Wood

Eνδιαφέρον σενάριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο ξεδιπλώνεται με αντικριστιέρες ειδικής κατασκευής, ξυλόφουρνο, ωριμαντήρια και πολλές σπεσιαλιτέ με το κρέας ως πρωταγωνιστή. Στο πάσο, ο σεφ Θάνος Στασινός, που λανσάρει πιάτα ελληνικής κυρίως βάσης με προσωπικές χαρακτηριστικές αποχρώσεις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €60

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Wood": Μια κομψή αυλή για καρνιβορικές απολαύσεις

Με οδηγό τη βαθιά γνώση του είδους, στο εστιατόριο της Κηφισιάς ψήνονται στην εντέλεια premium κοπές, οι οποίες προλογίζονται από ορεκτικά φτιαγμένα με διαλεχτές πρώτες ύλες και συνοδεύονται από προτάσεις που τις αναδεικνύουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

"Wood"

Φινετσάτη κρεατοφαγία και οινικοί θησαυροί.

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

Wood

Σικ και ρουστίκ

"Wood"

Στιλάτη κρεατοφαγία με chill out διάθεση.

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Wood

Σε μία από τις ομορφότερες και στιλάτες αυλές της Κηφισιάς, ο Μιχάλης Ντουνέτας βλέπει το κρέας με άλλο μάτι, ανάμεσα σε σχάρες, σούβλες, γάστρες, ξυλόφουρνο, robata και αντικριστά ψησίματα.