Πιπεριά

Σε σημείο κέντρο-απόκεντρο του Νέου Ψυχικού, προτείνει έναν κατάλογο με τονισμένο θαλασσινό πρόσημο, κάνοντας όμως χώρο και για όσους αγαπούν το κρέας, συχνά με έθνικ προσανατολισμό. Το ντεκόρ «παίζει» ανάμεσα σε νεο-ταβέρνα και σε πιο μοντέρνο, ανάλαφρο εστιατορικό στιλ, ενώ τα εξωτερικά τραπέζια είναι τριγυρισμένα από πρασινάδα. Το σέρβις, η μουσική κι ο νεαρόκοσμος συνθέτουν μια χαλαρή και κεφάτη ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€28 - €35

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Η "Πιπεριά" καίει νόστιμα στο Νέο Ψυχικό

Ευάερο μαγαζί-γωνία και στέκι δημοφιλές και αγαπημένο, συνεχίζει αισίως την πορεία του με θαλασσινές γεύσεις κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
27/10/2022

H Αδριανείου στο Νέο Ψυχικό τα έχει όλα

Σε μικρο-πιάτσα με μεγάλη δυναμική εξελίσσεται ο δρόμος αυτός του Νέου Ψυχικού που μιλά άπταιστα ιταλικά, γαλλικά, θαλασσινά αλλά και γλυκά.

Πιπεριά

Casual ψαροφαγία με μεγάλη ιστορία

«Πιπεριά»: Casual καλοφαγία σε πράσινο φόντο

Οι καταπράσινες ζαρντινιέρες της αυλής οριοθετούν το casual σκηνικό, η σκιά και η δροσιά αγκαλιάζουν τα αεράτα τραπεζάκια και η σπιρτόζικη κουζίνα ξεδιπλώνει τα ξόρκια της, με την «Πιπεριά» να συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σταθερής παρουσίας στο χάρτη της χαλαρής καλοφαγίας της πόλης.

Στην «Πιπεριά» και για κρεατικά

Το ολοκαίνουργιο μενού στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού διανθίζει τις θαλασσινές προτάσεις με σπέσιαλ γεύσεις της στεριάς.

Βορράς ή Νότος; Ένα απολαυστικό γευστικό δίλημμα

Η Γλυφάδα και η Κηφισιά είναι σημεία αναφοράς στον Νότο και τον Βορρά, οπότε ιδού μερικές ελκυστικές προτάσεις που θα νοστιμίσουν τις εξόδους και τις shopping βόλτες μας.  

Το Νέο Ψυχικό είναι σαν την Κηφισιά και το Κολωνάκι μαζί!

Μία από τις πιο δυναμικές πιάτσες της Αθήνας, συνδυάζει δυνατή αγορά, μοδάτα vibes κι ωραία εστιατόρια με σπέσιαλ κουζίνα. Βόλτα, γεύση και χαρά...