Matsuhisa Athens
Η ήρεμη δύναμη της ιαπωνικής κουλτούρας και η γοητεία του γευστικού fusion βρίσκουν ιδανική στέγη στους έξοχους του Matsuhisa Athens, σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι Τόνυ Βρατσάνος και Θωμάς Κουράκος εκτελούν στην εντέλεια εμβληματικές σπεσιαλιτέ όπως το black cod, αλλά παράλληλα ενσωματώνουν από φέτος και μια λίστα με πιάτα ημέρας, στο γνώριμο πάντοτε ύφος της κουζίνας του εστιατορικού brand. Must try, μεταξύ άλλων, η γλώσσα μενιέ με chili shiso salsa και τα χτένια με σάλτσα μαύρου σουσαμιού. Πλέον, τα Σαββατοκύριακα ανοίγει από νωρίς και είναι ωραία ιδέα για ένα διαφορετικό brunch. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€90 - €190
Πληροφορίες:
Σάβ., Κυρ. & μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Οι ναοί του αθηναϊκού fine dining σε τιμές – έκπληξη
Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, και τους ναούς της προχωρημένης γαστρονομίας στην Αθήνα, να μας υποδέχονται σε εξαιρετικό value for money πλαίσιο.
To Nobu Food Festival είναι ξανά εδώ
Κορυφαίες γαστρονομικές βραδιές σε Μύκονο, Πάρο και Βουλιαγμένη, μαζί με τον κορυφαίο σεφ και restaurateur.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;
Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Τα χαβιαροπαντρέματα της Αθήνας
Χαβιάρι στο πεϊνιρλί, χαβιάρι στα μακαρόνια, χαβιάρι και στο cheesecake: μήπως ο πολύτιμος θαλασσινός θησαυρός είναι η νέα ρόκα - παρμεζάνα της πόλης;
Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα
Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.
Το Σαββατοκύριακο για brunch στο ανανεωμένο menu του "Matsuhisa Athens"
Ο Τόνυ Βρατσάνος, Executive Sushi Chef του εστιατορίου, και ο Θωμάς Κουράκος, Executive Chef, υπογράφουν το νέο μενού, με signature πιάτα και δημιουργίες που συνδυάζουν ιδανικά τις ιαπωνικές επιρροές με την έννοια του brunch.