Oinoscent

Ξεκίνησε ως κάβα, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή wine bars του κέντρου, για να δημιουργήσει στη συνέχεια κι ένα μικρό εστιατόριο. Στη συλλογή του χίλια ελληνικά και διεθνή κρασιά. Η λίστα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, περιλαμβάνοντας και γύρω στα 40 διαφορετικές επιλογές by the glass.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα πιούμε δέκα σπάνιες ποικιλίες κρασιού στην Αθήνα;

Επισκεπτόμαστε πέντε wine bar-restaurants για να φρεσκάρουμε και να αναβαθμίσουμε τις οινικές μας εμπειρίες, δοκιμάζοντας σπάνιες ποικιλίες και ετικέτες μαζί με τα κατάλληλα συνοδευτικά τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
18/02/2022

Όλες οι εξελίξεις στα wine bars

Νέα θερινά πόστα, δροσιστικές καινοτομίες με γευστικότατα κοκτέιλ, προσθήκες υπηρεσίας delivery, επεκτάσεις σε πεζόδρομους, πλατείες και βεράντες. Παρουσιάζουμε τις άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο χώρο των wine bars.

10 wine bars & restaurants για ξεχωριστές οινογευστικές εμπειρίες

Τα wine bars της πόλης αλλά και τα εστιατόρια όπου το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέκουν τον δικό τους θελκτικό after office μίτο, και μας ξεμυαλίζουν με ταξίδια σε μυρωδάτους αμπελώνες, με όχημα τις εκλεκτές τους ετικέτες και τη δυνατή παρουσία του ελληνικού terroir.

5 wine bars για ψαγμένες συναντήσεις στο κέντρο

Πίσω στην πόλη τα λέμε με τους φίλους πίνοντας ψαγμένο κρασί, σε μαγαζιά ευέλικτα, που προσφέρουν πολλά σενάρια οινογαστρικών απολαύσεων.

Το «Οinoscent» μεγαλώνει

Σύντομα και τα τραπέζια, και οι γευστικές επιλογές που πλαισιώνουν την πλούσια σε ετικέτες κάβα του θα πληθύνουν.

Τα ΒορΟινά: ραντεβού με τα «βόρεια» κρασιά

Η ένωση οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος επιστρέφει για το καθιερωμένο ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό την Κυριακή 1/2 στη «Μεγάλη Βρεταννία», αλλά οι παράλληλες εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη.

Τα wine bars και πώς να τα απολαύσεις

Αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς, καθιερώνοντας μία από τις πιο δυνατές τάσεις στην αθηναϊκή σκηνή. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος σκανάρει τις εμπειρίες του στην Ελλάδα και στον κόσμο και δίνει ιδέες για ερεθιστικά σενάρια οινικής απόλαυσης σε wine bars και restaurants.