Ami Gastrotheque

Γαλλικό μπιστρό με σύγχρονο αθηναϊκό twist και έξυπνες προσαρμογές σε κλασικά πιάτα, από τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο, σε έναν feelgood χώρο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €55

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

9 γευστικές στάσεις στην οδό Βουλής

Μερικές πινέζες που δε γίνεται να παρακάμψεις καθώς διασχίζεις έναν από τους νοστιμότερους δρόμους του αθηναϊκού κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/03/2024

Οι spritzeriες των Αθηνών

Τα μέρη όπου γράφονται μικρές ιστορίες ιταλιάνικου μπονβιβερισμού γύρω από (πολλά) ποτήρια με εκλεκτά aperitivi, συνοδεία νόστιμων εδεσμάτων.

"Ami Gastrotheque": Αεράτο καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας

Τόσο για γεύμα όσο και για δείπνο, οι προτάσεις της κάρτας του είναι δεδομένο πως ικανοποιούν κάθε τύπο foodie και μάλιστα το κάνουν εντός μιας εξαιρετικά value for money σχέσης.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Ami Gastrotheque

Ωραίο το νέο, μοντέρνο και κλασικό μαζί γαλλικό bistrot που άνοιξε στην ολοζώντανη όχθη της Απόλλωνος. Νοστιμιά και συμπάθεια…

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.