Veri Table
Ζεστός, κομψός χώρος στα πρότυπα γαλλικού bistrot με cosy πατάρι, όπου κυριαρχεί το ξύλο. Ο chef-patron Alain Parodi προτείνει πιάτα επιπέδου, με βάση την κλασική γαλλική κουζίνα, ακολουθώντας τα υλικά της εποχής, σε ένα μενού που αλλάζει καθημερινά. Ενδιαφέρουσα συλλογή γαλλικών τυριών μικρών παραγωγών, που προτείνονται και σε πλατό για συνοδεία κρασιού και κλασικά γαλλικά επιδόρπια, από τα οποία ξεχωρίζει ένα εμβληματικό baba aurhum. Πλούσια λίστα κρασιών, που δίνει έμφαση στον γαλλικό αμπελώνα.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€50 - €90
Πληροφορίες:
Και μεσημ. Κλειστά Κυρ.
Σχετικά άρθρα
Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας
Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών
Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.
VeriTable
Μετά την είσοδο του εστιατορίου του στις προτάσεις του guide Michelin για την Αθήνα, ο Alain Parodi ενισχύει τη γαλλική bistronomie με νοστιμιά και χάρη. Θα περιμέναμε να τον μιμηθούν και άλλοι σεφ στην πρωτεύουσα.
H Αδριανείου στο Νέο Ψυχικό τα έχει όλα
Σε μικρο-πιάτσα με μεγάλη δυναμική εξελίσσεται ο δρόμος αυτός του Νέου Ψυχικού που μιλά άπταιστα ιταλικά, γαλλικά, θαλασσινά αλλά και γλυκά.
12 νέες ιδέες για delivery και take away
Μέχρι να ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους σε έναν μήνα περίπου, ιδού ορισμένα αθηναϊκά στέκια που μόλις ξεκίνησαν νόστιμη προθέρμανση.
Veri Table
Ο Alain Parodi φέρνει, επιτέλους, στην Αθήνα την κλασική γαλλική κουζίνα με αύρα γκουρμέ εκσυγχρονισμού, σε ένα κομψό bistrot-restaurant που έλειπε από την πόλη
Ποια νέα εστιατόρια φέρνει η άνοιξη στην Αθήνα;
Κοντά 15 νέες αφίξεις υποδέχεται η πρωτεύουσα σε μιαν άκρως ενδιαφέρουσα εαρινή σύναξη νέων εστιατορίων. Περισσότερα εντός.