Τηλέμαχος Athens

Είναι κρυμμένο στο βάθος της στοάς της Πανεπιστημίου που φιλοξενούσε κάποτε το περίφημο ουζερί του «Απότσου». Ο Γιώργος Τσιλιγκίρης διατήρησε την αστική αύρα του ψηλοτάβανου χώρου με τον τεράστιο πολυέλαιο στην είσοδο και την μπουαζερί με τους καθρέφτες, ανανεώνοντάς τον πολύ καλόγουστα. Όλη η κρεατο-φιλοσοφία του «Τηλέμαχου» αντανακλάται εδώ, από το κοντοσούβλι μέχρι το φιλέτο, με εξαιρετικά σιτέματα και ψησίματα, οικονομικές ποικιλίες και μενού, όπως και μια μεγάλη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα. Top Notch 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τηλέμαχος Athens

Υψηλή κρεατική

17/02/2022

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

Τα lunch menus συμφέρουν

Ανάμεσα στα γιορτινά ψώνια κάνουμε lunch break σε δημοφιλή εστιατόρια, τα ειδικά μεσημεριανά μενού των οποίων δίνουν νόστιμες και οικονομικά προσιτές λύσεις.

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!

Σούπερ value for money μενού στον «Τηλέμαχο»

Χωρίς αντίπαλο παίζουν τα δύο σπέσιαλ μενού που τρέχουν καθημερινά στην πρεσβεία του κρέατος του Γιώργου Τσιλιγκίρη στο Σύνταγμα.