Οδηγός Εστιατορίων

Patio

ΑΝΤΩΝ. Στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου «The Margi», ο Παναγιώτης Γιακαλής δείχνει με το μεγάλο του μαγειρικό ταλέντο ότι η μοντέρνα προσέγγιση ελληνικών και μεσογειακών ιδεών δίνει γαστρονομία με κλάση, αρμονία, φινέτσα και σωστές εντάσεις. Menu degustation € 125. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€90 - €100

Πληροφορίες:

Κλειστά Σάβ., Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/05/2018

Patio

Στην περσινή, πρώτη εμφάνιση του γαστρονομικού καλοκαιρινού εστιατορίου του «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής κέρδισε το στοίχημα. Φέτος συνεχίζει αναλόγως, ραφινάροντας ακόμη περισσότερο τις γεύσεις του, και δε σε αφήνει ασυγκίνητο.

Το πιο ενημερωμένο κοινό της πόλης απολαμβάνει τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2017

Tο πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ του «αθηνοράματος» και της Τράπεζας Πειραιώς έκανε να σπάσουν τα τηλέφωνα των βραβευμένων εστιατορίων της Αθήνας και της επαρχίας. Πρώτες εντυπώσεις από ένα θεσμό που συνεχίζεται μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Patio

Στο ολοκαίνουργιο γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής δίνει τον καλύτερο εαυτό του με μια εξελιγμένη γαστρονομική πρόταση. Κάνει το «Patio» προορισμό για το Λεκανοπέδιο.