Οδηγός Εστιατορίων

Πιπεριά

Σε σημείο κέντρο-απόκεντρο του Νέου Ψυχικού, προτείνει έναν κατάλογο με τονισμένο θαλασσινό πρόσημο, κάνοντας όμως χώρο και για όσους αγαπούν το κρέας, συχνά με έθνικ προσανατολισμό. Το ντεκόρ «παίζει» ανάμεσα σε νεο-ταβέρνα και σε πιο μοντέρνο, ανάλαφρο εστιατορικό στιλ, ενώ τα εξωτερικά τραπέζια είναι τριγυρισμένα από πρασινάδα. Το σέρβις, η μουσική κι ο νεαρόκοσμος συνθέτουν μια χαλαρή και κεφάτη ατμόσφαιρα.

Tηλ:

Τιμές:

€22 - €27

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

«Πιπεριά»: Casual καλοφαγία σε πράσινο φόντο

Οι καταπράσινες ζαρντινιέρες της αυλής οριοθετούν το casual σκηνικό, η σκιά και η δροσιά αγκαλιάζουν τα αεράτα τραπεζάκια και η σπιρτόζικη κουζίνα ξεδιπλώνει τα ξόρκια της, με την «Πιπεριά» να συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σταθερής παρουσίας στο χάρτη της χαλαρής καλοφαγίας της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2020

Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά

Το ολοκαίνουργιο μενού στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού διανθίζει τις θαλασσινές προτάσεις με σπέσιαλ γεύσεις της στεριάς.

Βορράς ή Νότος; Ένα απολαυστικό γευστικό δίλημμα

Η Γλυφάδα και η Κηφισιά είναι σημεία αναφοράς στον Νότο και τον Βορρά, οπότε ιδού μερικές ελκυστικές προτάσεις που θα νοστιμίσουν τις εξόδους και τις shopping βόλτες μας.  

Το Νέο Ψυχικό είναι σαν την Κηφισιά και το Κολωνάκι μαζί!

Μία από τις πιο δυναμικές πιάτσες της Αθήνας, συνδυάζει δυνατή αγορά, μοδάτα vibes κι ωραία εστιατόρια με σπέσιαλ κουζίνα. Βόλτα, γεύση και χαρά...

«Πιπεριά» σημαίνει 16 χρόνια ψαροφαγίας στα βόρεια

Γεμάτη φρεσκάδα, αρμενίζει στην ενδοχώρα απλώνοντας κάτω από τις ριγέ τέντες της, στη δροσιά της πλακόστρωτης αυλής, τριγυρισμένη από καταπράσινες ζαρντινιέρες. 

Δείτε τα 31 εστιατόρια που συμμετέχουν στη Restaurant Fishweek 2017 και απολαύστε υπεύθυνη ψαροφαγία

Το «αθηνόραμα» και το WWF Ελλάς συνδιοργανώνουν από τις 3 μέχρι τις 15/4 το 2ο happening υπεύθυνης και βιώσιμης ψαροφαγίας σε 31 εστιατόρια της Αθήνας, με σπέσιαλ μενού αλλά κι ένα διαγωνισμό για 8 δωρεάν γεύματα.