Μπεμπέκα

Η παλιά μονοκατοικία στολίζεται με παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους, μπαλόνια, χαρταετούς και μαυροπίνακες, έχει μωσαϊκά στο πάτωμα και χωρίζεται σε δωματιάκια που δημιουργούν γωνιές με άρωμα νοσταλγίας και αθωότητας. Μεζέδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κρεατικά στη σχάρα, θαλασσινές επιλογές και μαγειρευτά. Τραπεζάκια έξω στη λουλουδιασμένη αυλή με την πορτοκαλιά, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €24

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

''Μπεμπέκα'': Μαμαδίστικη κουζίνα σε έναν κήπο όνειρο

Σπάνιες τοπικές συνταγές με μαμαδίστικη φροντίδα.

15/07/2022

6 ραντεβού με τον μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου

Αν το τριήμερο που πλησιάζει σας βρει στην πόλη, ιδού 6 ιδέες για να απολαύσετε το τιμώμενο έδεσμα της 25ης Μαρτίου σε εκδοχή κλασική ή και νεωτερική.

Πριν ανοίξει η εστίαση, επτά εστιατόρια και deli νοστιμίζουν το (τελευταίο) Πάσχα κατ' οίκον

Με το βλέμμα στραμμένο στην επανεκκίνηση της εστίασης, σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που θα πασπαλίσουν τις πασχαλινές ημέρες στο σπίτι με τις γεύσεις και τα αρώματα της παράδοσης.

Η 25η Μαρτίου θέλει τον μπακαλιάρο της και αυτά τα εστιατόρια τον φέρνουν σπίτι μας

Ιδού πέντε εστιατόρια που θα μας προμηθεύσουν στο σπίτι το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας και άλλες σαρακοστιανές νοστιμιές.

Την Καθαρά Δευτέρα η ιωδιούχα φρεσκάδα έρχεται σπίτι

Με την Καθαρά Δευτέρα αλλά και τη Σαρακοστή σε απόσταση ιωδιούχας αναπνοής σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε όλα τα θαλασσινά καλούδια από την άνεση του σπιτιού μας.

Delivery με θέμα: Ελληνική βραδιά γεμάτη νοστιμιά

10 αγαπημένα στέκια από το κέντρο της πόλης ως τα βόρεια και τα νότια προάστια μας ανοίγουν την όρεξη για σπιτικά τραπέζια φορτωμένα με προχωρημένους ελληνικούς μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά αλλά και σπέσιαλ κρητικές γεύσεις.

Νέες νοστιμιές μαγειρεύει η «Μπεμπέκα»

Με σπέσιαλ χειμωνιάτικα πιάτα μας υποδέχεται το χαρούμενο στέκι του Χαλανδρίου.