Event
Τα οινοποιεία «Ανοίγουν τις πόρτες τους»

Τα οινοποιεία «Ανοίγουν τις πόρτες τους»

Ο ευρωπαϊκός θεσμός που θέλει τα επισκέψιμα οινοποιεία κάθε χώρας να ανοίγουν τις πόρτες τους για δυο μέρες, έχει βρει το κοινό του…

Βιβλίο
Στο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» με τον Χρήστο Βέργαδο

Στο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» με τον Χρήστο Βέργαδο

Το βιβλίο του γνωστού pastry chef και καθηγητή ζαχαροπλαστικής θα μας αποδείξει ότι, τελικά, τα γλυκά είναι εύκολα…

Θέμα
Χέλι: γεύση που κρύβει περιπέτεια

Χέλι: γεύση που κρύβει περιπέτεια

Aπό τη θάλασσα των Σαργασσών μέχρι την Ήπειρο… it’s a long way! Η πορεία του χελιού αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο. Η μονάδα εκτροφής και επεξεργασίας χελιών του Βασίλη Γείτονα κατάφερε να κάνει το σχεδόν άγνωστο και για πολλούς “αντιπαθητικό” είδος, μια περιζήτητη λιχουδιά…

Προϊόν
Μελιάδες: το μέλι όπως παλιά

Μελιάδες: το μέλι όπως παλιά

Ένας νεαρός μελισσοκόμος που από την αγάπη του για τη μέλισσα και τον κόσμο της έφτασε να εξάγει τα προϊόντα του ως τη Γαλλία.

Event
The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς

The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς

Το πολυαναμενόμενο pop up event της χρονιάς από τους «αδέξιους» της Πραξιτέλους επιτέλους έφτασε. Στις 23 Μαΐου η ταράτσα της Ιεράς Οδού στον αριθμό 7-13 θα στολιστεί με χρωματιστά λαμπιόνια και εξωτικά φυτά, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό με φόντο την Ακρόπολη και αέρα Λατινικής Αμερικής.

Προϊόν
Νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης από τη Χρυσή Ζύμη!

Νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης από τη Χρυσή Ζύμη!

H Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για μία ακόμη φορά, μένοντας πιστή στην αξία των γνήσιων σπιτικών γεύσεων, και δημιουργεί τη νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης.

Θέμα
Head to tail: το μεγάλο ψάρι έχει άλλη χάρη!

Head to tail: το μεγάλο ψάρι έχει άλλη χάρη!

Ένα μεγάλο φρέσκο ψάρι, είναι από τις πιο ικανοποιητικές και πιο αυθεντικές γαστρονομικές απολαύσεις της ζωής. Μοναδικό πρόβλημα, η τιμή του. Τα φρέσκα ψάρια είναι ακριβά. Αλλά, είναι έτσι τα πράγματα; Μήπως υπάρχει αποδοτικός και όχι ιδιαίτερα ακριβός τρόπος για να διαχειριστούμε την πολυτέλεια ενός μεγάλου ψαριού στο τραπέζι μας;

Θέμα
Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή,  Γεύσεις 2018»

Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018»

Όλα όσα είδαμε, γευτήκαμε και ζήσαμε στο τριήμερο γιορτής των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στην Τεχνόπολη από 4 ως 6 Μαΐου…

New
Η νέα συλλεκτική φιάλη Skinos μας βγάζει ελληνικό καλοκαίρι

Η νέα συλλεκτική φιάλη Skinos μας βγάζει ελληνικό καλοκαίρι

Το νέο concept της Skinos Mastiha Limited Edition 2018 μας ανεβάζει για να δούμε την Ελλάδα από ψηλά.

Θέμα
Chartreuse: γνωριμία με το μυθικό λικέρ

Chartreuse: γνωριμία με το μυθικό λικέρ

Το γαλλικό λικέρ με τα 130 βότανα, που παράγεται με την ίδια μυστική συνταγή από το 1605, παραμένει πάντα επίκαιρο και γίνεται εξαιρετικό συστατικό για κοκτέιλ…

Προϊόν
Σαγανάκι με σαχάνι Κωσταρέλου

Σαγανάκι με σαχάνι Κωσταρέλου

Η τελευταία δημιουργία του γνωστού τυροκομείου είναι ένας γρήγορος, νόστιμος μεζές για όλες τις ώρες…

Προϊόν
Holy Ginger: στην υγειά μας με τζίντζερ, μέλι και λεμόνι!

Holy Ginger: στην υγειά μας με τζίντζερ, μέλι και λεμόνι!

Πρωτότυπο, απολαυστικό, δροσερό μείγμα από φρεσκοστυμμένο χυμό πιπερόριζας, χυμό λεμονιού και μέλι ανθέων, σ’ ένα μπουκάλι για πολλές χρήσεις…

Healthy
9 κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών… στην υγειά μας!

9 κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών… στην υγειά μας!

Οι χυμοί είναι το τέλειο «σνακ» για το σημερινό στιλ «τρώω και τρέχω» της ζωής μας. Περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών σε συγκεντρωμένη μορφή, είναι πολύ γευστικοί και η ετοιμασία τους είναι ό,τι ευκολότερο.

Κρασί
Η Σαμαρόπετρα Κυρ Γιάννη κλείνει τα είκοσι χρόνια

Η Σαμαρόπετρα Κυρ Γιάννη κλείνει τα είκοσι χρόνια

Μετά το άνοιγμα της πρώτης φιάλης και την αρωματική έκρηξη φρούτων και βοτάνων, είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα αγαπήσει την ανανεωμένη εκδοχή της αγαπημένης ετικέτας…

Νέο
O Στέλιος Παπαδόπουλος Global Brand Ambassador for Casa Cuervo

O Στέλιος Παπαδόπουλος Global Brand Ambassador for Casa Cuervo

Αγάπη, επαγγελματισμός, στόχος και πείσμα. Από την αρχή της καριέρας του, ο Στέλιος Παπαδόπουλος στόχευε ψηλά και έκανε ταξίδια, διάβαζε, συμμετείχε σε διαγωνισμούς για να το πετύχει…

In season
Όλα για τα κεράσια!

Όλα για τα κεράσια!

Ό,τι χρειάζεται να ξέρουμε, από το πώς τα διαλέγουμε και πόσο ωφέλιμα είναι, μέχρι ιδέες όχι μόνο για ζαχαροπλαστική, αλλά και για μαγειρική…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή