Brutus Tavern

Premium κοπές από διάσημες ράτσες μόσχου, αλλά και comfort πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες συνθέτουν το μενού που υπογράφει ο Μιχάλης Νουρλόγλου και εκτελεί ο Στέφανος Ρίζος στο εντυπωσιακό steakhouse του Κολωνακίου, που θυμίζει πολυτελή λέσχη με ζεστές bistrot πινελιές. Φροντισμένη λίστα κρασιών.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €80

Σχετικά άρθρα

Brutus Tavern

Εντυπωσιακά καλύτερο, το dark και glam rock steakhouse του Κολωνακίου σερβίρει comfort food με γαλλική καλλιέπεια και ωραίες επιλογές σπέσιαλ κρεάτων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/03/2024
14 ↑

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

Τα χαβιαροπαντρέματα της Αθήνας

Χαβιάρι στο πεϊνιρλί, χαβιάρι στα μακαρόνια, χαβιάρι και στο cheesecake: μήπως ο πολύτιμος θαλασσινός θησαυρός είναι η νέα ρόκα - παρμεζάνα της πόλης;

Το "Brutus Tavern" σε ωραίο update

Οι νέες σπεσιαλιτέ με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου ανανεώνουν το ενδιαφέρον μας για το δημοφιλές ρεστοράν κρέατος του Κολωνακίου.

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

Brutus Tavern

Kolonaki is on fire!

Το "Brutus Tavern" ξανά κοντά στους meat lovers

Το πολυτελές και ατμοσφαιρικό meat resto μόλις επέστρεψε στο Κολωνάκι με νέες γεύσεις αλλά και τα signature πιάτα που το καθιέρωσαν.