Θέμα
Αγελάδα στεπικής φυλής VS black angus

Αγελάδα στεπικής φυλής VS black angus

Ο λόγος περί κρεάτων, αυτές τις μέρες. Σε μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος, συναντήσαμε τον πρωτοπόρο κτηνοτρόφο κ. Δημήτρη Δήμου και μιλήσαμε μαζί του για τις αυτόχθονες φυλές ζώων που εκτρέφει…

Know how
Τα γλυκά μυστικά της σοκολάτας

Τα γλυκά μυστικά της σοκολάτας

Η λαχτάρα όλων για ένα απολαυστικό σοκολατένιο γλύκισμα δεν έχει εποχές, αλλά τον χειμώνα έχουμε την τάση να τη νιώθουμε πιο έντονα.

Gadgets
17 έξυπνα gadgets για την κουζίνα μας

17 έξυπνα gadgets για την κουζίνα μας

Με μια βόλτα στην αγορά, ανακαλύψαμε ενδιαφέροντα gadgets, πιο απλά και πιο σύνθετα. Το βέβαιο είναι πως όλα έχουν τη δική τους χρησιμότητα και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας…

Cocktails
Lipton Ice Tea Cocktails

Lipton Ice Tea Cocktails

Οι μοναδικές γεύσεις του Lipton Ice Tea φλερτάρουν με ιδιαίτερα υλικά και δημιουργούν μείξεις, που ανεβάζουν την απόλαυση, προσφέροντας αναζωογονητικές στιγμές...

Προϊόν
Γευστικές τριλογίες

Γευστικές τριλογίες

H Chef Stories λάνσαρε πρόσφατα μια γευστική τριπλέτα ιδανική είτε για δώρο, είτε για ποικιλία συνοδευτικών στο τραπέζι μας…

Valentine
Δείπνο στο σπίτι… από έναν άνδρα

Δείπνο στο σπίτι… από έναν άνδρα

Μια ρομαντική διάθεση πλανιέται στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες και λίγοι μπορούν να ξεφύγουν -κακά τα ψέμματα. Προτιμότερο ν΄ αδράξουμε την αφορμή για ένα τετ α τετ κάλεσμα με ανδρικό χρώμα, φροντισμένο έτσι, που να μείνει αξέχαστο…

Οίνος
Οίνος ο Αγαπητός και… τηλεοπτικός

Οίνος ο Αγαπητός και… τηλεοπτικός

Κάθε Σάββατο, ο «Οίνος ο Αγαπητός» μας ταξιδεύει μέσω της νέας εκπομπής της ΕΡΤ1, σε μια θρυλική αμπελουργική περιοχή και συνομιλεί με τους οινοποιούς της…

Tasting
ΕλλΟΙΝισμός, ταξίδι στον ελληνικό οίνο

ΕλλΟΙΝισμός, ταξίδι στον ελληνικό οίνο

Μια 2ωρη "περιπέτεια" στον κόσμο του ελληνικού οίνου, με ξεναγό και οινοχόο τον βραβευμένο Άρη Σκλαβενίτη, είναι σοβαρή πρόκληση, άρα… save the date και κλείστε θέση!

Θέμα
Βούτυρο ή μαργαρίνη: τα υπέρ και τα κατά

Βούτυρο ή μαργαρίνη: τα υπέρ και τα κατά

Όλο και νέα προϊόντα κυκλοφορούν στην αγορά του βουτύρου και της μαργαρίνης. Μιλάμε με δυο επιστήμονες της διαιτολογίας και της τεχνολογίας τροφίμων για τα υπέρ και τα κατά κάθε κατηγορίας…

News
Το Νότιο Αιγαίο "Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης" 2019

Το Νότιο Αιγαίο "Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης" 2019

Τα φώτα πέφτουν στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα για μια τριετία, με ιδιαίτερη προβολή των προϊόντων και της γαστρονομίας και ευκαιρία αναζωογόνησης των νησιών μας…

Αφιέρωμα
16 ιδέες για τσίκνισμα στο σπίτι

16 ιδέες για τσίκνισμα στο σπίτι

Το μεσοβδόμαδο φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης υπήρξε πάντα από τα πιο χαρούμενα και καλοδεχούμενα έθιμα, γι' αυτό και άντεξε σχεδόν ανέπαφο στο χρόνο…

Δοκιμή
Diplomatico, από τη Βενεζουέλα με αγάπη

Diplomatico, από τη Βενεζουέλα με αγάπη

To Diplomatico τελευταία έκανε rebranding, συστήνοντας καινούργιες ετικέτες. Πρώτοι, μαζί με τον ειδικό Παναγιώτη Καναβέτα, κάνουμε μια εις βάθος δοκιμή, βουτώντας συγχρόνως στην ιστορία και τις ιδιαιτερότητες του…

Αφιέρωμα
14 αγαπημένες συνταγές με μοσχάρι στην κατσαρόλα

14 αγαπημένες συνταγές με μοσχάρι στην κατσαρόλα

Τι κοινό έχουν το μοσχαράκι στιφάδο, η βέλγικη carbonnade, το γαλλικό βοδινό μπουργκινιόν, το ουγγαρέζικο γκούλας; Είναι φαγητά της κατσαρόλας με πλούσιες σάλτσες και πρωταγωνιστή το μοσχάρι ή το βοδινό...

Βιβλίο
Cucina amore mio

Cucina amore mio

Πάνω στην ώρα κυκλοφορούν οι "ερωτικές συνταγές" του Έκτορα Μποτρίνι. Ένα βιβλίο μικρό και περιεκτικό, που λύνει όλες τις απορίες πριν σας βάλει στην κουζίνα…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Tasty News

Πιο δημοφιλή