Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

briqi3

Είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις των Ελλήνων ο ελληνικός καφές και μαζί μια από τις πιο απαιτητικές, γιατί η παρασκευή του έχει τα μυστικά της για να φτάσει στην τελειότητα. Το καινοτόμο σύστημα Ελ Γκρέκο BRIQI, ωστόσο, ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα γιατί είναι το πρώτο και το μοναδικό που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τέλειο ελληνικό κάθε φορά που το χρησιμοποιούμε, χωρίς απόκλιση στη γεύση ή την ποιότητα, και μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού. 

briqi2

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI διαθέτει έναν έξυπνο σχεδιασμό που συνδυάζει την τεχνολογία με την παράδοση. Έτσι, ο ελληνικός μας είναι ΑΥΘΕΝΤIQΟΣ, με τέλειο καϊμάκι, όπως ακριβώς και ο χειροποίητος, γιατί χρησιμοποιεί έξυπνο μπρίκι με αναδευτήρα και αισθητήρες και ετοιμάζει με την αυθεντική μέθοδο παρασκευής, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Μονός ή διπλός, έτοιμος σε 45 ή 90 δευτερόλεπτα, είναι πάντα ΙΔΑΝIQΟΣ γιατί η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λάθος.

Επιπλέον, είναι πάντα ΠΟΙΟΤIQΟΣ είτε επιλέξουμε τον Κλασικό με τα αρώματα καραμέλας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών είτε τον Σκούρο με το πλούσιο σώμα, τις διακριτικές νότες μπαχαρικών και την ισορροπημένη οξύτητα, που αμφότεροι παράγονται από κόκκους ποικιλίας Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία. Υπάρχει επίσης ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο χωρίς καφεΐνη, αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica, που προσφέρει στο φλιτζάνι μας ένα ξεχωριστό και πλούσιο μπουκέτο από τόνους κακάο, μαύρου τσαγιού, μοσχοκάρυδου και καραμελωμένης μαύρης ζάχαρης.

BRIQI

Μιλώντας για φλιτζάνια, αξίζει ακόμα να αναφέρουμε πως αυτά που προσφέρει η Ελ Γκρέκο είναι βραβευμένα στα Red Dot Design Awards για τον έξυπνο σχεδιασμό τους που τους επιτρέπει να συγκρατούν το κατακάθι του καφέ στο κάτω μέρος. Αν ανήκετε στους λάτρεις του ελληνικού αξίζει να ανακαλύψετε το Ελ Γρέκο BRIQI, που συνδέει μια από τις αγαπημένες ελληνικές συνήθειες με τη σύγχρονη εποχή και μεγιστοποιεί την απόλαυσή της. 

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI στηρίζει την ελληνική γαστρονομία και για δεύτερη χρονιά συμμετέχει ως χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας που διοργανώνει το Αθηνόραμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI θα βρείτε στο: www.el-greko.gr/briqi ή στο 22950 23111

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
28/05/2024

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.