UmamiPedia: Μοσχόμαυρο


Ερυθρή ποικιλία του Βορειοελλαδικού χώρου, καλλιεργείται κυρίως στην περιοχή των Γρεβενών. Μόνη της οινοποιείται σπάνια, συμμετέχει όμως - μαζί με το Ξινόμαυρο - στη παραγωγή του Τοπικού Οίνου Γρεβενών συνεισφέροντας σκούρο χρώμα, αρωματικό χαρακτήρα και πλούσια, απαλή γεύση.

UmamiPedia – η εγκυκλοπαίδεια της απόλαυσης
A
B
C
D
E
F
G
L
M
N
P
Q
R
S
T
U
V
Α
Ά
Α
Ά
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Έ
Ε
Έ
Ζ
Η
Ή
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Ό
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Φ
Χ
Ψ