Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Η περίπτωση μίας πιτσαρίας που είδε την τύχη της να αλλάζει μετά από ένα βίντεο στα social media.
Στο creative hub της πλατείας Μαβίλη, η κουζίνα συμπρωταγωνιστεί μαζί με την τέχνη, τη μόδα και το design.
Τι ακριβώς είναι το 'noma 3.0' που μόλις ανακοίνωσε ο Rene Redzepi και θα διαδεχθεί το κλείσιμο του εμβληματικού εστιατορίου.
Μυρωδιές και γεύσεις από την κουζίνα της γείτονος χώρας στο Λυκαβηττό, με οικοδέσποινα την Δωροθέα Μερκούρη.
Εκεί όπου η υψηλή μαγειρική ελληνικού λαδερού συναντάει την εκλεκτική τζαζ, η χημεία τους ξεχειλίζει hype και συναίσθημα.
Παλιά, νέα και πολυαναμενόμενα γευστικά projects που ίσως σε κάνουν να φτιάξεις βαλίτσες τη νέα χρονιά.
Ένα all day gastrobar στην κεντρική πλατεία της πόλης κρατά τον γευστικό πήχη ψηλά μιξάροντας μοντέρνα γευστικά φαβορί με εκλεκτές πρώτες ύλες σε ντιζαϊνάτο σκηνικό με ρομαντικό πρόσημο.
Τι μαγειρεύει το παγκόσμιο τσουκάλι τη νέα χρονιά; Διερευνούμε τις τάσεις που ξεχωρίζουν το 2023 και ελπίζουμε σ’ ένα ουσιαστικό, γαστρονομικό έτος!
Πλέον τρως και το χειμώνα στον κήπο, μέσα στο γυάλινο περίπτερο, χαζεύοντας τα γιορτινά λαμπιόνια στα δέντρα. Τις Τετάρτες ο Γιάννης Λιόκας προτείνει ένα πολύ καλό μενού γευσιγνωσίας.
Το ατμοσφαιρικό στέκι της πλατείας Δεξαμενής συνδυάζει σικάτη διακόσμηση, και παριζιάνικο αέρα, με ένα best of από σουξέ των γαλλικών μπρασερί, σε σπιρτόζικες αναδιατυπώσεις από τον ταλαντούχο σεφ Παναγιώτη Ζώκο.
Ένα νέο project θεματικών παρουσιάσεων, σηκώνει αυλαία για πρώτη χρονιά στη HORECA 2023 στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της διεθνούς έκθεσης με την Gastronomy Essentials.
Μια από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της κουζίνας της Σλοβενίας, με διεθνείς περγαμηνές για την ενδιαφέρουσα φυσιολατρική προσέγγιση της κουζίνας της, θα μαγειρέψει στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο στη Μητροπόλεως, ένα μοναδικό δείπνο με τον σεφ Παύλο Κυριάκη.
Μία πρώτη ματιά σε μερικές τάσεις που ίσως επηρεάσουν τον κόσμο της γεύσης, τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.
Ένα ενδιαφέρον εστιατόριο προετοιμάζεται στη σκιά της Στέγης και αναμένεται τον επόμενο μήνα.
Με σημείο εκκίνησης την αειφορία ο επικεφαλής σεφ και CEO του χορτοφαγικού-vegan εστιατορίου "Tian" στη Βιέννη διανύει μια γαστρονομική διαδρομή όπου οι βιώσιμες πρακτικές είναι για τον ίδιο απλά μονόδρομος.
Εξαιρετικά, αλλά όχι κατ’ ανάγκην τα καλύτερα… Αυτά τα νακ πιάτα δεν λένε να φύγουν από το μυαλό μου για την πρωτοτυπία, τους απρόβλεπτους γευστικούς συνδυασμούς τους, την τόλμη και το εκτόπισμα της αρτίστικης νοοτροπίας τους.
Γεμάτη ζωηράδα και νοστιμιά, η γωνιά του "Lobby Burger Lounge" είναι το νέο meeting point - φαβορί μας στο food village του Κέντρου, με μερικά απ’ τα πιο νόστιμα mini burgers της Αθήνας στη σέντρα.
Γευστικά spots και απολαυστικά concepts της Αθήνας που είχαν κάτι να πουν και κέντρισαν την προσοχή μας, το έτος που μας χαιρετά.
Οι άνθρωποι που ενορχήστρωσαν την επιτυχία ενός από τα μακροβιότερα εστιατορικά brands της σύγχρονης Αθήνας, μας αφηγούνται την ιστορία του καλοφαγικού spot που μας έμαθε να τρώμε το burger μας medium well, να συναρμολογούμε μόνοι μας τις fajitas μας και να βουτάμε τα ribs μας σε Jack Daniels sauce.