Pavillon (Le)
Το γαστρονομικό εστιατόριο του Jean-Charles Metayer ξεδιπλώνει τη δράση του σε μια πολύ ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου με arty αισθητική και δροσερή αυλή για το καλοκαίρι. Ο δημιουργικός και χρυσοκουφάτος σεφ ξεδιπλώνει εδώ την αγάπη του για τους θησαυρούς της Μεσογείου, αλλά και τη γαλλική του κληρονομιά, μέσα από τολμηρά ραφινέ πιάτα που συνθέτουν δύο menu dégustation, εννέα και δώδεκα σταδίων (€ 75 και € 110, αντίστοιχα), αλλά και τακτικά εποχικά μενού. Από την πολύ καλή λίστα κρασιών αντλεί και το wine pairing που τα συνοδεύει (από € 25). Top Notch 2022. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€75 - €110
Πληροφορίες:
Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών
Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤο "Le Pavillon Athens" υποδέχεται το Domain Nerantzi
Τα κρασιά του Κτήματος Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών θα ταιριάξουν με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα από τον Jean Charles Metayer, για ένα one night only event οινογνωσίας στην ατμοσφαιρική σάλα του βραβευμένου εστιατορίου του Χαλανδρίου.
Δοκιμάσαμε το ανανεωμένο "Le Pavillon"
Αποκλειστικά degustation σερβίρει πλέον την ωραία μοντέρνα κουζίνα του ο βραβευμένος σεφ Jean Charles Métayer στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι.
Le Pavillon
Ο Jean Charles Metayer συνεχίζει τη γευστική του πορεία στο δικό του εστιατόριο που άνοιξε σχεδόν εν μέσω πανδημίας και κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα πρώτα σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του, στο Χαλάνδρι.
Le Pavillon
Ο Jean Charles Metayer συνεχίζει τη γευστική του πορεία στο δικό του εστιατόριο που άνοιξε σχεδόν εν μέσω πανδημίας και κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα πρώτα σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του, στο Χαλάνδρι.
To «Le Pavillon» μας κλείνει οινικό ραντεβού
Η κομψή γαστρονομική έδρα του Jean Charles Metayer στο Χαλάνδρι ξεκινά τα wine rendezvous με πρώτο προσκεκλημένο το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.
Le Pavillon
Στραμμένη αποφασιστικά προς τη θάλασσα, η γαστρονομία στο καινούργιο εστιατόριο του του Jean-Charles Métayer είναι τολμηρή, έχει χρώμα μεσογειακό πάνω σε γερές γαλλικές βάσεις και δεν λέει «όχι» στο κρέας. Ο κήπος γοητευτικός και στιλάτος.