Feedέλ Asador

Το νότιο «αδερφάκι» του «Feedέλ» είναι διακοσμημένο με πέτρα, μέταλλο και κάποια κουβανέζικα στοιχεία, ενώ μοιράζεται κάποια πιάτα με το μπαρ κι εστιατόριο του downtown, με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει νέες ιδέες στο μενού, πάντα στη λογική του γκουρμέ μεζεδοπωλείου. Το μπαρ, το οποίο επιμελείται ο Αλέξανδρος Τσελεπής, σιγοντάρει με κοκτέιλ κι εστιάζει στο pairing με το φαγητό.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η καλοκαιρινή εκδοχή της Γλυφάδας είναι πάντοτε ελκυστική

Η μπαρ σκηνή των νοτίων προαστίων κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές, και όχι άδικα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
23/06/2018

Feedέλ Asador

Το δεύτερο «Feedέλ», αυτό της Γλυφάδας, έχει πολλές ωραίες ιδέες και μια αύρα χειροποίητου, αλλά η πρωτότυπη κουζίνα, κατώτερη της πρώτης περιόδου, βρίσκεται μεν κοντά στο επόμενο βαθμολογικό σκαλοπάτι, ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για να πετύχει το στόχο της.

6 καινούργια εστιατορικά projects της πόλης

Ρίχνουν στο τραπέζι από dumplings και κρέατα ψημένα σε tandoor μέχρι ιταλική pasta κι ένα πεϊνιρλί με γλυκάδια. Διαβάστε τα πρώτα νέα.