Event
Τα οινοποιεία «Ανοίγουν τις πόρτες τους»

Τα οινοποιεία «Ανοίγουν τις πόρτες τους»

Ο ευρωπαϊκός θεσμός που θέλει τα επισκέψιμα οινοποιεία κάθε χώρας να ανοίγουν τις πόρτες τους για δυο μέρες, έχει βρει το κοινό του…

Άφιξη
Παγωμένο τσάι “back to essentials”!

Παγωμένο τσάι “back to essentials”!

Το παγωμένο τσάι NESTEA έκανε την επανεμφάνισή του σ’ έναν πανέμορφο κήπο της Αθήνας, όπου φίλοι και εκπρόσωποι των media δοκίμασαν τις δύο νέες γεύσεις του…

Θέμα
Γιαούρτι: δροσερό, υγιεινό, αγαπημένο

Γιαούρτι: δροσερό, υγιεινό, αγαπημένο

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα γιαούρτι για κάθε στιγμή της ημέρας; Το παραδοσιακό προϊόν που κατέκτησε την υφήλιο ως Greek Yogurt είναι έτοιμο να μας χορτάσει εύκολα, γρήγορα και υγιεινά!

Βιβλίο
Στο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» με τον Χρήστο Βέργαδο

Στο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» με τον Χρήστο Βέργαδο

Το βιβλίο του γνωστού pastry chef και καθηγητή ζαχαροπλαστικής θα μας αποδείξει ότι, τελικά, τα γλυκά είναι εύκολα…

Αγορά
“Πιπέρι στο στόμα”

“Πιπέρι στο στόμα”

Μπαχαρικά, βότανα, τσάι και άλλα υγιεινά σ’ ένα μικρό χαριτωμένο μαγαζί στην Ιπποκράτους.

Τάση
Cocktails και spirits με ελληνικό άρωμα: η δυνατή τάση

Cocktails και spirits με ελληνικό άρωμα: η δυνατή τάση

Μαστίχα, τσίπουρα και ούζο γίνονται ο καμβάς για προχωρημένα cocktails, με το παραδοσιακό άρωμα του τόπου. Η Mdry Mastiha, το Ούζο Πλωμάρι και το τσίπουρο Δεκαράκι επενδύουν στη νέα τάση και μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές συνταγές…

Προϊόν
Νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης από τη Χρυσή Ζύμη!

Νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης από τη Χρυσή Ζύμη!

H Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για μία ακόμη φορά, μένοντας πιστή στην αξία των γνήσιων σπιτικών γεύσεων, και δημιουργεί τη νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης.

Προϊόν
Μελιάδες: το μέλι όπως παλιά

Μελιάδες: το μέλι όπως παλιά

Ένας νεαρός μελισσοκόμος που από την αγάπη του για τη μέλισσα και τον κόσμο της έφτασε να εξάγει τα προϊόντα του ως τη Γαλλία.

New
Η νέα συλλεκτική φιάλη Skinos μας βγάζει ελληνικό καλοκαίρι

Η νέα συλλεκτική φιάλη Skinos μας βγάζει ελληνικό καλοκαίρι

Το νέο concept της Skinos Mastiha Limited Edition 2018 μας ανεβάζει για να δούμε την Ελλάδα από ψηλά.

Θέμα
Metaxa Explorer: ένα σπουδαίο ταξίδι εξερεύνησης των αισθήσεων

Metaxa Explorer: ένα σπουδαίο ταξίδι εξερεύνησης των αισθήσεων

Το διάσημο σε όλο τον κόσμο ελληνικό ποτό κλείνει τα 130 χρόνια του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο: σαλπάρει σε συνεργασία με το πολυβραβευμένο ελληνικό bar The Clumsies σε τρία πανέμορφα ελληνικά νησιά…

Θέμα
Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή,  Γεύσεις 2018»

Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018»

Όλα όσα είδαμε, γευτήκαμε και ζήσαμε στο τριήμερο γιορτής των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στην Τεχνόπολη από 4 ως 6 Μαΐου…

Θέμα
Head to tail: το μεγάλο ψάρι έχει άλλη χάρη!

Head to tail: το μεγάλο ψάρι έχει άλλη χάρη!

Ένα μεγάλο φρέσκο ψάρι, είναι από τις πιο ικανοποιητικές και πιο αυθεντικές γαστρονομικές απολαύσεις της ζωής. Μοναδικό πρόβλημα, η τιμή του. Τα φρέσκα ψάρια είναι ακριβά. Αλλά, είναι έτσι τα πράγματα; Μήπως υπάρχει αποδοτικός και όχι ιδιαίτερα ακριβός τρόπος για να διαχειριστούμε την πολυτέλεια ενός μεγάλου ψαριού στο τραπέζι μας;

Θέμα
Χέλι: γεύση που κρύβει περιπέτεια

Χέλι: γεύση που κρύβει περιπέτεια

Aπό τη θάλασσα των Σαργασσών μέχρι την Ήπειρο… it’s a long way! Η πορεία του χελιού αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο. Η μονάδα εκτροφής και επεξεργασίας χελιών του Βασίλη Γείτονα κατάφερε να κάνει το σχεδόν άγνωστο και για πολλούς “αντιπαθητικό” είδος, μια περιζήτητη λιχουδιά…

Θέμα
Chartreuse: γνωριμία με το μυθικό λικέρ

Chartreuse: γνωριμία με το μυθικό λικέρ

Το γαλλικό λικέρ με τα 130 βότανα, που παράγεται με την ίδια μυστική συνταγή από το 1605, παραμένει πάντα επίκαιρο και γίνεται εξαιρετικό συστατικό για κοκτέιλ…

Προϊόν
Σαγανάκι με σαχάνι Κωσταρέλου

Σαγανάκι με σαχάνι Κωσταρέλου

Η τελευταία δημιουργία του γνωστού τυροκομείου είναι ένας γρήγορος, νόστιμος μεζές για όλες τις ώρες…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή