Οδηγός Εστιατορίων

Winter Garden City Lounge

Το αριστοκρατικό cafe-restaurant που αποτελεί προέκταση του λόμπι του ξενοδοχείου ακτινοβολεί πολυτέλεια. Πρόγευμα, ελαφρύ γεύμα ή δείπνο έχουν για φόντο όμορφα βιτρό, αστραφτερά μάρμαρα και χρυσές λεπτομέρειες. Ιδιαίτερη εμπειρία το απογευματινό high tea, που σερβίρεται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 μ.μ. και σε διακτινίζει στα βρετανικά σαλόνια. Gourmet brunch τα σαββατοκύριακα (11 π.μ.- 2 μ.μ.) με αλμυρές και γλυκές προτάσεις από τον executive chef Αστέριο Κουστούδη.

Σχετικά άρθρα

Έξι αγαπημένα all day στο Κέντρο για after shopping στάση

Κοσμικά pit stops με γευστική υπογραφή και γιορτινό vibe για να ανακτήσουμε δυνάμεις ανάμεσα στις βόλτες μας από βιτρίνα σε βιτρίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
21/12/2021

Νηστεία με γλυκιά φινέτσα στο «Winter Garden»

Σε νηστίσιμους γευστικούς ρυθμούς εισέρχεται τέτοιες ημέρες παραδοσιακά η «Μεγάλη Βρεταννία», με σπέσιαλ γλυκά διά χειρός Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

20 ξεχωριστές προτάσεις για brunch στην πόλη

Το brunch, ο νόστιμος γάμος του πρωινού με το γεύμα, έχει ταιριάξει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία μας, σε μια τάση που ήρθε για να μείνει. Ξενοδοχεία, bar-restaurants και all day spots και bars μας δίνουν ιδέες για κάθε διάθεση.

«Grande Bretagne»: οι ώρες των σπέσιαλ

Στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το αδελφό του «King George» τέσσερα ειδικά γευστικά χάπενινγκ δίνουν ιδέες καλοπέρασης σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Βραδιές με τζαζ και όπερα στο «Winter Garden»

Ταιριάζουν πολύ στην πολυτελή ατμόσφαιρα του «Winter Garden» οι live νότες από τζαζ και όπερα που μας φέρνουν κάθε χρόνο στο ισόγειο της «Μεγάλης Βρεταννίας».

Νηστεία αλά «Μεγάλη Βρεταννία»

Σε νηστίσιμους γευστικούς ρυθμούς εισέρχεται τέτοιες ημέρες παραδοσιακά το grand hotel της πλατείας Συντάγματος.

To κλασάτο αλλιώτικο brunch της «Μεγάλης Βρεταννίας»

Στο αριστοκρατικό «Winter Garden» το πιο ξένοιαστο γεύμα της εβδομάδας παίρνει διαφορετική μορφή, γεμίζοντας με ευρωπαϊκή αρχοντιά τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου.