Σπονδή

Το γαστρονομικό ρεπερτόριο ενός εστιατορίου που πρωταγωνιστεί επί πολλά χρόνια στην αθηναϊκή γευστική σκηνή ξεδιπλώνεται σε δύο διαφορετικές σάλες το χειμώνα και σε μια εκτεινόμενη σε διαφορετικά επίπεδα, κομψή αυλή τα βράδια του καλοκαιριού. Το δυνατό χαρτί της «Σπονδής» και του σεφ της Άγγελου Λάντου είναι η κομψότητα με την οποία προσεγγίζει από τη μία κλασικά πιάτα της γαλλικής κουζίνας και από την άλλη τη δημιουργία μοντέρνων σπεσιαλιτέ με μεσογειακά στοιχεία. Σέρβις-ιεροτελεστία, που στηρίζει την αίσθηση του grand restaurant. Χρυσός Σκούφος 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€105 - €170

Σχετικά άρθρα

4 hands dinner στη "Σπονδή" με τους Philippe Mille και Arnaud Bignon

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το "Domaine Les Crayeres Reims", έρχεται στη Σπονδή για να δημιουργήσει με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου "Σπονδή", ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού συνδυασμένο με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου "Taittinger".

03/11/2022

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

Η Αθήνα των εμιγκρέδων σεφ

Ταλαντούχοι, βραβευμένοι και περιζήτητοι, οι γαστρονομικοί εμιγκρέδες της πόλης δίνουν στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας μια αυθεντικά κοσμοπολίτικη πινελιά. Όμως ποιοι είναι, πού συχνάζουν και γιατί επέλεξαν την πόλη μας για δεύτερη πατρίδα τους;

Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Το ειδικό μενού Spondi Hommage απαρτίζεται από χαρακτηριστικές ανοιξιάτικες δημιουργίες των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Spondi Hommage: Γευσιγνωσία μιας εμβληματικής ιστορίας

Η «Σπονδή» γράφει ιστορία ανατρέχοντας σε διαχρονικά της πιάτα που αγαπήθηκαν. Το αποτέλεσμα είναι ένα σπέσιαλ μενού με φθινοπωρινές σπεσιαλιτέ απ’ τα παλιά που λένε πολλά.

Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας  κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου, στη «Σπονδή».

Το Taste of Athens έχει ραντεβού στη «Σπονδή»

Το επόμενο Taste Dining Experience έρχεται με σπέσιαλ tapas στο πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου.