Τραβόλτα

Η ψαροταβέρνα των αδερφών Λιάκου (του «Base Grill») σε συνεργασία με τον Ανέστη Λαμπρόπουλο, γιο του Περιστεριώτη «Τραβόλτα» που αλώνιζε τις πίστες των ντισκοτέκ του ’80, έχει σύγχρονο στιλ κι είναι έδρα μιας θαλασσινής κουζίνας με δικό της στίγμα. Το καλό τηγάνι και την επίσης καλή σχάρα συμπληρώνουν μια σειρά από μαγειρέματα με σαφές ελληνικό πρόσημο. Top Notch 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τραβόλτα

Δέκα χρόνια στον αφρό

04/03/2022

"Τραβόλτα": ιδιοσυγκρασιακή τροφοσυλλογή στο Περιστέρι

Σταθερά ψηλά κρατά τον πήχη της ιδιαίτερης θαλασσινής του κουζίνας το βραβευμένο εστιατόριο του Περιστερίου.

Λευτεριά στα όσπρια! Ποιος είπε ότι δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα εστιατόρια;

Η γευσιγνωστική ομάδα του αθηνόραματος από τις πρόσφατες επισκέψεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα σταχυολογεί τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα με όσπρια με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα για τα Όσπρια", που έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, η 10η Φεβρουαρίου.

6 στέκια που νοστιμίζουν το Περιστέρι

Κρέας και ψάρι για βραβείο, μοντέρνες ταβέρνες, ανατρεπτικές gastro pub αλλά και προχώ streetfood βάζουν την πινελιά τους στο γευστικό χάρτη της μεγάλης συνοικίας.

«Τραβόλτα»: Η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Παράδοση, ευρηματικότητα, νεωτερισμός και βαθιά διαχρονικότητα συναντιούνται σε ένα ψαροφαγικό τοπόσημο όχι μόνο της γειτονιάς του, αλλά και των καλοφαγάδων όλου του Λεκανοπεδίου.

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».

Τα εστιατόρια έκαναν restart: Πώς κύλησαν οι πρώτες μέρες

Το «α» επισκέφτηκε τα εστιατόρια που επαναλειτουργούν από τις 25 Μαΐου, μίλησε με τους ιδιοκτήτες τους και μεταφέρει την ενθαρρυντική εικόνα επιστροφής.