CTC

Μετρ των πειραματισμών, της τολμηρής προσέγγισης της γαστρονομίας και της κομψότητας των γεύσεων, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το μενού «Voyage» των 11 σταδίων (€ 105/άτομο). Το στοιχείο της έκπληξης παραμένει κομβικό καθώς δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τους σταθμούς του «ταξιδιού» σου, το οποίο ξεδιπλώνεται στην κομψή σάλα του εστιατορίου με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό σέρβις. Χρυσός Σκούφος. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€105 - €105

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Οι ναοί του αθηναϊκού fine dining σε τιμές – έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, και τους ναούς της προχωρημένης γαστρονομίας στην Αθήνα, να μας υποδέχονται σε εξαιρετικό value for money πλαίσιο.

23/09/2024

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

"Ortsag": Το νέο εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Ένα ολόφρεσκο και αλέγρο street food project ετοιμάζει ο βραβευμένος σεφ-πατρόν του 'CTC', σε λίγες εβδομάδες στον Κεραμεικό.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης: "Στην Ελλάδα αποζητούμε κρίσεις για να δημιουργήσουμε"

Πνευματώδης και επικοινωνιακός, ο σεφ – συνιδιοκτήτης του βραβευμένου με χρυσό σκούφο "CTC", μιλά για το πρώτο του αστέρι Michelin και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.

Τελευταία ευκαιρία για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή που οργανώνει το «αθηνόραμα» και η Τράπεζα Πειραιώς με ειδικά μενού στο 50% της τιμής τους. Αν δεν έχετε κάνει κράτηση, σπεύσατε...

CTC

Στο νέο του πόστο στον Κεραμεικό, το χρυσοσκουφάτο εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη κάνει σουξέ στον πανέμορφο κήπο του και αφήνει από τώρα θετική παρακαταθήκη για το χειμώνα στις κομψές του σάλες.
Η επίσκεψη του κριτικού στο εστιατόριο πραγματοποιήθηκε στις 15/6.