Krabo
Μεσογειακές γεύσεις, θαλασσινά και κρεατικά (rib eye T-Bone, Tomahawk), κοκτέιλ και στιλάτο beach life σε ένα εντυπωσιακό, boho chic εστιατόριο πάνω στην άμμο, δημιούργημα των αδερφών Αγιοστρατίτη του ξενοδοχείου «The Margi». Το μενού έχει σχεδιάσει ο βραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€55 - €70
Πληροφορίες:
Από το πρωί.
Σχετικά άρθρα
Στέκια στο κύμα: Σερφάρισμα στα γευστικά hotspots της αθηναϊκής Ριβιέρας
Tα μέρη του αθηναϊκού παραλιακού μετώπου που υπόσχονται να κάνουν λίγο πιο ανέμελο το καλοκαίρι στην πόλη.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα καλύτερα spots της φετινής Παραλιακής
Η αθηναϊκή ριβιέρα απλώνει τα θέλγητρά της συνθέτοντας μια σαγηνευτική βεντάλια από προτάσεις, για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: το καταγάλανο της θάλασσας να θέτει τις βάσεις για να αποδράσουμε απ’ την πόλη όταν δεν μπορούμε να την εγκαταλείψουμε.
Krabo
Αεράτο, boho, με μοντέρνο, οικείο και φευγάτο φαγητό, το beach lounge restaurant με την υπογραφή του «Margi» έχει εξελιχθεί σε αξία της αθηναϊκής Ριβιέρας.
Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής
Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.
Krabo
Κομψό, boho, μοντέρνο και νόστιμο, το καινούργιο beach lounge restaurant, που φέρει την υπογραφή του «Margi», ανανεώνει όμορφα την αθηναϊκή ριβιέρα.
Γευστικές εξελίξεις στην παραλιακή
Έχει αρχίσει ο πυρετός της ανανέωσης στην αθηναϊκή ριβιέρα, με καινούργια εστιατόρια και ανακαινίσεις γνωστών ονομάτων, και τη θάλασσα να γεμίζει το κάδρο.
Να που θα κάνεις τις καλύτερες στάσεις στη φετινή παραλιακή
Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και μπορεί η Αθήνα να μην είναι κυκλαδονήσι, έχει όμως τη γοητευτική ριβιέρα της, γεμάτη hot spots που με ένα βήμα μόνο μας ταξιδεύουν σε καλοκαινούς προορισμούς χωρίς καν να αφήσουμε την πόλη μας.