Proveleggioς
Το δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κεραμεικού ξεδιπλώνει τη δράση του σε μια λιτού ύφους σάλα, ποντάροντας σε ένα ανεπεξέργαστο βιομηχανικό γκρι που το ζεσταίνουν η φωτισμένη μπάρα και η ανοιχτή κουζίνα. Τα σκήπτρα της κρατά ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Καρακατσάνης, παρουσιάζοντας πιάτα σε fine comfort ύφος που δένουν δημιουργικά τα ελληνικά στοιχεία με ορισμένα πιο εξωτικά που προέρχονται ως επί το πλείστον από την αγαπημένη του Μέση Ανατολή. Οι καλοδιαλεγμένες μουσικές από διάφορα είδη ακούγονται δυνατά, το σέρβις περιποιείται με ταχύτητα και τα κοκτέιλ που δημιουργεί η Πόπη Σεβαστού ακολουθούν αρμονικά τις γεύσεις. Τους καλοκαιρινούς μήνες τραπέζια στρώνονται και στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €40
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα
Μία updated λίστα με τα πιο φρέσκα projects της πόλης, που δείχνουν να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού λίγο πριν τις γιορτές.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΣτο Proveleggios θα πας και για να πιεις
Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.
Ο "Proveleggioς" στην εποχή του Αλέξανδρου Καρακατσάνη
Ο ταλαντούχος σεφ βάζει το δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κεραμεικού σε νέα fine comfort τροχιά, παντρεύοντας τη φίνα και βαθιά νοστιμιά με το χιούμορ και τις εξωτικές εντάσεις.
4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό
Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.
Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι ο νέος chef του "Proveleggioς"
Ο ταλαντούχος chef αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου που συνεχώς επανεφευρίσκει τον εαυτό του.
Τι συμβαίνει με το ψωμί στο 'Proveleggios';
Το δημοφιλές εστιατόριο του Κεραμεικού έφτιαξε ένα βίντεο που έχει πολύ ψωμί - κυριολεκτικά και μεταφορικά.
«Proveleggioς»: Προχωρημένο γαστρονομικό πείραμα ή ένα επικοινωνιακό success story;
Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά είναι το απόλυτο εστιατορικό talk of the town και γι’ αυτό το «αθηνόραμα» ανέθεσε σε δύο γευσιγνώστες/κριτικούς του να πουν την άποψή τους γι’ αυτό.