Sushimou
Sushi bar σε συσκευασία τσέπης, με την μπάρα στο επίκεντρο και δώδεκα μόλις stools, όπου τρως παρακολουθώντας το σεφ και ιδιοκτήτη Αντώνη Δρακουλαράκο επί το έργον. Έχοντας διδαχτεί την τέχνη του sushi στο Τόκιο, προτείνει ένα και μόνο μενού (€ 49) omakase πρότυπα, που διαμορφώνεται ανάλογα με τις προμήθειες της ημέρας και ξεδιπλώνεται ως επί το πλείστον με nigiri και sashimi εξαιρετικής φρεσκάδας. Top Notch 2022.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€49 - €49
Πληροφορίες:
Κλειστά Σάβ., Κυρ.
Σχετικά άρθρα
Hot Tables: Ποια είναι τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης;
Το "Pharaoh" μπήκε στη ζωή της Αθήνας ως το πιο δυνατό εστιατορικό opening που έχει υποδεχτεί η πόλη εδώ και χρόνια, όμως δεν είναι το μόνο εστιατόριο που χρειάζεται ημέρες – ίσως και εβδομάδες – αναμονής για μια κράτηση. Ας δούμε μερικά ακόμη από τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης αυτή τη στιγμή.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΠού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος
Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.
Sushimou
Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.
Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2019
Θα περίμενε κανείς κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.
Γιατί τα εστιατόρια ποντάρουν σε ξεχωριστά και ιδιοσυγκρασιακά tailor made σκεύη σερβιρίσματος;
Όταν τα αθηναϊκά –και όχι μόνο– ρεστοράν γυρίζουν την πλάτη στη λευκή πορσελάνη και υιοθετούν τον ανθρωπισμό του κεραμικού, μια νέα τάση γεννιέται.
Η Σκούφου είναι ο νέος hot δρόμος του κέντρου: 5 must στέκια
Νόστιμη βόλτα βήμα βήμα στο πιο ατμοσφαιρικό δρομάκι της Πλάκας.
5 spots για φαγητό στην μπάρα
Σήκω από το τραπέζι, το τρώγειν στη μπάρα έχει άλλη γοητεία. Ιδού μερικά διαφορετικά σκηνικά για να... εξασκηθείς.