Στην ανερχόμενη κουζίνα itameshi, η οποία συνδυάζει τις ιταλικές με τις γιαπωνέζικες γεύσεις, εστιάζει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο που ανήκει στην...
Πολύχρωμη σκηνογραφία και πληθώρα σε μεζεδάκια, πλάι στη θάλασσα.
Στα χέρια της ίδιας οικογένειας, ο «Captain» σερβίρει ψάρια και θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα επί 35 χρόνια.
Είναι κλασική περίπτωση. Το ψαρο-στόρι, που σ' αυτό το εστιατόριο του Μικρολίμανου γράφεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ξεπερνάει τα ογδόντα χρόνια....
Πάνω στη θάλασσα, με ιστορία σχεδόν σαράντα χρόνων και κουζίνα που δίνει έμφαση στο ψάρι, χωρίς να λείπουν τα ζυμαρικά, οι μεζέδες και τα φιλέτα.
Είτε στη σάλα με τους Αμερικανούς ναύτες των ’40s, το περίφημο υπερωκεάνιο «Normandie» και κάθε λογής επιτοίχια ναυτικά σύμβολα, είτε πιάνοντας πόστο...
Το αλέγκρο ιταλικό εστιατόριο σερβίρει γεύσεις της γείτονος αλλά και κοκτέιλ με θέα στα κατάρτια του Μικρολίμανου. Brunch καθημερινά.
Τα υλικά-μπιζουδάκια είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας του Γιώργου Παπαϊωάννου με ψαροντουφεκάδες, με τη μαγειρική του προσέγγιση να...
Από τα βόρεια στα νότια: το μεζεδοπωλείο που γνωρίσαμε στην Κηφισιά, πήρε τις θαλασσινές και στεριανές του γεύσεις και μετακόμισε στον Πειραιά. Παρ.,...
Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου, η θαλασσινή κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται κι εξελίσσεται με νέες, κομψές δημιουργίες, ενώ εξαιρετικά είναι...
Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου η θαλασσινή κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται κι εξελίσσεται με νέες, κομψές δημιουργίες, ενώ εξαιρετικά είναι...