Piu Verde

Ανάμεσα στα πανύψηλα πεύκα, σε ένα από τα λίγα σωστά αξιοποιημένα άλση της πόλης, που μπορείς να το χαρείς στο σύνολό του, το «Piu Verde» σου δίνει την αίσθηση ενός σπιτιού μέσα στο δάσος. Οι κορμοί των πεύκων που τρυπάνε εδώ κι εκεί τη στέγη σαν τεράστια γλυπτά της φύσης και το ξύλο κυριαρχεί στο ντεκόρ δίνοντάς του χειροποίητη διάσταση. Το μενού είναι πολυσυλλεκτικό, με ελληνικά, μεσογειακά και διεθνή πιάτα, μπορείτε όμως κάλλιστα να καθίσετε και για καφέ ή ποτό.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

5 στάσεις στη δική μας Ιταλία

Ακόμα και μεσούντος του θέρους, το αμόρε μας για τις γεύσεις της Μπότας παραμένει δυνατό και αμείωτο. Ιδού λοιπόν πέντε ωραίες ιδέες για νόστιμη ντόλτσε βίτα στην καλοκαιρινή Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/08/2021

«Piu Verde»: Μια τρατορία για να χαθείς στο δάσος

Το αγαπημένο στέκι του Παπάγου αλλάζει γευστικό πρόσωπο, με λεπτές ζουμερές πίτσες, βέρες ιταλιάνικες μακαρονάδες και εκλεκτά υλικά με ονομασία προέλευσης να φέρνουν στο καταπράσινο σκηνικό έναν αέρα ανανέωσης που του ταιριάζει πολύ.

Το «Piu Verde» είναι μία αυθεντική τρατορία στη δροσιά του Παπάγου

Μια υπόσχεση καλοκαιρινής ανάσας δροσιάς έρχεται κάθε χρονιά από του Παπάγου.

To «Piu Verde» προσφέρει homey γεύσεις σε καταπράσινο τοπίο

Συνδεδεμένο με ατέλειωτα ραχάτια στο ανακουφιστικό του πράσινο, αυτή η όαση δίπλα στην πόρτα μας είναι ο ιδανικός μας προορισμός για γευστικές αποδράσεις από τις καυτές βραδιές του αττικού καλοκαιριού.

Piu Verde

Σαν ξύλινο περίπτερο χαμένο μέσα στο δάσος^ όαση πρασίνου μοντέρνα ιταλική κουζίνα.