Zurbaran
Εντυπωσιακό στέκι που συνδυάζει με συναρπαστικό τρόπο το μοντέρνο με το οικείο, αντανακλώντας το σύγχρονο, μητροπολιτικό στιλ εξόδου. Μοντέρνα διεθνής κουζίνα με comfort βάση, που επιμελείται το δίδυμο Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€50 - €75
Πληροφορίες:
Aπό το πρωί.
Σχετικά άρθρα
"Zurbaran" by Γεωργιάννα Χιλιαδάκη
H σεφ του "Funky Gourmet " που μας λείπει, επιμελείται με ωραίες ιδέες την κουζίνα του πάντα εντυπωσιακού στεκιού της Πατριάρχου Ιωακείμ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΓιατί το αυγό έχει μετατραπεί σε καυτό αντικείμενο γαστρονομικής μόδας;
Σε λίγες ημέρες έχει την τιμητική του και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος φιλοσοφεί πάνω στην τελειότητα του αβγού, σχολιάζει τη μοδάτη αύρα που το περιβάλλει, εξηγεί τις αναζητήσεις της hi-tech μαγειρικής και δίνει tips για την τελειότητα της κάθε μέρας.
32 νόστιμα στέκια στο γιορτινό downtown
Τα γιορτινά ψώνια είναι «σκληρή» δουλειά, για την οποία χρειάζονται δυνάμεις και νόστιμα διαλείμματα. Γι’ αυτό σας φτιάξαμε έναν εκτενή γευστικό χάρτη για να κάνετε απτόητοι τις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο της πόλης.
Mainstream και κλασικό, το Κολωνάκι είναι πάλι εδώ!
«Πάμε πλατεία ξανά;» Το Κολωνάκι έχει κάνει comeback, ξαναζωντανεμένο από στιλάτα μαγαζιά στο ύφος της αστικής του παράδοσης αλλά και από τα υψηλά ντεσιμπέλ που βγαίνουν από mainstream χώρους.
6 κήποι μες στο χειμώνα
Τι κι αν κλεινόμαστε μέσα λόγω καιρού, σε αυτά τα εστιατόρια, σε αίθρια κήπους και σέρες, η πρασινάδα συνεχίζει να μας περιβάλλει με τη χαλαρωτική ομορφιά της.
Αιρετικά αλμυρά παγωτά στα εστιατόρια που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις προκαταλήψεις
Βγάλτε τις παρωπίδες, το καλοκαίρι είναι μακρύ και θέλει φαντασία. Μπορεί τα αλμυρά παγωτά να μην έχουν μπει ακόμη στα ψυγεία, αλλά κάνουν πλέον δυναμική καριέρα στα εστιατόρια.
Zurbaran
Εντυπωσιακή υπερπαραγωγή το νέο hot spot στο Κολωνάκι, με ντεκόρ και γλυκά που φυσάνε.