Κυβέλη

Arty μεζεδοπωλείο σε θέση-κλειδί στη hip πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Κόντα έχει δώσει έναν εστιατορικό αέρα στο μενού, χωρίς όμως να χάσει την αμεσότητα του μεζεδοπωλείου. Ενδιαφέροντα ορεκτικά, από ταμπουλέ με μαύρες φακές μέχρι τηγανιές (κοτόπουλο, χοιρινή, συκώτι, με σουτζούκι και μανιτάρια), οικίες γεύσεις όπως το κοντοσουβλάκι χοιρινό και τα σκιουφιχτά με χοιρινά φιλετάκια, πιάτα στη σχάρα και ποικιλία σε μπίρες και αποστάγματα. Προσφέρεται και μετά την έξοδο στα θέατρα της γειτονιάς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €22

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώει και πίνει η Κυψέλη;

Εστιατόρια, μπαρ και καφέ σε μία από τις πάντοτε ξεχωριστές και cool γειτονιές της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/02/2024

"Κυβέλη"

Το arty μεζεδοπωλείο της Κυψέλης.

Η (νέα) γεύση της Κυψέλης

H παλιά γειτονιά της αθηναϊκής διανόησης είναι έτοιμη για τη νέα της γευστική εποχή, με ιστορικά μαγέρικα και βραβευμένα σουβλατζίδικα να εναλλάσσονται με δημιουργικές νεο-ταβέρνες και μοσχομυριστά έθνικ στέκια.

Η Κυψέλη ανοίγει ξανά τα φτερά της

Η Δημοτική Αγορά σηκώνει και πάλι ρολά, νέοι καλλιτέχνες μετακομίζουν στη γειτονιά, φρέσκα καταστήματα και δυνατοί κόμβοι γεννιούνται… Μία νέα εποχή διαφαίνεται για μία από τις πιο πολύπαθες αλλά και γεμάτες δυνατότητες γειτονιές των Αθηνών.

Η «Kυβέλη» στην Κυψέλη

Ένα χρωματιστό, παρεΐστικο στέκι άνοιξε στην οδό Επτανήσου με πολλές γευστικές προτάσεις και φιλική-νοσταλγική ατμόσφαιρα.