Άνετον

Κάτοικος του κέντρου με all day χαρακτήρα είναι πλέον το εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Μαρούσι. Μίνιμαλ ατμόσφαιρα με ’50s πινελιές στη σάλα με τα γήινα χρώματα, το τσιμέντο και το ξύλο αλλά και μια άνετη μπάρα, που προσφέρεται και για φαγητό. Η γευστική πρόταση του σεφ Βασίλη Ζώη κινείται κι εδώ σε πολυσυλλεκτική λογική, που ακολουθεί τον κύκλο των εποχών, ενώ ενισχυμένη είναι πλέον η λίστα κρασιών με τη φροντίδα της σομελιέ Μαρίας Νίκα. Τραπεζάκια έξω.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/10/2023

Άνετον

Επιτομή μοντερνισμού και κομψότητας, γοητευτικό bistrot food, αλλά και γεύσεις πιο φίνες, κάνουν το εστιατόριο των Δημήτρη Φωτόπουλου και Βασίλη Ζώη να ξεχωρίζει.

Το «Άνετον» μπήκε στη νέα εποχή του

Και νέο, και κομψό, και «Άνετον», το δημοφιλές εστιατόριο στο αθηναϊκό downtown, με γοητευτικό bistrot food αλλά και γεύσεις με αέρα πιο fine στη μοντέρνα, φινετσάτη σάλα του.

Βρέχει νέα εστιατόρια στη γιορτινή Αθήνα

Γύρω στα 25 ολοκαίνουργια γευστικά στέκια για κάθε διάθεση μόλις άνοιξαν ή σηκώνουν αυλαία αυτές τις ημέρες προικίζοντας τις γιορτινές μας εξόδους με την αύρα του καινούργιου.