώνα, το ούζο γίνεται το όχημα που σε μεταφέρει σε μια χωρίς όμοιο κατάσταση χαλάρωσης και κεφιού. Το τελετουργικό του ευνοεί την επικοινωνία, τη μοιρασιά, την εξομολόγηση. Είναι μια ιστορία καθαρά ελληνική, όπως και το ακαταμάχητο άρωμα του αποστάγματος.

Κρασί
Ψηφίζουμε ροζέ κρασί

Ψηφίζουμε ροζέ κρασί

Το καλοκαίρι λέει ναι σ' ένα δροσερό ροζέ, με φυσαλίδες ή όχι, απόδειξη τα δυο new entries

Say Cheese...
Το βασιλοτύρι της Ηπείρου

Το βασιλοτύρι της Ηπείρου

Κατάγεται από την Ήπειρο. Είναι κρεμώδες, με πλούσια γεύση και περιέχει θρυμματισμένα κομμάτια μυζήθρας και φέτας.

Παστέλι
Παστέλι από τη Τζια

Παστέλι από τη Τζια

Δοκιμάσαμε ένα παστέλι από τη Τζια που μας άρεσε μέχρι το τελευταίο σουσαμάκι και σε κάποια εκδοχή του, μάλιστα, μας ενθουσίασε. Θα πείτε… παστέλι! Σκέφτεστε κάτι πιο νόστιμο και υγιεινό;

Check It
Το φρέσκο σκόρδο έγινε τουρσί

Το φρέσκο σκόρδο έγινε τουρσί

Πριν ωριμάσει και πριν πάρει το σχήμα του το κεφάλι του σκόρδου, τα λεπτά και τρυφερά κοτσανάκια του, συλλέγονται με προσοχή και το αποτέλεσμα είναι ένα gourmet προϊόν. 

Κρασί
Αρώματα και γεύση εις το τετράγωνο

Αρώματα και γεύση εις το τετράγωνο

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά αλλάζουν το φετινό Λευκό εις το Τετράγωνο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το νέο ζευγάρι της σύνθεσης είναι η αρωματική Μαλαγουζιά και το δροσερό Ασύρτικο.

Θέμα
Τα κρασιά φοράνε Cavalli

Τα κρασιά φοράνε Cavalli

Ο οίκος  Cavalli είναι γνωστός για την υψηλή ραπτική και τα υπέροχα αρώματα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η αισθητική και η δημιουργικότητα του Roberto Cavalli και του γιου του Tommaso Cavalli εκφράζεται τώρα πλέον και με την παραγωγή κρασιών -και μάλιστα αξιόλογων.

Marinopoulos

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Πιο δημοφιλή