Soil

Ο ατμοσφαιρικά ανακαινισμένος χώρος μιας παλιάς, σχεδόν αιωνόβιας διπλοκατοικίας στο Παγκράτι έχει γίνει το μαγειρικό σπίτι του Τάσου Μαντή, ο οποίος στα όμορφα σαλόνια του πρώτου ορόφου, αλλά και στο πριβέ μεγάλο τραπέζι του ισογείου ξεδιπλώνει μια κουζίνα βαθιά ιδιοσυγκρασιακή, με άξονα ένα προσωπικό fusion γειωμένης εποχικότητας και ευρηματικού κοσμοπολιτισμού. Φυσιολατρική προσέγγιση και αναπάντεχοι συνδυασμοί συνθέτουν το μενού γευσιγνωσίας, όπου η πρώτη ύλη (σε μεγάλο βαθμό από το μποστάνι του σεφ στην Εύβοια) μεταμορφώνεται σε ντελικάτα πιάτα υψηλής δημιουργικότητας και τεχνικής. Mενού γευσιγνωσίας (14 πιάτα: € 85) Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€88 - €88

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Soil

Η ψιλοβελονιά του εδώδιμου, η farm-to-table φυσιολατρία, η ευαισθησία για το food waste μεταφράζονται σε μια σοφιστικέ καλλιτεχνική γαστρονομία που ανθίζει στο καινούργιο εστιατόριο του βραβευμένου Τάσου Μαντή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
03/02/2022
15,5 ↑