Sense

Μοντέρνος χώρος στην κορυφή του ξενοδοχείου, με ένα πραγματικά ζηλευτό, πολύ κοντινό πλάνο της Ακρόπολης κι ελληνική κουζίνα με σύγχρονη αντίληψη από τον Αλέξανδρο Xαραλαμπόπουλο, που ανανεώνει κλασικές ιδέες και χρησιμοποιεί μοντέρνες τεχνικές. Το εστιατόριο σερβίρει αποκλειστικά τρία menu dégustation (€ 70, 75 και 95 κατ' άτομο). Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2022. Top Notch 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €95

Σχετικά άρθρα

Sense

Design και γαστρονομία με θέα

31/10/2022

Sense

Άφταστη θέα από την κορυφή του ξενοδοχείου "Athens Was" αλλά και μια ιδιαίτερη και προσωπική ελληνική κουζίνα από τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, που πλέον ξεδιπλώνεται αποκλειστικά degustation.

Τελευταία ευκαιρία για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή που οργανώνει το «αθηνόραμα» και η Τράπεζα Πειραιώς με ειδικά μενού στο 50% της τιμής τους. Αν δεν έχετε κάνει κράτηση, σπεύσατε...

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

H Αθήνα έχει μια βεντάλια από επιλογές για να φρεσκάρουμε το φλερτ μας με το ρομάντζο. Τα εστιατόρια έχουν φυσικά την τιμητική τους, φορώντας τα πιο ατμοσφαιρικά τους και σκαρώνοντας ειδικά μενού... αποπλάνησης, ενώ τα ξενοδοχεία ανεβάζουν το glam factor συνοδεύοντας το δείπνο με ειδικά πακέτα διαμονής και spa.

Sense

Γοητευτικό μπλέξιμο συγκλονιστικής θέας, εύστοχης μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και conceptual design, με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο να ανεβάζει διαρκώς τις επιδόσεις του.

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.