Huracan

Το ατμοσφαιρικό bar-restaurant συνδυάζει την ιαπωνική με την περουβιανή γευστική φιλοσοφία στο χώρο του παλιού «MoMix» της Γλυφάδας. Το μενού περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα κολεξιόν από σεβίτσε, τιραντίτο, εξωτικά rolls, αλλά και comfort πιάτα, με τα signature cocktails του Στέλιου Κολέτση να σιγοντάρουν στο ίδιο τέμπο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €60

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Στέκια στο κύμα: Σερφάρισμα στα γευστικά hotspots της αθηναϊκής Ριβιέρας

Tα μέρη του αθηναϊκού παραλιακού μετώπου που υπόσχονται να κάνουν λίγο πιο ανέμελο το καλοκαίρι στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
20/08/2022

Κοσμοπολιτικό fusion σε μια εξωτική όαση του ''Huracan''

Μια συνάντηση της Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής σε έναν κήπο χρωμάτων.

"Huracan": Στους τροπικούς της Γλυφάδας

Ο ταλαντούχος σεφ Θάνος Στασινός κρατά τον πήχη σταθερά ψηλά στο δημοφιλές bar restaurant της Γλυφάδας, εκφράζοντας την αγάπη του για τις ιαπωνοπερουβιανές γεύσεις με τρόπο βιωματικό.

Tα bars της πόλης αγκαλιάζουν το ρεύμα της nikkei κουλτούρας

Κοκτέιλ με βάση το pisco ή το sake και συστατικά όπως το miso, το yuzu, το shiso, το lemongrass και η κομπούχα γίνονται αγαπημένα ποτά του καλοκαιριού. Για να δοκιμάσουμε μερικά από τα καλύτερα, κάνουμε στάση σε τέσσερα γιαπωνέζικα - περουβιανά εστιατόρια.

Κύμα νέων αφίξεων: Πού θα πρωτο-φάμε φέτος το καλοκαίρι;

Σαν να μην πέρασε μια (covid) μέρα, το εστιατορικό σκηνικό της Αθήνας βομβαρδίζεται και φέτος με ολοκαίνουργιες αφίξεις που προιωνίζονται ένα άκρως ενδιαφέρον καλοκαίρι.

«Huracan»: Nikkei γεύσεις στα νότια

Με έδρα το ολοκαίνουργιο μπαρ ρέστοραν της Γλυφάδας, ο Θάνος Στασινός παίζει πολύ αξιόλογη μπάλα στο περουβιανο-ιαπωνικό γευστικό τερέν.

Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 25/5 κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό bar restaurant με τον Θάνο Στασινό στο τιμόνι της κουζίνας.