Ψαρού

Θαλασσινό μεζεδολόγημα –με πρωταγωνιστές τα κάθε λογής μικρόψαρα, αλλά και πολλές ακόμη προτάσεις, από συνδυασμούς με παστά σε αχνιστά μύδια κι από εκεί σε ζυμαρικά με θαλασσινά– σε έναν νεανικό, μοντέρνο χώρο με χαρούμενα χρώματα. Εκτός από τη γλυφαδιώτικη οδό Δούσμανη θα το βρεις και στη Σαρωνίδα και στην Πλατεία Κανάρη στο Λαύριο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Ψαρού": Casual ψαρομεζέδες που σπαρταράνε

Θαλασσινό μεζεδολόγημα –με πρωταγωνιστές κάθε λογής μικρόψαρα και πολλά ακόμη τσιμπητά ταιριάσματα του ούζου και του τσίπουρου– έχει κάνει την "Ψαρού" δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/06/2023

Ψαρού

Μια premium ψαροταβέρνα σε urban σκηνικό

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.

Στην καινούργια «Ψαρού» της Γλυφάδας βουτήξαμε σε μια θάλασσα μεζέδες

Τρίτη έδρα για ένα σύγχρονο σενάριο θαλασσινής ουζο-τσιπουροκατάνυξης με ποικιλία πιάτων, κλασικών και λίγο πιο ασυνήθιστων, και γλυκές τιμές.

Γλυφάδα στον αφρό

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στο νεότερο «αδερφάκι» μιας δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά.

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…