Παπαϊωάννου

Τα υλικά-μπιζουδάκια είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας του Γιώργου Παπαϊωάννου με ψαροντουφεκάδες, με τη μαγειρική του προσέγγιση να είναι μινιμαλιστική. «Επίδειξη» γνώσεων τηγανιού και σχάρας και θέα στη θάλασσα αλλά και στα κατάρτια του Μικρολίμανου, από την πλήρως ανανεωμένη σάλα του εστιατορίου που συνδυάζει κομψά το λευκό χρώμα με τα ασπρόμαυρα νησιωτικά ενσταντανέ στους τοίχους. Top Notch 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €70

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ.

Σχετικά άρθρα

8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες

Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/10/2022

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας

"Παπαϊωάννου Μικρολίμανο": ο παλιός είναι αλλιώς

Μίνιμαλ μαγειρική προσέγγιση και γιορτή της πρώτης ύλης στο πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο του δραστήριου Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο.

Ο «Παπαϊωάννου» στήνει μια ωδή στο μπαρμπούνι

Στην πρόσφατη επίσκεψή μας, ο Γιώργος Παπαϊωάννου μας εντυπωσίασε με μια ποικιλία μπαρμπουνιών που έφερε στο τραπέζι.

Για ψάρι στο Μικρολίμανο

Λίγο προτού ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα έργα ανάπλασης, κατηφορίζουμε σε ένα από τα πλέον χαρισματικά θαλασσινά σημεία της πρωτεύουσας και απολαμβάνουμε –τι άλλο;– φρέσκο ψάρι από τους μαέστρους του είδους.