Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό του κέντρου κι είναι… δύο σε ένα: μπορείς να αγοράσεις αλλαντικά Sary και τυριά από όλη την Ελλάδα από τη φορτωμένη βιτρίνα του, μπορείς όμως και να καθίσεις για μεζέ (παστουρμαδοπιτάκια, τηγανιές με σουτζούκι ή παστουρμά και αβγά κ.ά.). Στο πίσω κομμάτι του στήνει τραπέζια έξω, σε ένα χώρο που θυμίζει σοκάκι της παλιάς Αθήνας, ενώ πλέον διαθέτει και ταράτσα όπου απολαμβάνεις τις νοστιμιές στα ψηλά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Τα καραμανλίδικα του Φάνη

Απόλαυση με άρωμα Ανατολής

17/10/2022

Τα "Καραμανλίδικα του Φάνη" σε πασχαλινή διάθεση

Με νηστίσιμες ιδέες και πολλές νοστιμιές για το πασχαλινό τραπέζι μας υποδέχεται το αγαπημένο spot του κέντρου.

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη: Ατόφιες γεύσεις στην ταράτσα του μεζετζίδικου

Το πιο δημοφιλές καλοφαγάδικο στέκι του κέντρου ανεβαίνει ψηλά, έχοντας ήδη εγκαινιάσει τη νέα, όμορφη ταράτσα του, ακριβώς δίπλα από το νεοκλασικό της οδού Σωκράτους.

8 ταράτσες για όλα τα γευστικά γούστα

Έθνικ και γκουρμέ, μερακλίδικες και λουξ, νέες και σταθερές αξίες: όσο ο αττικός ουρανός φορά τα… λαμπερά του, σκαρφαλώνουμε στα ψηλά της πόλης, χαζεύοντας τη θέα από τις ταράτσες της.

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές αλλά και να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια.

32 νόστιμα στέκια στο γιορτινό downtown

Τα γιορτινά ψώνια είναι «σκληρή» δουλειά, για την οποία χρειάζονται δυνάμεις και νόστιμα διαλείμματα. Γι’ αυτό σας φτιάξαμε έναν εκτενή γευστικό χάρτη για να κάνετε απτόητοι τις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο της πόλης.

Σπάνια ελληνικά τυριά στα «Καραμανλίδικα»

Mια συλλογή απ’ τις εκλεκτότερες ποικιλίες τυριών της χώρας για τις sur mesure γιορτινές τυροπιατέλες μας.