Σπονδή
Η νέα ανακαινισμένη όψη δίνει στο εστιατόριο ελκυστικό αέρα κομψής πολυτέλειας. Ο Arnaud Bignon δημιουργεί ένα ωραίο μενού (€ 105, 125 & 170) που προσεγγίζει τη γαλλική κουζίνα με σύγχρονο τρόπο, ενώ ο Μανώλης Στήθος συνεχίζει την παράδοση των εξαιρετικών επιδορπίων και ψωμιών. Εξαιρετική κάβα, πολύ καλό σέρβις. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€105 - €170
Σχετικά άρθρα
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς4 hands dinner από Γιώργο Κατάρα και Arnaud Bignon στη 'Σπονδή'
Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.
Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο
Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.
Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών
Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.
Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού
Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.
Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"
Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.
Arnaud Bignon και Akrame Benallal για ένα 4 hands dinner στη Σπονδή
Ο Executive Chef του πολυβραβευμένου εστιατορίου και η μπριγάδα του, υποδέχονται τον σεφ Akrame Benallal, σεφ και ιδιοκτήτη του μισελενάτου "Akrame" στο Παρίσι.