Σερσέ λα Φαμ

Όμορφο, προσεγμένο αστικό καφενείο, με νοσταλγική αύρα και τραπεζάκια έξω, στη σκιά της Μητρόπολης. Ο καφές στη χόβολη συνοδεύεται από λουκουμάκι, ενώ πλάι στις σπιτικές βυσσινάδες και λεμονάδες σερβίρονται προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και αποσταγμάτων, συνοδεία ευρηματικών πιάτων με έντονη εποχική ευαισθησία, σε επιμέλεια της Σταυριανής Ζερβακάκου και εκτέλεση του Τάσου Γιαννόπουλου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Σερσέ Λα Φαμ

Ένα new age καφενείο ανανεώνει τη λογική του μεζέ

31/10/2022

''Σερσέ λα φαμ'': Η πλατεία του χωριού στο κέντρο της Αθήνας

Μια απόδραση από τον χρόνο προσφέρει το μοντέρνο καφενείο.

Έξι αγαπημένα all day στο Κέντρο για after shopping στάση

Κοσμικά pit stops με γευστική υπογραφή και γιορτινό vibe για να ανακτήσουμε δυνάμεις ανάμεσα στις βόλτες μας από βιτρίνα σε βιτρίνα.

Μοντέρνα γεύση παλιάς Αθήνας στο «Σερσέ λα Φαμ»

Νεοκαφενείο με τα όλα του, το ρετρό αγαπημένο της οδού Μητροπόλεως μιξάρει κοσμοπολίτικη μοντερνιτέ με αγάπη για το κλασικό, σερβίροντας αστική αβρότητα σε κάθε του έκφραση, από τον καφέ και το ποτό μέχρι το φαγητό και το γλυκό.

«Σερσέ λα Φαμ»: Conceptual καφενείο με αέρα παλιάς καλής Αθήνας

Το ευρηματικό και φιλόξενο μοντέρνο καφενείο, που έδωσε νέο νόημα στην αγαπημένη ελληνική γευστική παράδοση, μας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι στη γνωστή γωνία της Μητροπόλεως

Το «Σερσέ λα Φαμ» είναι ένα conceptual καφενείο με αέρα παλιάς καλής Αθήνας

Το ευρηματικό και φιλόξενο μοντέρνο καφενείο μας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι στη γνωστή γωνία της Μητροπόλεως, με τραπεζάκια έξω, στον πεζόδρομο.  

Delivery με θέμα: Ελληνική βραδιά γεμάτη νοστιμιά

10 αγαπημένα στέκια από το κέντρο της πόλης ως τα βόρεια και τα νότια προάστια μας ανοίγουν την όρεξη για σπιτικά τραπέζια φορτωμένα με προχωρημένους ελληνικούς μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά αλλά και σπέσιαλ κρητικές γεύσεις.