Wood

Ένα ενδιαφέρον σενάριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο ξεδιπλώνεται με αντικριστιέρες ειδικής κατασκευής, ξυλόφουρνο, ωριμαντήρια και πολλές σπεσιαλιτέ με το κρέας ως πρωταγωνιστή, στο χώρο του παλιού κι εκ βάθρων ανακαινισμένου «Εν Ελλάδι». Aυλή.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Wood"

Στιλάτη κρεατοφαγία με chill out διάθεση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2022

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Wood

Σε μία από τις ομορφότερες και στιλάτες αυλές της Κηφισιάς, ο Μιχάλης Ντουνέτας βλέπει το κρέας με άλλο μάτι, ανάμεσα σε σχάρες, σούβλες, γάστρες, ξυλόφουρνο, robata και αντικριστά ψησίματα.

Ποια νέα εστιατόρια φέρνει η άνοιξη στην Αθήνα;

Κοντά 15 νέες αφίξεις υποδέχεται η πρωτεύουσα σε μιαν άκρως ενδιαφέρουσα εαρινή σύναξη νέων εστιατορίων. Περισσότερα εντός.

O Μιχάλης Ντουνέτας χτυπάει «Wood»

Πυρετωδώς ετοιμάζεται το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του «Εν Ελλάδι» στην Κηφισιά και θα υπηρετεί την κραταιά τάση του κρέατος.