Οικονόμου
Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι θαμώνες συναντιούνται στα τραπέζια μέσα κι έξω, όταν πιάνουν οι ζέστες, κι οι κατσαρόλες και τα ταψιά του επιμένουν στα παραδοσιακά φαγητά του ελληνικού σπιτιού ακολουθώντας τις εποχές: λαδερά, λαχανοντολμάδες, στιφάδο, αρνί με πατάτες στο φούρνο...
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€15 - €18
Πληροφορίες:
Σάβ., Κυρ. & μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler
Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα comfort στέκια της καρδιάς μας
Όσο κι αν το ρίξαμε έξω τις γιορτές (ή και όχι), αυτές τις μέρες επιστρέφουμε με όρεξη σε μέρη δοκιμασμένα που μας ζεσταίνουν την καρδιά και το στομάχι.
Έξι οινομαγειρεία με ιστορία
Σε μια πόλη που ανανεώνει τον γευστικό της χάρτη με μητροπολιτικούς ρυθμούς μερικά στέκια κρατούν αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους και ανακατεύουν στις κατσαρόλες τους ατόφιες γευστικές μνήμες παλιάς Αθήνας.
Πετράλωνα Άνω (και) Κάτω: 8 νόστιμες στάσεις
Εδώ χοχλιοί, εκεί pad thai, παραπέρα κατσικάκι με λευκό κρασί, μέλι και άγριο θυμάρι, μοιρασμένα στις δύο όχθες των γραμμών του ηλεκτρικού.
5 κουζίνες στο ρυθμό της κατσαρόλας
Όταν η νοσταλγία μάς στρέφει στο φαγητό της μαμάς. Όταν οι κουρασμένες ψυχές ψάχνουν παρηγοριά. Τότε η αχνιστή κατσαρόλα, άντε και η γάστρα και ο φούρνος, λειτουργούν ψυχοθεραπευτικά.
Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις
Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.
Η Αθήνα νηστεύει! 43 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις
Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.