Kohylia

Το ντεκόρ έχει ένα διαχρονικό εξωτικό μοντερνισμό με μετρημένη μεγαλοπρέπεια και το τεράστιο ενυδρείο τραβάει το βλέμμα. Στο ατμοσφαιρικά φωτισμένο εξωτερικό ντεκ νιώθεις σαν σε κουπαστή πλοίου. Το μενού περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε σούσι και νόστιμα πολυασιατικά πιάτα, το σέρβις είναι εξαιρετικό, η wine list καλοφτιαγμένη, ενώ αξίζει να πάτε νωρίς για να χαρείτε το ηλιοβασίλεμα πίνοντας ένα από τα signature cocktails πριν το δείπνο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€70 - €90

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Kohylia

Είναι exotic και ταξιδιάρικο το εστιατόριο του «Grand Resort Lagonissi», οπότε βάλτε το ψηλά στην ατζέντα σας για να διατηρήσετε λίγο ακόμη το άρωμα των διακοπών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/08/2019
13,5

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου.

Γαστρονομικός προορισμός... Λαγονήσι

Αναβαθμισμένη και ανανεωμένη βρήκαμε φέτος την πολυσυλλεκτική γευστική βεντάλια του εμβληματικού «Grand Resort Lagonissi». Αν προγραμματίζετε premium έξοδο αυτό το καλοκαίρι, εδώ θα βρείτε παραπάνω από μία επιλογές.

Kohylia

Εντυπωσιακός εξωτικός μοντερνισμός και απωανατολίτικη μεγαλοπρέπεια δίπλα στο κύμα, μ’ ένα πετυχημένο πανόραμα γεύσεων της Άπω Ανατολής. Εστιατόριο για σπέσιαλ βραδιές που θέλεις να θυμάσαι.

Ένα James Bond Restaurant στο Λαγονήσι

Στα εξωτικά «Kohylia» ζεις εμπειρίες σαν του 007, καθώς απολαμβάνεις ασιατικές γεύσεις ενώ ρεμβάζεις. Αξίζει να το γιορτάσεις παρατείνοντας το πνεύμα των διακοπών...