Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Περισσότερα

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Περισσότερα

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Περισσότερα

Στο νέο εστιατόριο του 'Metaphor Athens'

Στο creative hub της πλατείας Μαβίλη, η κουζίνα συμπρωταγωνιστεί μαζί με την τέχνη, τη μόδα και το design.

Το 'Noma' μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο εργαστήριο

Τι ακριβώς είναι το 'noma 3.0' που μόλις ανακοίνωσε ο Rene Redzepi και θα διαδεχθεί το κλείσιμο του εμβληματικού εστιατορίου.

Ένα ολοκαίνουριο 'Italian Corner' από την Δωροθέα Μερκούρη στο κυριακάτικο brunch του 'St. George Lycabettus'

Μυρωδιές και γεύσεις από την κουζίνα της γείτονος χώρας στο Λυκαβηττό, με οικοδέσποινα την Δωροθέα Μερκούρη.

Στο "Pharaoh" το gastro – traditional συντονίζεται ευθαρσώς με το hype!

Εκεί όπου η υψηλή μαγειρική ελληνικού λαδερού συναντάει την εκλεκτική τζαζ, η χημεία τους ξεχειλίζει hype και συναίσθημα.

Εστιατόρια-προορισμοί σε κάθε γωνιά του κόσμου για το 2023

Παλιά, νέα και πολυαναμενόμενα γευστικά projects που ίσως σε κάνουν να φτιάξεις βαλίτσες τη νέα χρονιά.

Το "Mavadda" δίνει νοστιμιά στο Κιάτο

Ένα all day gastrobar στην κεντρική πλατεία της πόλης κρατά τον γευστικό πήχη ψηλά μιξάροντας μοντέρνα γευστικά φαβορί με εκλεκτές πρώτες ύλες σε ντιζαϊνάτο σκηνικό με ρομαντικό πρόσημο.

Οι παγκόσμιες γευστικές τάσεις του 2023

Τι μαγειρεύει το παγκόσμιο τσουκάλι τη νέα χρονιά; Διερευνούμε τις τάσεις που ξεχωρίζουν το 2023 και ελπίζουμε σ’ ένα ουσιαστικό, γαστρονομικό έτος!

"Monzù": Στο γυάλινο περίπτερο του κήπου

Πλέον τρως και το χειμώνα στον κήπο, μέσα στο γυάλινο περίπτερο, χαζεύοντας τα γιορτινά λαμπιόνια στα δέντρα. Τις Τετάρτες ο Γιάννης Λιόκας προτείνει ένα πολύ καλό μενού γευσιγνωσίας.

"Brasserie Lorraine": Στο Παρίσι του Κολωνακίου

Το ατμοσφαιρικό στέκι της πλατείας Δεξαμενής συνδυάζει σικάτη διακόσμηση, και παριζιάνικο αέρα, με ένα best of από σουξέ των γαλλικών μπρασερί, σε σπιρτόζικες αναδιατυπώσεις από τον ταλαντούχο σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

Αιωρούμενα κοκτέιλ, 3D εκτυπωτές και η αφρόκρεμα των σεφ στο "Gastronomy Lab"

Ένα νέο project θεματικών παρουσιάσεων, σηκώνει αυλαία για πρώτη χρονιά στη HORECA 2023 στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της διεθνούς έκθεσης με την Gastronomy Essentials.

O Παύλος Κυριάκης υποδέχεται την Ana Roš στο "The Zillers"

Μια από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της κουζίνας της Σλοβενίας, με διεθνείς περγαμηνές για την ενδιαφέρουσα φυσιολατρική προσέγγιση της κουζίνας της, θα μαγειρέψει στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο στη Μητροπόλεως, ένα μοναδικό δείπνο με τον σεφ Παύλο Κυριάκη.

Κάποια απροσδόκητα food trends για το 2023

Μία πρώτη ματιά σε μερικές τάσεις που ίσως επηρεάσουν τον κόσμο της γεύσης, τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

"Monk's Beard": Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης κάτι ψήνει στον Νέο Κόσμο

Ένα ενδιαφέρον εστιατόριο προετοιμάζεται στη σκιά της Στέγης και αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Paul Ivić: Ο ακτιβιστής σεφ μάς μιλά για τη φιλοσοφία της "από τη ρίζα έως το φύλλο" γαστρονομίας του

Με σημείο εκκίνησης την αειφορία ο επικεφαλής σεφ και CEO του χορτοφαγικού-vegan εστιατορίου "Tian" στη Βιέννη διανύει μια γαστρονομική διαδρομή όπου οι βιώσιμες πρακτικές είναι για τον ίδιο απλά μονόδρομος.

Τα πιο συναρπαστικά πιάτα που δοκιμάσαμε το 2022 στα εστιατορια της Αθήνας

Εξαιρετικά, αλλά όχι κατ’ ανάγκην τα καλύτερα… Αυτά τα νακ πιάτα δεν λένε να φύγουν από το μυαλό μου για την πρωτοτυπία, τους απρόβλεπτους γευστικούς συνδυασμούς τους, την τόλμη και το εκτόπισμα της αρτίστικης νοοτροπίας τους.

Στο "Λοbby Burger Lounge" για χαλαρά vibes και πεντανόστιμα sliders

Γεμάτη ζωηράδα και νοστιμιά, η γωνιά του "Lobby Burger Lounge" είναι το νέο meeting point - φαβορί μας στο food village του Κέντρου, με μερικά απ’ τα πιο νόστιμα mini burgers της Αθήνας στη σέντρα.

Εστιατόρια και Μπαρ: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2022

Γευστικά spots και απολαυστικά concepts της Αθήνας που είχαν κάτι να πουν και κέντρισαν την προσοχή μας, το έτος που μας χαιρετά.

25 χρόνια "TGI Fridays™": Η ιστορία του brand από τους ανθρώπους που το δημιούργησαν

Οι άνθρωποι που ενορχήστρωσαν την επιτυχία ενός από τα μακροβιότερα εστιατορικά brands της σύγχρονης Αθήνας, μας αφηγούνται την ιστορία του καλοφαγικού spot που μας έμαθε να τρώμε το burger μας medium well, να συναρμολογούμε μόνοι μας τις fajitas μας και να βουτάμε τα ribs μας σε Jack Daniels sauce.