Meat Maison (La)

Deli, κάβα, κρεοπωλείο και ένα bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό, με την υπογραφή του Mιχάλη Μερζένη και ιδιαίτερη αγάπη στην κρεατοφαγία, συνθέτουν την εκλεκτική ταυτότητα του concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά. Κομψή αυλή και ενημερωμένη κάβα συμπληρώνουν την εμπειρία.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €75

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Το δυνατό update του 'La Meat Maison'

Στο απροσποίητα elegant σποτ της Κηφισιάς, ο Μιχάλης Μερζένης παρουσιάζει μία νόστιμη και διαφορετικά δημιουργική καρνιβορική πρόταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2023

Μιχάλη Μερζένη, τι ψήνεις στο "La Meat Maison";

Το enfant terrible της ελληνικής κρεατοφαγίας επιστρέφει "στον τόπο του εγκλήματος", στήνοντας το νέο μενού του "La Meat Maison", με την premium πρώτη ύλη να γίνεται βάση για ένα γρεκο-λεβαντίνικο μενού, που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της κρεατοφαγίας στην Αθήνα. Μας μιλά γι’ αυτό, λίγο πριν το αποκαλύψει στην Αθήνα.

Το "La Meat Maison" ανανεώνεται με τον Μιχάλη Μερζένη στο τιμόνι

Ο ταλαντούχος σεφ επιστρέφει στο τερέν που μεγαλούργησε, διαμορφώνοντας τη νέα κρεατοφαγική πρόταση του resto-butchery της Κηφισιάς.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Το "La Meat Maison" στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς "Δεσμός" και "Polat Foundation", γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Στο "La Meat Maison" αγαπούν το κορυφαίο κρέας και τα ιδιαίτερα events

Στο meat concept της Κηφισιάς έχουν κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη: Αυτή τη φορά σε περιμένει η Μαρία Παπιδάκη του Best 92.6 και happy hour με 1+1 δώρο.

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.