Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

briqi3

Είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις των Ελλήνων ο ελληνικός καφές και μαζί μια από τις πιο απαιτητικές, γιατί η παρασκευή του έχει τα μυστικά της για να φτάσει στην τελειότητα. Το καινοτόμο σύστημα Ελ Γκρέκο BRIQI, ωστόσο, ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα γιατί είναι το πρώτο και το μοναδικό που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τέλειο ελληνικό κάθε φορά που το χρησιμοποιούμε, χωρίς απόκλιση στη γεύση ή την ποιότητα, και μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού. 

briqi2

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI διαθέτει έναν έξυπνο σχεδιασμό που συνδυάζει την τεχνολογία με την παράδοση. Έτσι, ο ελληνικός μας είναι ΑΥΘΕΝΤIQΟΣ, με τέλειο καϊμάκι, όπως ακριβώς και ο χειροποίητος, γιατί χρησιμοποιεί έξυπνο μπρίκι με αναδευτήρα και αισθητήρες και ετοιμάζει με την αυθεντική μέθοδο παρασκευής, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Μονός ή διπλός, έτοιμος σε 45 ή 90 δευτερόλεπτα, είναι πάντα ΙΔΑΝIQΟΣ γιατί η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λάθος.

Επιπλέον, είναι πάντα ΠΟΙΟΤIQΟΣ είτε επιλέξουμε τον Κλασικό με τα αρώματα καραμέλας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών είτε τον Σκούρο με το πλούσιο σώμα, τις διακριτικές νότες μπαχαρικών και την ισορροπημένη οξύτητα, που αμφότεροι παράγονται από κόκκους ποικιλίας Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία. Υπάρχει επίσης ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο χωρίς καφεΐνη, αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica, που προσφέρει στο φλιτζάνι μας ένα ξεχωριστό και πλούσιο μπουκέτο από τόνους κακάο, μαύρου τσαγιού, μοσχοκάρυδου και καραμελωμένης μαύρης ζάχαρης.

BRIQI

Μιλώντας για φλιτζάνια, αξίζει ακόμα να αναφέρουμε πως αυτά που προσφέρει η Ελ Γκρέκο είναι βραβευμένα στα Red Dot Design Awards για τον έξυπνο σχεδιασμό τους που τους επιτρέπει να συγκρατούν το κατακάθι του καφέ στο κάτω μέρος. Αν ανήκετε στους λάτρεις του ελληνικού αξίζει να ανακαλύψετε το Ελ Γρέκο BRIQI, που συνδέει μια από τις αγαπημένες ελληνικές συνήθειες με τη σύγχρονη εποχή και μεγιστοποιεί την απόλαυσή της. 

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI στηρίζει την ελληνική γαστρονομία και για δεύτερη χρονιά συμμετέχει ως χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας που διοργανώνει το Αθηνόραμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI θα βρείτε στο: www.el-greko.gr/briqi ή στο 22950 23111

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.