Διάκριση
Αστέρια ποιότητας για τα μέλια Melira

Αστέρια ποιότητας για τα μέλια Melira

Η Melira, μελισσοκομική μονάδα με μακρυά παράδοση στη βόρεια Εύβοια, έχει γίνει γνωστή για τα μοναδικά μονοποικιλιακά της μέλια -10 μονοποικιλιακά μέλια από όλη την Ελλάδα…

Contest
Cocktails can be a Team Challenge!

Cocktails can be a Team Challenge!

Ένας Διαγωνισμός ήρθε να αποδείξει πως, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να περάσει στα τέσσερα χέρια ενός «ζευγαριού» και να γίνει ομαδική υπόθεση…

Event
To Theory Bar & More έχει φιλοξενούμενους

To Theory Bar & More έχει φιλοξενούμενους

Mε αυτή τη φοβερή ιδέα θα ταξιδέψουμε στην ανερχόμενη ελληνική bar σκηνή και θα πάρουμε μια καλή γεύση από το ανεβασμένο επίπεδο των bars εκτός Αθηνών, μειώνοντας τις αποστάσεις…

Event
Open barbeque με ηπειρώτικα κρεατικά

Open barbeque με ηπειρώτικα κρεατικά

Μια ξεχωριστή βραδιά barbeque ανοιχτή για όλους διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ηπειρώτικο κρεοπωλείο «Μπούμπας» στα Μελίσσια.

Interview
Ο Θοδωρής Πύριλλος σε μια sparkling συνέντευξη

Ο Θοδωρής Πύριλλος σε μια sparkling συνέντευξη

Είναι λίγοι οι mixologists, που αναγνωρίζεις τις μιξ υπογραφές τους και θέλεις συνέχεια να τους παρακολουθείς και να δοκιμάζεις τις νέες προτάσεις τους. Ένας από αυτούς είναι ο Θοδωρής Πύριλλος, που φαίνεται σαν να γεννήθηκε πίσω από μια μπάρα...

Κρασί
Klima klima bio Τσάνταλη

Klima klima bio Τσάνταλη

Μια από τις κλασικές ετικέτες της οικογένειας Τσάνταλη, το βιολογικό Klima Klima, «φρεσκαρίστηκε» και είναι στα καλύτερα της…

Premium
Η luxury εκδοχή του ελαιολάδου περιέχει χρυσό

Η luxury εκδοχή του ελαιολάδου περιέχει χρυσό

Aπό τις "πολύχρυσες Μυκήνες" του Ομήρου, η limited edition σειρά του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου E-LA-WON με φύλλα χρυσού, ενώνει δυο πολύτιμα υλικά σε ένα προϊόν που συνδυάζει την πολυτέλεια, με οφέλη στην υγεία…

Προϊόν
Φιστίκι Αιγίνης, the one and only

Φιστίκι Αιγίνης, the one and only

Θα ξέρετε, βέβαια, ότι το φιστίκι Αιγίνης αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία κελυφωτά φιστίκια της οικουμένης. Την ανυπέρβλητη γεύση του την οφείλει στο terroir του νησιού, όπου φυτεύτηκε τυχαία τον 19ο αιώνα, γι αυτό και σήμερα φέρει την ένδειξη Π.Ο.Π…

Check it out
ΘΕΣγάλα και τώρα…γιαούρτι!

ΘΕΣγάλα και τώρα…γιαούρτι!

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία των πρώτων μηχανημάτων αυτόματης πώλησης ΘΕΣγάλα στην πρωτεύουσα, ο Συνεταιρισμός ανακοίνωσε την είσοδό του στην αγορά του γιαουρτιού, με ένα ολόφρεσκο στραγγιστό…

Δοκιμή
Παγωτό στο χέρι: δοκιμάσαμε τα premium του καλοκαιριού

Παγωτό στο χέρι: δοκιμάσαμε τα premium του καλοκαιριού

Ποιες είναι οι νέες τάσεις; Το φιστικοβούτυρο σε συνδυασμό με τη σοκολάτα φαίνεται να κρατάει τα σκήπτρα και ακολουθούν οι πιο σύνθετοι συνδυασμοί, που παραπέμπουν σε γνωστά επιδόρπια…

Μαγαζί
Μυρωδικά, βότανα και μπαχάρια "Από την Πόλιν"

Μυρωδικά, βότανα και μπαχάρια "Από την Πόλιν"

Το μυστικό είναι μέσα από τη μεγάλη ποικιλία να διαλέξεις το κατάλληλο μπαχαρικό γι' αυτό που θέλεις. Σε αυτή τη περίπτωση, ιδανικός σύμβουλος είναι ο Παναγιώτης Τσακριλής…

Προϊόν
Τα ιδιαίτερα αλείμματα μελιού του "Γαϊδαράκου"

Τα ιδιαίτερα αλείμματα μελιού του "Γαϊδαράκου"

Τα προϊόντα του "Γαϊδαράκου" - αλείμματα με μέλι  από τα Δωδεκάνησα και ξηρούς καρπούς- βασίζονται σε πρώτες ύλες από αξιόπιστους παραγωγούς, που αναζήτησαν με υπομονή σε ολόκληρη την Ελλάδα…

Check it
Η gourmet εκδοχή του delivery

Η gourmet εκδοχή του delivery

Οι λάτρεις των καλών γεύσεων μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους εδέσματα στο σπίτι ή το γραφείο, μ’ ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ στον υπολογιστή...

Άφιξη
Paleo… ένα wine point πραγματική εμπειρία

Paleo… ένα wine point πραγματική εμπειρία

Μια επίσκεψη στο νέο wine bar του Πειραιά,  αρκεί για να νιώσεις ότι ταξίδεψες, ότι ξέφυγες για κάπου όμορφα, ήρεμα και γευστικά. Το Paleo είναι οινικός προορισμός…

Φεστιβάλ
Τεχνόπολη: γεύσεις, εικόνες, στιγμές από το Φεστιβάλ

Τεχνόπολη: γεύσεις, εικόνες, στιγμές από το Φεστιβάλ

Ο περίπατος στα περίπτερα του Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" στην Τεχνόπολη ήταν πάντα μια συναρπαστική γευστική περιπέτεια. Πλάι στα γνωστά, αγαπημένα προϊόντα, δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει και οι εκπλήξεις παραμονεύουν σε κάθε βήμα…

Παρουσίαση
 Οικογένεια Βάρσου: τρεις γενιές ζαχαροπλαστικής παράδοσης

Οικογένεια Βάρσου: τρεις γενιές ζαχαροπλαστικής παράδοσης

Δεν πρόδωσαν ποτέ την παράδοσή τους, δεν έμειναν πίσω από τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις των καιρών, δεν έκαναν ποτέ έκπτωση στην ποιότητά τους…

Αλκοόλ
Monin Cup 2016, ο ελληνικός τελικός

Monin Cup 2016, ο ελληνικός τελικός

Είναι ένας διαγωνισμός που παρακολουθώ από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε και είναι παραπάνω από ενδιαφέρον να βλέπεις πόσες καλές στροφές έχει ανεβάσει και πόσο έχει ωριμάσει δημιουργικά…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Πιο δημοφιλή