Tudor Hall
Το αρχοντικό grand restaurant της Αθήνας με το εξαιρετικό σέρβις και την ασυναγώνιστη θέα στον Παρθενώνα, έχει πλέον επικεφαλής τον πολύ ταλαντούχο σεφ Νίκο Λειβαδιά. Η κουζίνα του είναι μοντέρνα και κοσμοπολίτικη, αφομοιώνει δημιουργικά πολλές ελληνικές πρώτες ύλες και ξεδιπλώνεται είτε αλά καρτ είτε μέσα από ένα ειδικό menu dégustation (€ 120/άτομο).Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€80 - €120
Σχετικά άρθρα
Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)
Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΤο "Tudor Hall" υποδέχεται τα κρασιά του εμβληματικού "Biondi-Santi"
Στο πλαίσιο της σειράς οινικών εμπειριών που διοργανώνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George", το κορυφαίο οινοποιείο "Biondi-Santi" συστήνεται σε μια βραδιά με καλεσμένο τον Giovanni Lai.
Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας
Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;
Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο
Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.
O Άγιος Βαλεντίνος γίνεται μοναδική εμπειρία στη "Μεγάλη Βρεταννία"
Το εμβληματικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης γιορτάζει τον έρωτα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού
Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.
Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις
Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.