Οδηγός Εστιατορίων

Brutus Tavern

Premium κοπές από διάσημες ράτσες μόσχου (Black Angus, Limousin κ.ά.), αλλά και comfort πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες συνθέτουν το μενού που υπογράφει ο Μιχάλης Νουρλόγλου και εκτελεί ο Στέφανος Ρίζος σ’ αυτό το νέο κοσμοπολίτικο spot του Κολωνακίου, ενώ η λίστα κρασιών που επιμελείται ο sommelier Mιχάλης Θεοδωράκης δίνει έμφαση στους αμπελώνες του Νέου Κόσμου, αλλά και βαριά χαρτιά της Γαλλίας σε τιμές bon marché.

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €70

Σχετικά άρθρα

Δοκιμάσαμε πρώτοι το «Brutus Tavern»

Ατμοσφαιρικό και σέξι, το νέο κρεατοφαγικό στέκι του Κολωνακίου φέρνει comfort πολυτέλεια στο πιάτο και το μάτι, με τον καλοστημένο του κατάλογο να γαργαλάει τις πρωτεϊνικές ορμές που ξυπνά το όνομά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
09/11/2021