CTC

Ύστερα από πέντε χρόνια στα Ιλίσια, το βραβευμένο εστιατόριο μας υποδέχεται πλέον σε ένα ατμοσφαιρικό νεοκλασικό με άνετη αυλή και προσεγμένο design στον Κεραμεικό. Ο πολύ ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης ξεδιπλώνει τη μοντέρνα χρυσοσκουφάτη κουζίνα του σε ένα μεγάλο menu degustation 11 σταδίων (€ 85 κατ'άτομο). Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€85 - €85

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Αλέξανδρος Τσιοτίνης: "Στην Ελλάδα αποζητούμε κρίσεις για να δημιουργήσουμε"

Πνευματώδης και επικοινωνιακός, ο σεφ – συνιδιοκτήτης του βραβευμένου με χρυσό σκούφο "CTC", μιλά για το πρώτο του αστέρι Michelin και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
29/11/2021

Τελευταία ευκαιρία για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή που οργανώνει το «αθηνόραμα» και η Τράπεζα Πειραιώς με ειδικά μενού στο 50% της τιμής τους. Αν δεν έχετε κάνει κράτηση, σπεύσατε...

CTC

Στο νέο του πόστο στον Κεραμεικό, το χρυσοσκουφάτο εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη κάνει σουξέ στον πανέμορφο κήπο του και αφήνει από τώρα θετική παρακαταθήκη για το χειμώνα στις κομψές του σάλες.
Η επίσκεψη του κριτικού στο εστιατόριο πραγματοποιήθηκε στις 15/6.
 

9 ολοκαίνουργια εστιατόρια μας ανοίγουν την όρεξη

Κάποια ήταν έτοιμα αλλά τα πρόλαβε η καραντίνα, κάποια δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της, όλα ωστόσο έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τους και μας υποδέχονται με την αύρα του καινούργιου από το κέντρο ως τα προάστια.