Στην επαρχία Καστίλλης-Λεόν, η αίγλη αλλοτινών εποχών αναβιώνει σε ένα πρώην αβαείο του 1146, που ανακηρύχθηκε επίσημα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς το 1913, με τη μορφή ενός νέου βιώσιμου οινοτουριστικού και γαστρονομικού προορισμού.
Χριστούγεννα στην Ελλάδα; Είτε σκέφτεστε να πάρετε τα βουνά, να εξερευνήσετε αστικά τοπία ή να αφεθείτε στην χειμερινή χάρη των νησιών, οι γιορτές θέλουν τις εξορμήσεις τους και τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία και ξενώνες.
Απομακρυσμένες φυλές, ανεξερεύνητες θρησκείες, άγνωστες τελετουργίες, πολιτισμοί που εξαφανίζονται ή εντυπωσιακά γεγονότα, καταγεγραμμένα για πρώτη φορά με έναν μοναδικό καλλιτεχνικό τρόπο.
Με βεράντα πλάι στη θάλασσα, αλλά και ντιζαϊνάτη σάλα που χαζεύει την εντυπωσιακή, state of the art ανοιχτή κουζίνα, ο νεαρός σεφ Νίκος Μυλωνάκης φέρνει στο πιάτο την εμπειρία του από το λονδρέζικο "Pied à terre" (1* Michelin).
Ζήστε από κοντά τη λαμπερή αίσθηση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο "Domotel Xenia Volos City Resort" με εορταστικά ρεβεγιόν συνοδεία ζωντανής μουσικής!
Η CEO & Executive Strategy Director της INTERWEAVE μας μιλά για το στοίχημα του πολυαναμενόμενου μουσειακού complex GEM (Grand Egyptian Museum) στο Κάιρο, περήφανη που μια ελληνική εταιρεία ανέλαβε ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού του.
Στη Στεμνίτσα είναι φωλιασμένος χρόνια ο πετρόχτιστος ξενώνας "Μπελλαίικο" και στο κατώφλι μάς υποδέχεται η Νένα με όλα όσα αρμόζουν στην αρκαδική φιλοξενία, κάνοντάς μας να νιώθουμε σαν καλεσμένοι στο σπίτι της καλύτερης οικοδέσποινας.
Με έμπνευση από τα σαλέ της βόρειας Ευρώπης, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, ο ιδιοκτήτης και φανατικός ταξιδευτής Νίκος Τσιάγκας δημιούργησε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με υψηλή αισθητική, που εκτείνεται από το σχεδιασμό μέχρι την εμπειρία φιλοξενίας.
Προικισμένο με μια έξοχη θέα στις κεραμοσκεπές που μπλέκονται με τα έλατα, το γοητευτικό και πετρόχτιστο "Selestina boutique hotel" είναι ιδανική αφετηρία για βόλτες στο κέντρο της πόλης, αλλά και για εξορμήσεις στα γύρω ορεινά χωριά.
Ντελικάτο και φίνο σαν τα ιαπωνικά origami απ’ τα οποία αντλεί το όνομά του, το κατάλυμα αποτελείται από έξι σουίτες που απλώνονται από 42 έως 72 τ.μ.
400 διαμάντια Ελλήνων και ξένων οινοποιών σε μια μεγάλη λίστα by the glass, αλλά και για αγορά ή άμεση απόλαυση στα τραπέζια από κορμούς καρυδιάς με μια σταθερή έξτρα χρέωση (cork fee).
Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την κοσμοπολίτικη νοστιμιά της πόλης… αλλιώς;
Η ελληνική μπιστρονομία προσεγγίζεται εδώ σε κάθε πτυχή της, ξεκινώντας από την επιλογή των πρώτων υλών που γίνεται με προσοχή και επιμονή.
Μία από τις σημαντικότερες εστιατορικές αφίξεις των τελευταίων ετών στη Θεσσαλονίκη.
Στα χέρια της οικογένειας Τορνιβούκα, το διώροφο κτίριο, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς του 1926, μετατράπηκε σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο, που παντρεύει τη μακρά και γοητευτική ιστορία του με το σήμερα της φιλοξενίας και της γαστρονομίας.
Ένα περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα, μια "παλιά" καλή συνήθεια και, την ίδια στιγμή, μια νέα εμπειρία που προσκαλεί κάθε σύγχρονο ταξιδιώτη.
Ένα από τα ομορφότερα παραλιακά χωριά της περιοχής, είναι προορισμός των κοντινών μας χειμωνιάτικων εξορμήσεων, χάρη στην πληθώρα προτάσεων για μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία διαμονής σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα.
Η Βυτίνα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου και επιλογή εξόρμησης πολλών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.
Μοντέρνα δημιουργική κουζίνα που μας ταξιδεύει από τις ακτές της θάλασσας μέχρι τα δάση και τα βουνά της Ηπείρου.