Upon

Ένα όμορφο και ανοιχτόκαρδο all-day bistrot δημιούργησε ο σεφ Γρηγόρης Κίκης στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Η δράση ξεκινά καθημερινά από νωρίς, με έναν ειδικό κατάλογο για brunch, και συνεχίζεται με μοντέρνες πολυσυλλεκτικές γεύσεις. Δικός τους καφές, σπέσιαλ κοκτέιλ και ενημερωμένη λίστα κρασιών.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Σχετικά άρθρα

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2023

Upon

Μακάρι να είχε κάθε γειτονιά της Αθήνας ένα "Upon", διότι αξίζει το καθημερινό στέκι να έχει τη φινέτσα που του δίνει γκουρμέ αέρα.

Σε ποια νέα εστιατόρια και μπαρ, τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Οι αφίξεις των τελευταίων μηνών που τοποθετούν έξτρα ενδιαφέρον στα πιάτα και τα ποτήρια μας.

Upon: Ανατρεπτικά 6 hands dinners από τον Γρηγόρη Κίκη

Με τους Παύλο Κυριάκη (exec chef του The Zillers) και Μιχάλη Χατζηκαλημέρη (exec pastry chef του FS Astir Palace) να κάνουν ποδαρικό, τα events του Γρηγόρη Κίκη στο Upon φέρνουν μια νέα, πιο casual αύρα στα γαστρονομικά ραντεβού της πόλης.

"Upon": Ολοκαίνουργιο all day με fine διάθεση

Στο καινούργιο και ανοιχτόκαρδο all day bistrot του Παλαιού Φαλήρου, ο Γρηγόρης Κίκης αντιμετωπίζει το comfort φαγητό με ποιοτική και ολίγον δημιουργική διάθεση.