Sense
Μοντέρνος ντιζαϊνάτος χώρος διακοσμημένος από τον Σταύρο Παπαγιάννη, στην κορυφή του ξενοδοχείου, με φανταστική θέα στην Ακρόπολη και την Πύλη του Αδριανού. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιουργεί μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα που συχνά ξεκινάει από παραδοσιακές αφορμές και τις εξελίσσει πολύ γαστρονομικά. Το εστιατόριο σερβίρει αποκλειστικά τρία menu dégustation (€ 70, 80 και 95 κατ' άτομο). Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Top Notch.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€60 - €95
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Lunch break σε high end αθηναϊκά εστιατόρια
Πού και πώς τρώμε πια 'βραβευμένο' μεσημεριανό στην Αθήνα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα
Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.
Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας
Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;
Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού
Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.
Sense
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας στην πόλη αντικρίζει με δέος το αρχαίο κάλλος και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος το οδηγεί ψηλά και σταθερά.
"Sense": Top Notch ρεβεγιόν με θέα
Εστιατόριο-προορισμός με την εκφραστική και σύγχρονης αντίληψης κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου που πατά σε συνταγές από όλη την Ελλάδα, αποτυπωμένες με δημιουργική ματιά.