Nolan

Kοσμοπολίτικo comfort food σε ένα cool μπιστρό σε συσκευασία τσέπης. Ο χώρος είναι φωτεινός, λιτός, με δρύινο πάτωμα και μαρμάρινη μπάρα. Στην κουζίνα ο Σωτήρης Κοντιζάς μπλέκει Ιαπωνία, Βιετνάμ, Κορέα και Κίνα με ελληνικά υλικά, σε ένα μενού που συντονίζεται με την παγκοσμιοποιημένη διάθεση της εποχής.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €40

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Nolan

Λίγο πιο comfort, το δημοφιλές εστιατόριο του Masterchef Σωτήρη ­Κοντιζά διατηρεί την ιδιοτυπία της κουζίνας του, προσθέτοντας όμως και πιο απλά στοιχεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/11/2019
13,5 ↑

Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2019

Θα περίμενε κανείς κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.

Γιατί τα εστιατόρια ποντάρουν σε ξεχωριστά και ιδιοσυγκρασιακά tailor made σκεύη σερβιρίσματος;

Όταν τα αθηναϊκά –και όχι μόνο– ρεστοράν γυρίζουν την πλάτη στη λευκή πορσελάνη και υιοθετούν τον ανθρωπισμό του κεραμικού, μια νέα τάση γεννιέται.

Bao buns, τα ασιατικά ψωμάκια ατμού που έγιναν trend

Στην Αθήνα βρέχει bao. Διερευνούμε γιατί αυτά τα αφράτα γεμιστά ψωμάκια που χωράνε στη χούφτα σου κυκλοφορούν στην πόλη σε όλο και περισσότερες εκδοχές και τείνουν να γίνουν γευστική... εμμονή.

Οι πιο hot γευστικές τάσεις του 2017

Τι καινούργιο παίζει στις κουζίνες του κόσμου; Πώς αυτό αντικατοπτρίζεται στην ελληνική σκηνή; Κοιτάζουμε στην κρυστάλλινη σφαίρα μας αναζητώντας concept, υλικά, κουζίνες, τεχνικές και αγαπημένες συνήθειες που εξελίσσονται, και κάνουμε τις πρώτες γαστρολογικές προβλέψεις για όλα όσα θα σφραγίσουν το νέο έτος.

Μερικοί το προτιμούν ωμό!

Και να που τα ωμά κατάφεραν να κάμψουν τις προκαταλήψεις και να γίνουν φάση. Από το κρέας στο ψάρι, από το γιαπωνέζικο στο περουβιανό και το ελληνικό, το ωμό ή το σχεδόν ωμό έχουν πλέον φανατικούς οπαδούς.

Nolan

Το νέο μπιστρό της οδού Βουλής δεν είναι μόνο talk of the town, έχει εξελιχθεί και ανέβει γευστικά σερβίροντας μια από τις πιο πρωτότυπες κουζίνες στην Αθήνα.