Τυροκομείο Κωσταρέλου

Η τρίτη γενιά της οικογένειας του ομώνυμου τυροκομείου στο Μαρκόπουλο (με ιστορία από το 1937) έστησε στο Κολωνάκι ένα μοντέρνο, urban χώρο, που συνδυάζει βιτρίνες φορτωμένες με τα τυριά, δικά τους κι όχι μόνο, κι αλλαντικά, ένα μικρό deli, και μερικά τραπέζια για να κάτσεις για καφέ ή ένα ποτήρι κρασί και να τσιμπολογήσεις. Toν κατάλογο (ζεστά και κρύα σάντουιτς, σαλάτες σαγανάκια, γλυκά) έχει επιμεληθεί ο Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€12 - €16

Πληροφορίες:

Από το πρωί έως 10.30 μ.μ. Κυρ. έως 6 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

32 νόστιμα στέκια στο γιορτινό downtown

Τα γιορτινά ψώνια είναι «σκληρή» δουλειά, για την οποία χρειάζονται δυνάμεις και νόστιμα διαλείμματα. Γι’ αυτό σας φτιάξαμε έναν εκτενή γευστικό χάρτη για να κάνετε απτόητοι τις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
22/12/2018

Αυτό το street food τα λέει... ελληνικά

Εντάξει, το σουβλάκι βασιλεύει, αλλά δεν είναι το μόνο! Ιδού έξι νόστιμες ιδέες με ντόπιο DNA –άλλες old school, άλλες πιο μοντέρνες– ώστε, βολτάροντας στο κέντρο, να φας κάτι ωραίο που το… έχεις δει κάπου κάπου το ξέρεις.

Resto-μεζεδο-παντοπωλεία: Φαγητό που στάζει... deli

Όλο και πληθαίνουν οι χώροι όπου μπορείς να καθίσεις για φαγητό αλλά και να ψωνίσεις για το σπίτι. Δώστε τη δέουσα προσοχή: αυτά τα εστιατόρια, cafes και μεζεδο-στέκια περιέχουν... τοποθέτηση (πολλών λογιών) προϊόντων.