Patio
Στην εσωτερική αυλή του «The Margi», με σήμα κατατεθέν τη μεγάλη ελιά και απαλή μεσογειακή ατμόσφαιρα, ο βραβευμένος executive chef του ξενοδοχείου Παναγιώτης Γιακαλής παρουσιάζει την επίσημη εκδοχή της σύγχρονης κουζίνας του μέσα από ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πιάτα, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνική με τη φινέτσα, την αρμονία και τις καλοζυγισμένες εντάσεις. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€90 - €100
Πληροφορίες:
Κλειστά Σάβ., Κυρ.
Σχετικά άρθρα
Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη
Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMPatio
Στην περσινή, πρώτη εμφάνιση του γαστρονομικού καλοκαιρινού εστιατορίου του «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής κέρδισε το στοίχημα. Φέτος συνεχίζει αναλόγως, ραφινάροντας ακόμη περισσότερο τις γεύσεις του, και δε σε αφήνει ασυγκίνητο.
Το πιο ενημερωμένο κοινό της πόλης απολαμβάνει τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2017
Tο πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ του «αθηνοράματος» και της Τράπεζας Πειραιώς έκανε να σπάσουν τα τηλέφωνα των βραβευμένων εστιατορίων της Αθήνας και της επαρχίας. Πρώτες εντυπώσεις από ένα θεσμό που συνεχίζεται μέχρι τις 21 Ιουνίου.
Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής
Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.
Patio
Στο ολοκαίνουργιο γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής δίνει τον καλύτερο εαυτό του με μια εξελιγμένη γαστρονομική πρόταση. Κάνει το «Patio» προορισμό για το Λεκανοπέδιο.