Brasserie Lorraine

Ένα ατμοσφαιρικό γαλλικό εστιατόριο με μοντέρνα αύρα από τον Γιώργο Μελισσάρη και τον Γιάννη Μωράκη στο χώρο του πάλαι ποτέ «Mohnblumchen» στη Δεξαμενή. Γεύσεις με κλασικό à la francaise πρόσημο, εκσυγχρονισμένες από τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
03/02/2022

Οι σούπες που αγάπησα

Από comfort μέχρι γαστρονομικοί, ιδού 6 "μαγικοί ζωμοί" που ξεχωρίσαμε το τελευταίο διάστημα σε ισάριθμα εστιατόρια της πόλης.

"Brasserie Lorraine": Κολωνάκι αλά φρανσέζ

Κομψή γαλλική ατμόσφαιρα με αύρα από τα παλιά αλλά και γεύσεις που αντλούν έμπνευση από τις σπεσιαλιτέ των μπρασερί με μοντέρνα διάθεση.

Tα αθηναϊκά εστιατόρια ξαναπαρλάρουν γαλλικά

Πέρυσι ήταν κυματάκι, αλλά φέτος δυνάμωσε η επιστροφή της γαλλικής κουζίνας στην Αθήνα. Καταγράψαμε ούτε λίγο ούτε πολύ δέκα ολοκαίνουργια γευστικά σενάρια, που μας περιμένουν να τα απολαύσουμε στα εστιατόρια της πόλης.

Η «Brasserie Lorraine» είναι hot

Ταιριάζουν πολύ τα γαλλικά τραγούδια και η live jazz σε αυτήν τη σάλα με την μπουαζερί και τα αναμμένα κηροπήγια στα τραπέζια, στο καινούργιο εστιατόριο των Μελισσάρη - Μωράκη. Κλασική γαλλική κουζίνα με ωραία twists από τον Παναγιώτη Ζώκο.

6 νέα εστιατόρια που ομορφαίνουν τον γευστικό χάρτη της πόλης

Αφίξεων συνέχεια στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, από το κέντρο, το Παγκράτι και το Κολωνάκι μέχρι την Κηφισιά και τη Γλυφάδα.

Βρέχει νέα εστιατόρια στη γιορτινή Αθήνα

Γύρω στα 25 ολοκαίνουργια γευστικά στέκια για κάθε διάθεση μόλις άνοιξαν ή σηκώνουν αυλαία αυτές τις ημέρες προικίζοντας τις γιορτινές μας εξόδους με την αύρα του καινούργιου.