Tudor Hall
Το αρχοντικό grand restaurant της Αθήνας με το εξαιρετικό σέρβις και την ασυναγώνιστη θέα στον Παρθενώνα, έχει πλέον επικεφαλής τον πολύ ταλαντούχο σεφ Νίκο Λειβαδιά. Η κουζίνα του είναι μοντέρνα και κοσμοπολίτικη, αφομοιώνει δημιουργικά πολλές ελληνικές πρώτες ύλες και ξεδιπλώνεται είτε αλά καρτ είτε μέσα από ένα ειδικό menu dégustation (€ 120/άτομο). Mελωδίες πιάνου. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€80 - €120
Σχετικά άρθρα
Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;
Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.
ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT"Tudor Hall": Μια σύντομη ανάσα σε ένα διαχρονικά πολυτελές εστιατόριο
Το βραβευμένο εστιατόριο του "King George" συνδυάζει ανόθευτη αρχοντιά, προνομιακό location και κορυφαίου επιπέδου κουζίνα.
Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away
Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.
Πού θα φας μετά μουσικής στην Αθήνα
Μία δωδεκάδα εστιατορίων για κάθε γούστο που πλαισιώνουν τις μπουκιές με live μουσικές - επίσης για κάθε γούστο.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;
Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)
Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.