Pelagos

Οι μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις με ελληνικό χρώμα και το φρέσκο ψάρι πρωταγωνιστούν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αρίων», που σε κάνει να αισθάνεσαι πως ταξιδεύεις σε πολυτελές γιοτ. Menu (€ 95, 145 &165) όπως και ειδικά μενού για χορτοφάγους. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €165

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Στέκια στο κύμα: Σερφάρισμα στα γευστικά hotspots της αθηναϊκής Ριβιέρας

Tα μέρη του αθηναϊκού παραλιακού μετώπου που υπόσχονται να κάνουν λίγο πιο ανέμελο το καλοκαίρι στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
20/08/2022

"Αστέρας Βουλιαγμένης"

Καλοκαιρινή σαγήνη στην αθηναϊκή Ριβιέρα.

Υποδεχτείτε το μενού γευσιγνωσίας ''Pelagos''

Ο βραβευμένος σεφ Luca Piscazzi τιμά το Αιγαίο με τις δημιουργίες του στο εστιατόριο του ''Four Seasons Astir Palace Hotel Athens''.

Luca Piscazzi, πώς αισθάνεσαι για το πρώτο αστέρι Michelin του «Pelagos»;

Ο ταλαντούχος σεφ του fine dining θαλασσινού εστιατορίου του «Four Seasons» μας μιλά για την πρόσφατη και πολύ σημαντική διάκριση με ένα αστέρι από τον οδηγό Michelin.

Pelagos

Έντελώς ανανεωμένο γαστρονομικά, το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αρίων» στο «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» επιφυλάσσει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με σεφ τον 2άστερο Luca Piscazzi.

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το ανανεωμένο «Pelagos» στο Four Seasons

Μπορεί η περσινή σεζόν να μας στέρησε τη δυνατότητα να το χαρούμε, το «Pelagos» ωστόσο ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του, έχοντας στο τιμόνι της κουζίνας του τον ταλαντούχο σεφ Luca Piscazzi.

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.