Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Ακόμη ένα «Μπαρμπουνάκι» με τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαϊωάννου, στο signature ύφος που έχουν και τα υπόλοιπα ψαρο-αδερφάκια του.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Το "Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου" κολυμπάει νόστιμα στη Μητροπόλεως

Χαλαρή αλλά προσεγμένη ψαροφαγία με τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαϊωάννου και πρώτο τραπέζι-πίστα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του αθηναϊκού κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/05/2022

6 ραντεβού με τον μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου

Αν το τριήμερο που πλησιάζει σας βρει στην πόλη, ιδού 6 ιδέες για να απολαύσετε το τιμώμενο έδεσμα της 25ης Μαρτίου σε εκδοχή κλασική ή και νεωτερική.

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου

Νέα άφιξη σε ένα "κοπάδι" αυθεντικών θαλασσινών γεύσεων

Η 25η Μαρτίου θέλει τον μπακαλιάρο της και αυτά τα εστιατόρια τον φέρνουν σπίτι μας

Ιδού πέντε εστιατόρια που θα μας προμηθεύσουν στο σπίτι το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας και άλλες σαρακοστιανές νοστιμιές.

Μήπως η Αθήνα είναι τώρα στα πιο ωραία της;

Μην το πείτε πουθενά, αλλά τώρα που η πόλη είναι ακόμη μουδιασμένη, είναι η καλύτερη περίοδος να βγείτε και να απολαύσετε τα στέκια της. Μια γευστική βόλτα στo downtown το αποδεικνύει περίτρανα…

6 πλατείες για ραντεβού με τη νοστιμιά

Μπορεί οι εσωτερικοί χώροι των εστιατορίων να ανοίγουν κι αυτοί σταδιακά, αλλά η εποχή σηκώνει νοστιμιές κάτω από πλατάνια και φυσική δροσιά σε αγαπημένες πλατείες της πόλης, από το κέντρο μέχρι τα βόρεια προάστια και τη θάλασσα.

Πάμ’ πλατεία; 6 ιδέες για κάθε διάθεση

Εντάξει, γυρίσαμε από τις διακοπές, αλλά η διάθεση είναι ακόμη έξω, σε δροσερές πλατείες –όπου το σκηνικό θυμίζει νησί– και σε στέκια για κάθε γούστο, που βγάζουν τραπέζια κάτω από μουριές και πλατάνια.