Feedέλ Asador
Το νότιο «αδερφάκι» του «Feedέλ» είναι διακοσμημένο με πέτρα, μέταλλο και κάποια κουβανέζικα στοιχεία, ενώ μοιράζεται κάποια πιάτα με το μπαρ κι εστιατόριο του downtown, με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει νέες ιδέες στο μενού, πάντα στη λογική του γκουρμέ μεζεδοπωλείου. Το μπαρ, το οποίο επιμελείται ο Αλέξανδρος Τσελεπής, σιγοντάρει με κοκτέιλ κι εστιάζει στο pairing με το φαγητό.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €35
Πληροφορίες:
Σάβ., Κυρ. & μεσημ.
Σχετικά άρθρα
"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador"
Twist στην ελληνική γεύση.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador": Ελληνική δημιουργική γαστρονομία
Η ανοιχτή φλόγα γλείφει τα τσουκάλια του γλυφαδιώτικου "Feedέλ Asador" από το 2017, όταν και εμφανίστηκε στα νότια το αδερφάκι του δημιουργική γαστρονομία 150 δημοφιλούς "Feedέλ Urban Gastronomy".
Η καλοκαιρινή εκδοχή της Γλυφάδας είναι πάντοτε ελκυστική
Η μπαρ σκηνή των νοτίων προαστίων κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές, και όχι άδικα.
Feedέλ Asador
Το δεύτερο «Feedέλ», αυτό της Γλυφάδας, έχει πολλές ωραίες ιδέες και μια αύρα χειροποίητου, αλλά η πρωτότυπη κουζίνα, κατώτερη της πρώτης περιόδου, βρίσκεται μεν κοντά στο επόμενο βαθμολογικό σκαλοπάτι, ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για να πετύχει το στόχο της.
6 καινούργια εστιατορικά projects της πόλης
Ρίχνουν στο τραπέζι από dumplings και κρέατα ψημένα σε tandoor μέχρι ιταλική pasta κι ένα πεϊνιρλί με γλυκάδια. Διαβάστε τα πρώτα νέα.