Οδηγός Εστιατορίων

Simul

Το όνομά του σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «μαζί» και συνδυάζει ένα σύγχρονο, άνετο περιβάλλον με μίνιμαλ αναφορές και μια κουζίνα που, υπό την γευστική «διακυβέρνηση» του Νίκου Θωμά, στηρίζεται αρκετά σε εποχικά προϊόντα. Η πηγή έμπνευσης του σεφ έχει ένα υπόβαθρο ελληνικότητας, παράλληλα όμως ανοίγεται και στο διεθνή χώρο, από τον οποίο παίρνει ιδέες, τις οποίες περνάει από το δικό του φίλτρο.

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Οι σούπες που αγάπησα

Από comfort μέχρι γαστρονομικοί, ιδού 6 "μαγικοί ζωμοί" που ξεχωρίσαμε το τελευταίο διάστημα σε ισάριθμα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
11/01/2022

Ο πατσάς μπαινει στα σαλόνια χάρη στην παγκόσμια ημέρα του

Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης... με τον πατσά. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του πολλοί σεφ τού πλέκουν το εγκώμιο.

Simul

Το κομψό bistronomy restaurant του Νίκου Θωμά έχει εξελιχθεί δικαίως σε «πρέπει» μέρος χαλάρωσης και γαστρονομικής απόλαυσης.

Τα lunch menus συμφέρουν

Ανάμεσα στα γιορτινά ψώνια κάνουμε lunch break σε δημοφιλή εστιατόρια, τα ειδικά μεσημεριανά μενού των οποίων δίνουν νόστιμες και οικονομικά προσιτές λύσεις.

«Simul»: Ένα gastro-bistro στο Κολωνάκι

H έδρα του chef-patron Νίκου Θωμά στο Κολωνάκι έχει τη ζεστασιά που περιμένεις από ένα μπιστρό αλλά και μια κουζίνα που συντονίζεται με τη μοντέρνα διατροφική αντίληψη και ακολουθεί τον κύκλο των εποχών.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

5 αφορμές για οινική βόλτα

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με κρασί! Μπορεί να είναι αφιέρωμα σε κάποια συγκεκριμένη ποικιλία, ένας ενορχηστρωμένος συνδυασμός φαγητού και κρασιού ή ένα ποτήρι –σε σόλο περφόρμανς– μετά το γραφείο: ιδού πέντε ιδέες για τετ α τετ, αυτές τις μέρες, με τους αμπελώνες της Ελλάδας και του κόσμου.