Upon

Ένα όμορφο και ανοιχτόκαρδο all-day bistrot δημιούργησε ο σεφ Γρηγόρης Κίκης στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Η δράση ξεκινά καθημερινά από νωρίς, με έναν ειδικό κατάλογο για brunch, και συνεχίζεται με μοντέρνες πολυσυλλεκτικές γεύσεις. Δικός τους καφές, σπέσιαλ κοκτέιλ και ενημερωμένη λίστα κρασιών.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Σχετικά άρθρα

Σε ποια νέα εστιατόρια και μπαρ, τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Οι αφίξεις των τελευταίων μηνών που τοποθετούν έξτρα ενδιαφέρον στα πιάτα και τα ποτήρια μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/03/2023

Upon: Ανατρεπτικά 6 hands dinners από τον Γρηγόρη Κίκη

Με τους Παύλο Κυριάκη (exec chef του The Zillers) και Μιχάλη Χατζηκαλημέρη (exec pastry chef του FS Astir Palace) να κάνουν ποδαρικό, τα events του Γρηγόρη Κίκη στο Upon φέρνουν μια νέα, πιο casual αύρα στα γαστρονομικά ραντεβού της πόλης.

"Upon": Ολοκαίνουργιο all day με fine διάθεση

Στο καινούργιο και ανοιχτόκαρδο all day bistrot του Παλαιού Φαλήρου, ο Γρηγόρης Κίκης αντιμετωπίζει το comfort φαγητό με ποιοτική και ολίγον δημιουργική διάθεση.